Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Én még csak szemezek ezzel a telefonnal, de a lekerekített kijelzőről van "pár" év tapasztalatom.
Hydrogel öngyógyulós fólia kell rájuk, és az minden esetben illeszkedik az üveggel szemben. Persze az üveg valamivel többet véd, de nagyon hamar karcolódik, reped, feljön a széleken, stb.
De van más lehetőség is: nem teszek semmit a kijelzőre. Először is azért, mert ez egy GG Victus védelmű üveg. Másrészt mert én ezt a telefont kb. 53-ért ki tudom hozni, és pont az ár miatt csak 790Ft a havi készülék biztosítás.
Ha bármikor betörik, 7500Ft önrészért cserélik a kijelzőt, de ha egyéb hisztim van, akkor mást is. Futár viszi-hozza, javítás kb. 3 nap. Cserekészülék igényelhető a javítás idejére. Már jártam így, tapasztalatból írom.
Nem reklámozni akarom, csak ha valaki nem szürke importból, Alza-ról, hanem szolgáltatótól veszi, annak ezért a havi kis összegért a fóliánál van megnyugtatóbb megoldás is.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csendben jöttek meg a piacra a Redmi Note 13-as modellek, de sok ponton fejlődött a széria csúcskiadása is.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó