Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Hosszabb videón a The Outer Worlds 2
- Alkoholista nevelde
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Black Myth: Wukong
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz
#43960832 #17122 üzenetére
Huh, már vagy egy hónapja rendeltem, 10k volt úgy emlékszem, új akksival és vékony Nokia töltővel.
Igazad lehet és tényleg utángyártott mondjuk az előlap, az akksi sem passzol tökéletesen, de nem zavaró, masszívan a helyén van, csak van egy kis holtjáték a közepénél. Kíváncsi vagyok hogy válik be a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nintendo Switch 2
- Politika
- További aktív témák...
- Modolt Keychron K2 HE PBT MAGYAR keycapekkel
- Bányássz hatékonyan én megépítem a tökéletes riget neked! + Meglévő rig karbantartás/beüzemelés!
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS érintők i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ACER NITRO XV340CKPBMIIPPHZX 34'' Sík UWQHD 144 Hz 21:9 FreeSync IPS LED Gamer Monitor
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest