Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
-
veterán
Igen az a dlc-vel együtt már 30 óra fölé is mehet, nálam meg főleg mert az én tempóm nagyon lassú és szeretek mindetn megcsinalni, felfedezni. Mondjuk most az alapjáték nincs akcióban ms storeban (24 ezer ft) de gyakran van leertékelés és most hogy kijött a dlc egyben is fogjak adni gondolom, olcsóbban. Akkor lecsapok rá. Ettől függetlenül már maga a gondolat a capcomtól, hogy túl olcsók a játekok kinyitja a bicskát az ember zsebében. 🤬
-
Frod
addikt
Igazából ez csak még több RE4, és mint olyan, nekem elképesztően betalált.
Nem ismerem az eredetit, nem tudom mi volt benne, nem is érdekel, múlt héten épp lerobbantam, így betegszabi alatt be is fizettem ezt a szinte felfoghatatlanul jó árat érte.
Még nem vagyok a végénél (chapter 6 felénél kb) de már 8 óra fölött vagyok, így simán 10 körül lesz a vége.#11 beyruth82
Az RE4Remake 26 óra volt elsőre, mondjuk én úgy játszok, hogy minden sidequest, minden kincs, térkép pucolva, stb.
Az RE2R esetében pedig elsőre nálam is 8-9 volt, de utána simán ment 5 óra körül is.Az RE játékoknál ne felejtsük el, hogy simán lehet több végigjátszással maxolni az élményt, viszed tovább a korábbi fejlesztéseidet, plusz ha megcsinálod A, meg S-rankon akkor további bónuszokat ad (spéci fegyverek, végtelen töltény, stb).
Do you see the white shadow?
-
veterán
RE remakekre gondoltam. Nekem mondjuk mindegyik sokkal tovabb tartott mint a tesztekben, videókban latott játékidők de ez az én hihetetlenül rossz tájékozodási képességem (sok órányi felesleges bolyongás, fel-alá szaladgálás) és egyéni játék stílusom miatt volt. RE2-nél 9-10 órás walktroughtokat látok leaon és claire story fullon, RE3-nál 3-4 óra, RE8 is 8-9 óra. Ezek szerintem elég rövidek és a 70 dollár is necces nemhogy még ennél is drágábbak legyenek....
RE4 remake még nem volt meg de idén tervben van a dlc-vel együtt. -
yericho800
aktív tag
Insta buy
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
Brxx
kezdő
Engem is meglepett az ár. A Village-hez kiadott Winter's expansion kétszer annyiba kerül. Én imádtam ezt a részt Ada-val, egész hosszú is, szóval számomra duplán kellemes meglepetés volt.
-
veterán
Akkor kb 3-4 órás a dlc? Szerintem az pont pariban van az árával. Egyébként a capcom nyilatkozta, hogy drágábban kéne adni a játékokat mert a jelenlegi átlag 70 dolláros ár az túl alacsony. Az a capcom amelyiknek a játékai 4-8 órásak általában
Mégis mennyiert akarnának adni egy 6 órás game-t? 150 dollárért? Így is hatalmasat kaszálnak a RE sorozattal. Szerintem ez az ár korrekt. -
Scholes9
nagyúr
Persze, hogy megéri. Én már másodszor játszom a DLC-t és biztosan nem utoljára, maxolom a fegyvereket jelenleg Bár minden letölthető tartalom ilyen ár/érték aránnyal bírna
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
zsoltyyy
senior tag
Na ezt vártam nagyon. Szerintem baromi jó játék lett a remake.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Doxa Slim Line férfi karóra 107.10.021R.02
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest