Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #15999 üzenetére
Nem rossz arc de néha nem értek vele egyet.Van amiket nem kedvelek a játékban,az hogy rosszarcokat szétkapjuk ok,de rendes békés népeket csesztetni nem ok.
Plusz nem értem mitől ilyen süket hogy nem szerez magának új nőt.
Ok megértem, a szív szerelme elhagyta,de szerintem a táborban igazán találhatott volna magának való nőt.
Ebben a témában elég álszent a játék.
Ezt a baromságot nem veszem be hogy a vadnyugaton ilyenek lettek volna a férfiak,főleg azok akik ilyen rablók.Ja persze életük végéig síratják a nőt a játék szerint,valóságban meg az első sarokig kb.UI:Ma szereztem két upgrade-t a táborba,az egyik marha vicces volt.
Meg láttam egy tehenet és eszembe jutott hogy tehén bőr kéne a táborba valamiért.
Le durrantottam a tehenet és a bőrétől megszabadítottam,erre jött egy rakás fegyveres és bountyt kaptam a fejemre valami marhaság miatt,pontosan nem tudom mert oylan sokan jöttek rám hogy nem is figyeltem miért köröznek pontosan.Nem öltem meg senkit,csak párat lábon lőttem majd lóra fel és tipli.
Jó hecc volt.
Azt nem tudom honnan a ragyából került oda a sok paraszt,mikor a közelben nem volt senki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- PR-Telecom
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -50% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest