Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Ki írta, hogy a platinához kell? Azt írtam, hogy soha nem kell 4-20-ig menni a platinához, se semmihez! Senkit nem érdekel a 4-20-as pálya, mert 3-20-nál van a FINAL formja Algosnak. Senki le se tojja az infinity formját, mert nem arról van szó, semmit nem kapsz érte. Kár másokat azzal ijesztgetni, hogy 4-20-ig bármilyen értelme is van elmenni. Ezzel csak bekevered azokat, akik még az első bosson is alig tudják átverekedni magukat...
-
Frod
addikt
Hát ezt hívják szívásnak.
Welcome to AtroposNyilván úgy játszod, ahogy neked a legjobb, de ha minden alkalommal csak kigyúrva haladsz előre úgy nagyon sokáig fog tartani.
Én a túl nagy randomfaktor miatt hagytam abba a gyűjtögetést, mert bosszantó, hogy semmi ráhatásom nincs erre, hanem kb egy kaparós sorsjegynek megfelelően dől el, hogy megtalálom-e ami még hiányzik, vagy sem.
Viszont annyira imádom ezt a játékot, hogy nem kizárt, hogy majd valamikor nekifogok újra - más címnél ez elképzelhetetlen lenne.#941F-ECT$
szerk:
Hát egyrészt van rá szép nagy guide. (nyilván több is, de nekem ez a "kezdőlapom")
A log-okat könnyű, mert ezeket név alapján ki tudod pontosan szűrni, hogy melyik nincs meg, és rákeresel, hogy amúgy milyen szobában található.
Igen, lehetnek side-roomokban is, de a guide ezt minden egyes log-nál jelzi.A cypher szívás, mert ott max arra tudsz emlékezni, hogyha felismered a szobát, hogy "oké, az itt lévő már megvan", de egyébként más támpont nincs, mert a játékban csak a nyers számokat látod biome-onként lebontva, hogy mennyi van meg a mennyiből. (pl 9/10)
-
oliwire
őstag
Nekem is már csak a trófeavadászat van, scout log és glyphsek kellenek. Javasolták néha az offline játékot, akkor hamarabb bedobja a megfelelő room-okat, de nem mindig sikerült. Azóta így vagy 10x biztos végigvittem játékot, minden termet felfedezve
De online is dob sokszor megfelelő gyűjthető dolgokat. Ha gondolod, próbáljuk meg együtt, coop-ban.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Azt nem számolom halálnak, hogy Nemesis után, vagy az űrhajóban belenézek a csőbe. Ha az is halál, akkor elnézést.
Mert az 5. biomban nem egy olyan pálya van, ahol totálisan működésképtelen a lassú víz partot most taktika. Ott jó pár pályán keményen fel kell pörögni, folyamatosan mozgásban lenni és úgy öldösni. Érdekes módon a 6. biom aztán megint durván belassul és ásítva lehet szinte mindenkit halomra öldösni messziről.
-
Crus
őstag
Egyrészt nekem a létező összes értelmes souls játék lement, zöme platinára, zöme több platformon. Ettől függetlenül feltétlenül amatőr játékosnak tartom magam, mert kanyarban sem vagyok azokhoz képest, akik sérülés nélkül, meg egy seggel viszik végig ezeket a játékokat. (Elvileg képes lennék rá, mert pár nehezebb játéknál megtettem azt, hogy 10+ alkalommal vittem végig és volt, hogy napokig nem sebződtem 1x sem, de nincs nekem már erre időm, meg ennek értelme sincs, engem ez nem szórakoztat.)
A Returnal kapcsán már írtam korábban, hogy mi volt a taktikám ahhoz, hogy extrém ritkán haljak:
- Az 5. biom kivételével mindenhol lehetőlég messziről, lehetőleg pylonnal irtottam, sokszor visszaélve azzal, hogy az egyes pályák között az ajtót nem tudja az enemy kinyitni. Rengeteget pulloltam, az 5. biom kivételével szinte soha nem rontottam be sehová.
- Ismeretlen boss harc esetén semmit nem csináltam percekig, csak evadeltem és elemeztem a move setjét. Utána meg jellemzően ott és akkor elsőre levertem...
- Soha, de soha nem használtam olyan felszedhető vackot, ami negatívan érinthet, ellenben szinte mindig volt nálam olyan consumable, ami az esetlegesen érkező negatív buffot leveszi. Ergo csak a garantáltan előnyt adó cuccokat szedegettem fel.
- Mindig nagyon figyeltem, hogy obolite-ot csak olyasmire költsek el, amire nagy szükségem van. Pl.: Ha volt egy 25% wpn dmg 500-ért, de 75%-on volt már a fegyó, akkor eszembe se jutott erre költeni.
- Mindig próbáltam úgy spórolni, hogy astronauta figura legyen nálam.
- Mindig minden pályán elvertem 6 ethert a reconstruction gépnél, másra ethert csak nagyon ritkán költöttem. Számomra az ether = reconstruction gép.
- Mindig igyekeztem egyensúlyban tartani a fegyver sebzését a HP-val, nyilván egy nagyon kicsit eltolva a HP irányába.
- Gyak. a leggyengébb pylont is jobbnak tartom a mai napig (az alapjátékban!), mint a legjobb bármilyen másik magasabb rangú fegyvert, amivel szemtől szembe kell sebzést osztani...
- Csak és kizárólag akkor feküdtem be a jellemzően jó artifactot adó gépbe (ami cserébe egy rakás HP-t elvesz), ha max HP-m volt, vagy utána gyorsan tudtam magam gyógyítani.
- Soha nem mentem be kék pályákra, amikor jól álltam.
Tl, dr: Nem kockáztattam szinte soha, egy olyan játékban, ami nem kicsit szerencsejáték is.
-
Crus
őstag
Ez most irónia? A játék legelején el is mutogatja, hogy a rácsos ajtóknál, a közelben levő, relatív rejtett, de célzásra villogó, sőt hangot adó kapcsolót kell 1x meglőni.
Kezdem lassan érteni, hogy sokaknál, hogy jönnek össze ilyen 100-150 feletti halálok, miközben az alapjáték platinához kényelmesen 10 alatt lehet maradni...
-
Crus
őstag
A játékot a DLC-vel együtt cirka 85 óra alatt platináztam ki, a halálok össz száma úgy lett 17, hogy ebből legalább 8 halált saját magam idéztem elő öngyilkossággal, mert nem dobta azt a glifet, ami kellett volna a platinához.
Ennek alapján a mondom, hogy a bármilyen carbine és a bármilyen hollowseeker pontosan addig a pillanatig használandó, amíg nincs electric pylon. Egy gagyibb pylon is kategóriákkal jobb, mint egy magasabb szintű bármi, mivel az esetek zömében nem kell beleállnod a konfliktusba, csak messziről lősz párat a pylonnal az meg teszi a dolgát.
-
Crus
őstag
Első végigvitelkor abszolút nem nagyon mozogtam, egyszerűen csak pulloltam és kb. egy helyben állva öltem le mindent, ami mozog. Nagyon könnyű volt ezzel a módszerrel 5-ig eljutni, ahol viszont ez a módszer nem működik.
Számomra egészen B6-ig növekedett a nehézség, de a B6 könnyebb lett, mint a B5.
-
Frod
addikt
Az, hogy unlockolod a tárgyat, és az bekerül az item-ek közé, még nem feltétlen jelenti azt, hogy ezeket a tárgyakat meg is találod az adott run-ban - benne van, hogy nem.
Persze, vannak közte jók, meg elég erősek is, de ha nem jön, akkor hiába...Amivel könnyebbé tudod tenni a játékod az az, ha minden létező fegyveren kinyitod a trait-eket, mivel ezek megmaradnak fixen. Így a következő kört hiába kezded a nulláról, ha már az első megtalált fegyveren is van mondjuk critical hit, stb.
(Pl: mondjuk nem mindegy, hogy a Hollowseeker csupasz, vagy van rajta egy portal beam/shrapnel/retarget kombó)
Úgyhogy néha érdemes eldobni a nálad lévőt, ha már minden ki van rajta nyitva, és felvenni egy üreset. Ott és akkor nyilván nehezebb lesz, de a jövőbeli kalandjaidat könnyíted meg vele.
-
Frod
addikt
Nem feltétlen, de pl ha jól emlékszem akkor az első két biome-ban a boss mögött van a datacube-lerakat. (Tehát ha éppen találtál egy datacube-ot, akkor azt oda kell betenni, hogy utána unlock-oljon egy újabb felvehető tárgyat) Esetleg talán a Sunface Fragmentek miatt, de már nem emlékszem erre pontosan.
Én Ixion-t mondjuk csak egyszer kaszáltam le, de Nemesis-t és az utolsót többször is, azoknál már otthonosan mozgok.
-
F-ECT$
titán
Meglett Nemesis is, mondjuk ultra jó runom volt. 200% hp, baba, 15-ös Leechinges Carbine, leechinges artifact, sebzést és védelmet növelő artifactok, 0 malfunction. Ja és adrenalint adó consumable, amit ellőve azonnal maxra tudtam gyógyulni.
Hol járok kb a játékban, ha egyelőre csak a végigjátszás a cél? (Olyan 10 órám van benne eddig.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gmail
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest