Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Triathlete #3877 üzenetére
A kincses térképet nem szeretem.
Olyan macerás,mindig a világ másik végére kell menni.
Valamelyik nap is vettem 5 dolcsiért egyet és a világ másik felére kellett menni.
Tudod mi a szép ajándék? Amit most kaptam 9 évnyi játékért a WG-től.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép](#3878) mrgregoryan
Lökött vagy.
Rockstar minden évben ad GTA online-ban valami ajándékot.
Néha nagyon is jót,ingyen orbital strike jó hecc volt.
De volt ingyen heli is meg kocsi.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Én ha kifejezetten vadászok akkor tábor csak Heartlands és nem kell csali RBR és nem fej hanem nyak. Nem rontja le és giga távolságból 100% os még miközben futnak is még a törzsükhöz aránylag közel is elég azt eltalálni ráadásul legelés közben meg pofon egyszerű..
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
"Na majd ha lehet venni valamelyik városban ingatlant és be lehet rendezni vadászháznak a trófeákkal " - ezt nagyon adnám! Az erdő közepén vagy a hegy tetején egy kis faház, ami személyre szabható mindenféle hülyeséggel, állattal! (ennyi Sims-ezést még igazán belerakhatnának!. )
-
mrgregoryan
tag
Úgy emlékszem valaki azt mondta, hogy ha Bait-et használsz, az kissé Bug-os.. vagy volt, és nem biztos, hogy megjelenik az állat, bár ha jön akkor 3 csillagos.
Bár nekem a múltkor mikor valami isszonyatos nagy vadat akartam fogni, gondoltam lesz valami HEGY méretű medve, vagy óriás antilop, letettem, vártam-vártam-vártam..majd egy róka ellopta a csalimat D:
de legalább jót nevettem.-
@Plata:
Szerintem az ajándék kérdést mindenkinek a szülei felé kell feltennie.. (esetleg jézuska felé).. remélem nem én árultam el most valami varázslatos dolgot,, simán lehet, hogy CSAK NÁLAM -mivel nem viselkedek jól,- ezért kapok a családtól ajándékot, és nem a jézuska hozza " idén".
bocs nem tudtam kihagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest