- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
gyugyo79
addikt
válasz bounty123 #5282 üzenetére
De azon van. azon = Shield TV.
adamz91
Ha veszel ehhez egy USB -s modult akkor a lényegi részében ugyan ott vagy (még ha ezen nem is lesz gigabit amit tud az mindenhez elég ) és nem nagy tétel még ha itthonról rendeled sem. Más kompromisszumok vannak de szerintem amúgy azok akár bele is férhetnek az árkülönbségbe.[ Szerkesztve ]
-
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz bounty123 #3905 üzenetére
Hát elég megtévesztő, valóban.
Mondjuk ez sem kutya, sem a kérdés, sem a válasz:
" Q: Works with Xiaomi my box 3?
A: If perfectly"Szerintem aki a válaszokat írta, még életében nem próbálta ki ezt az eszközt ezzel a box-szal.
És akinél meg állítólag működik, annak milyen boxa van? Abban 3.0 az USB? Nem hinném. Fura.
Sajnálom a fórumtársat, mert használni nem tudja. -
Steve1207
veterán
válasz bounty123 #3630 üzenetére
Csak a "szokásos", Mario, Aladdin, Mortal, Lotus Turbo challange 2, Test Drive, Dragon Ball Super Butoden. De képes Ps1 / Dreamcast emulálására is, úgyhogy még kicsit utána nézek, de a Tony Hawk 2 és 3 lenne az ász, ha működik majd
Más: DLNA Channels, ha valaki arra is használja, rendkívül egyszerű és a lényeget tudja.
.
-
nagyúr
válasz bounty123 #3431 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még kell néznem, mik a különbségek, pl. az S és a 3-as között, nekem igazából sima 1080p-s filmek lejátszására kell, felirattal, pc-ről megosztva vezeték nélkül. Nem venném a legújabbat,ha felesleges ehhez. Az is elég,ha pendrive-ról lejátsza.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz bounty123 #642 üzenetére
Nekem amikor kegjött a box rögtön frissült is és bár utána a többiekével megegyezett minden verziószámra is többek közt a cast se volt jó olyan hibák voltak amik másnál nem. Csináltam egy gyári vissza állítást, ami a az alap rendszert nem piszkálta maradt a frissített de minden mást törölt. Utána már nekem is úgy működött mint másnál.
Amik "áruházon" keresztül frissülnek azokra természetesen ott jött megint a frissítés...
Ja és a castra jött frissítések is törölhetö visssza felé. Csak nekem azt magába törölni\ vissza rakni pld. nem volt elég.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bounty123 #290 üzenetére
Remélem jelenik még meg jópár Android TV-s kütyü,mert akkor lesz több app is.
Nekem jobban bejön az Apple TV-s tvOS,főleg hogy szifonnal elég jól együtt működik,nem mellesleg a távja is jobb,csak mivel az médialejátszónak elég korlátozottan alkalmas,így az kiesett nálam.Apropó!
Valaki rootolta már?Sixaxis miatt érdekelne.
Tudnék olcsón PS kontrollert,aztán ugyebár ahhoz meg root kell.
Vagy olvastam olyat hogy a Xbox kontrollere a pc-s adapterrel is faszán működik.
Ipega kontrollert nem akarok kínából,a Xiaomié még mondjuk tetszik,de gyorsabb és egyszerűbb itthon Xbox vagy PS kontrollert szerezni,na meg ugye csak strapabíróbbak.
Valakinek tapasztalatai ezzekkel kapcsolatban?