Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr_no_Name

tag

Azt hiszem teljesen tele lett a faszom a játékkal. Továbbra is adom, hogy 10 éve nem csináltak ilyen jó játékot, és pont ezért szorzódnak fel ennyire ezek az "apró", könnyen kijavítható hibák: (Cpt. 4 közepe)

Cpt 4-ben mikor megtámadják a nagy házat, és ki kell futni a házból, majd be kell futni a házba, ott egyszer azért buktam el a küldetést, mert miután lelőttem 40 embert nem mentem vissza a házba. Elbasztam. Gondoltam megölöm az összeset. Nem. A forgatókönyv az, hogy azt csináld amit a játék mond. Oké. Csinálom amit a játék mond, visszavonulok, majd meg kell menteni a cowboysapkás csajt a ház mögött, na ennél a jelenetnél ha nem kellett további 38 embert lelőni, akkor egyet sem. A végén kb 150 hulla feküdt mindenhol, na mondom juhé, lesz itt pénz mert ez kb 1500 dollár a földön. AHA. Persze.. főleg, hogy a küldetés végén egy fasza kis animációval időmúlást "szimuláltak" és természetesen az összes hulla eltűnt. Kérdem én: mi a fasznak volt training küldetésben megtanítva, hogy a harcok után lootolhatunk, ha itt közben megfoszt minden önállóságtól a játék? Nem az történik amit nyomok, kilök a buzi kolléga a fedezék mögül, csak a forgatókönyv szerint lehet 1-2 dolgot megcsinálni ésatöbbi. Olyan ideges vagyok, hogy agyvérzést tudnék kapni ezektől.

Új hozzászólás Aktív témák