Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Az Elden Ring indulásokor voltak némi bugok, igen, de koránt sem akkorák mint a Redfallnál, idegesítő totál hülye AI meg pláne nem volt. És a From Software hamar javította is a bugokat és a kezdeti performance issuekat. 200 órát tettem bele elsőre abba a játékba és már alig várom a DLC -jét, akkor azzal együtt újra végig játszás, pontosabban NG+ lesz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Így már értem. Amúgy én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy elég régóta elég nagy mélyrepülésben van az AAA játékipar. Erre tökéletes bizonyíték a Redfall is. Már megint hülyének és bétateszternek nézték a végfelhasználókat. És ezért a sz*rért már nem is 60 hanem 70 eurót/dollárt akarnak legombolni rólunk (game pass-t most hagyjuk). Persze vannak kellemes kivételek, a baj az, hogy már az elhibázott rajt/selejtes termék (ha játék szoftvert hívhatunk így) lett sokkal inkább a trend mint egy jól megírt naggyából hiba mentes program amit maximum kissebb, nem játékélményt teljesen megölő hibákkal végig lehet játszani elejétől a végéig.
-
nubreed
veterán
Az nvidiát vegyük ki a képletből, így helyesbítek: 2020 óta nem jött ki jó játék és ezzel kb egyet is értek. Nekem egy kivétel volt, az Elden Ring, de az mondjuk nagyon. Most AAA játékokról beszéle, indie címek az más tészta, ott volt néhány kellemes alkotás. (A V Risinggal vagy a Solasta Crown of The Magisterrel teljesen jól elvoltam és le is kötöttek pl.)
-
nubreed
veterán
Egyetértek. Már akkor gondolkoztam azon, hogy ebből (ha ez így marad és komolyan gondolják) nem lesz egy értékelhető produktum.
Őszintén, mi a francot csinál a Microsoft? Minek vásárolt fel egy csomó mindenkit nagy dérrel-dúrral, hogy ők aztán most mekkora fasza ökoszisztémát fognak építeni??? Ezért? Az XBOX jelen pillanatban egy kalap sz*r kis túlzással. Gyerekek, a Sonynak és a Playstation -nek jelen helyzetben nulla félnivalója van ha csak ennyit sikerült kikaparni az évek alatt. Mondom ezt úgy ,hogy soha nem volt konzolom, de nagyon úgy fest, hogy nem az MS féle univerzumnak áll a zászló. Talán majd a Starfield. Ha annak a rajtját is elrontják (ezek után már bármit el tudok képzelni) akkor egy értékelhetetlen vicc az egész. Ez most tipikusan annak az esete, hogy rendelkezésre áll a világ összes pénze aztán még sem tudnak vele mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest