Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatalista22
tag
válasz
energomatt #10533 üzenetére
Nem, ilyen nyilván nincs, de azért van egy rangsor, gondolom. Amikor azt mondtátok, hogy a Xiaomi 2 gen box nem túl jó hírű, akkor gondolom vannak elismerten jobb készülékek
-
fatalista22
tag
Milyen boxot ajánlanátok, ami eléggé megbízható, de az ára azért nem túl magas. Valamilyent szeretnék venni. A tévémen is tudok filmet nézni, de a Kodi sokszor nagy segítség.
-
fatalista22
tag
válasz
<Adamsky> #10469 üzenetére
Tegnap teljesen meghülyült a Kodi, úgyhogy letöröltem és újraraktam. A hang, kép, minden alapbeállításokkal tűrhető eredményt ad, csak a kép akad néha, mint korábban. Amiatt kezdtem bele az egész állítgatásokba. Úgy tűnik a Kodi ennyit tud. Viszont VLC-vel minden ok, csak ott még nem jöttem rá, hogy tudnám állítani a felirat magasságát.
-
fatalista22
tag
válasz
fatalista22 #10464 üzenetére
Most látom, hogy a telefonon a Kodi 4k felbontást ír ki, a lejátszó viszont csak HD-t, de 4k-ban megy ki a jel. Hogy lehetne a Kodiban átállítani 4k-ra?
-
fatalista22
tag
-
fatalista22
tag
Van egy Xiaomi mi box s 2. gen lejátszóm. Kodit tettem rá. Ez a netes tartalmakat szépen lejátssza, de ha letöltött filmet nézek, akkor a hang szaggat. Nézni szeretnék egy Rtl-ről letöltött sorozatot, aminek a hangja AAC-LC kódolású, s ennél pár másodpercenként megakad egy pillanatra a hang. Úgy látom ez a legelterjedtebb hangkódolás, ezért vélhetőleg sok filmnél lesz ilyen gondom. Az a bajom, hogy a probléma egyrészt Kodis, másrészt Xiaomis, szóval nem tudom, tud-e valaki segíteni. A Kodis fórumban azt mondták, kérdezzek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok