- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcsi33
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon buta kérdésem Lehet hogy Én vagyok a tudatlan, stb.
Szóval régen elég sokat játszottam a játékkal, végig is vittem, de aztán az új részeket nem vettem meg. Most ingyenesen ki lehet próbálni a Mists of Pandaria-t. El is kezdtem, 12-es vagyok, de most az számomra "új" helyről visszarakott Stormwind-be. Kérdésem az lenne : most ugyanúgy végig kell menni az összes részen, mint annak idején ? Ennyi lett volna az új rész a Mists of Pandaria ?Bocsi a kicsit hülye kérdésért. Csak azért, mert ha megint végig kell mennem, amiken már eddig, akkor nem éri meg befizetni
-
Wolverine
félisten
válasz agressiv #253 üzenetére
Látom, hogy Viktor kirakott egy hétre és nem tudsz válaszolni, de egy megjegyzést muszáj leírnom.
"Én csak azért tévedtem be ide, hogy megjegyezzem, hogy nevetséges még havidíjat is fizettetni egy szaros pc játékért."
Egyetértek. A probléma az, hogy a WoW nem "egy szaros pc játék", hanem egy szórakoztató szolgáltatás - mint az általam többször említett kábeltv. Van, aki azért fizet elő rá, hogy este kényelmesen, a fotelből/ágyból nézhessen mondjuk olasz/spanyol/angol/német bajnoki futballmeccseket, mert neki ez a szórakozása. Én meg játszom, és kb. annyit fizetek érte, mint ő a tv-ért (sőt, talán még kevesebbet is, szolgáltatótól függően).
Amúgy a WoW játékosai között akad Oscar-díjas trükkmester, profi sportoló (NFL és baseball egyaránt), politikus, és világhírű színész is (pl. Vin Diesel vagy Mila Kunis is aktív játékos volt egy idében [nem tudom, ma mi a helyzet], hogy a kimondottan geeksége miatt ismertté vált Felicia Dayt ne is említsem). Ha ők tudnak egyensúlyozni a játék és a munka között, akkor hadd ne bizonygassam, hogy a játékosok nagy része is képes rá.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
Emberünk kikényszerítette a 7. bejegyzését. Khelben kapott félórát, ugyanezért (személyeskedés).
Remélhetőleg ez elég lesz ahhoz, hogy mindenki befejezze.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Khelben
nagyúr
Ez a hozzászólásod is csak azt bizonyítja, hogy egy előítéletekkel teli, általánosító, megcsömörlött seggfej vagy, aki semmit nem tud a való világról, de meg van győződve az ellenkezőjéről. De hajrá, trollkodj tovább, én élvezem (jókat röhögök minden megnyilvánulásodon)
-
törölt tag
válasz agressiv #259 üzenetére
-"Picit keljetek fel a számíógép elöl és ismerjétek meg a világot, az embereket és az emberek visekkedését és talán megtanuljátok, hogy mindenki egytől egyig egy önző seggfej."
-"Beszarás a sok billentyűzet verő oktat ki arról, hogy milyen is a valóélet"Akkor csak a tisztán látás végett, több ezer emberrel találkoztam NAPONTA a munkám során 9 éven keresztül és egyáltalán nem így írnám le az embereket mint ahogy Te "gondolod".
De lehet, hogy ezek téves emlékek mert Te jobban tudod annak ellenére, hogy fingod sincs az emberekről de ítélkezni és általánosítani azt tudsz.[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
válasz agressiv #264 üzenetére
szoval nem csak az uzleti modellekhez a szoftverfejleszteshez es a szerveruzemelteteshez ertesz magas fokon, de azt is pontosan tudod, ki miert jar a forumra
nincs tobb kerdesem mester[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
agressiv
addikt
válasz Viktor77 #263 üzenetére
Ezek szerint te tudod a legjobban, hogy milyen könnyen szoktam anyázni és személyeskedni most mégsem tettem közel sem a szokásos lendülettel.
Nem ezért jöttem ide és nem is az én ötletem volt a személyeskedés, szóval kérlek, hogy a ford barátunkat figyelmeztesd inkább és a többit aki velem szemben kezdett személyeskedni.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
mellesleg te is itt vered a billentyuzetet es szolsz bele olyasmibe, amirol a leghalvanyabb sejtesed sincs
vagy neked az a valo elet, hogy egy forumon trollkodsz, provokalsz es probalsz flame-et szitani? ne viccelj mar kerlek, hogy majd te mondod masra, hogy szanalmas kockaVeletek ellentétben én azért vagyok a fórumon, mert a privátokat figyelem üzlet miatt, csak sajnos rátaláltam erre a cikkre...
Hát még a borz.....
-
-
agressiv
addikt
Cimbora te provokáltál engem azzal, hogy az én lelki világomat kezdted elemezgetni és talán a modok is meglepődtek azon, hogy magamhoz képest milyen finoman fogadtam. Nem én kezdtem el a személyeskedést, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor inkább a kedves felmenő rokonaid lelki világát elemezgesd.
Hát még a borz.....
-
rt06
veterán
válasz agressiv #259 üzenetére
nem szamit, hanyszor hazudod meg ide, amit itt is az utolso mondatodban, amig ilyeneket irsz:
"...akik egy ilyen szánalmas számítógépes játék előtt élik le az életüket és szívnák le a gyártó farkát, még akkor is, ha az az anyjukat erőszakolná a szeme láttára.."
"Beszarás a sok billentyűzet verő oktat ki arról, hogy milyen is a valóélet."
mellesleg te is itt vered a billentyuzetet es szolsz bele olyasmibe, amirol a leghalvanyabb sejtesed sincs
vagy neked az a valo elet, hogy egy forumon trollkodsz, provokalsz es probalsz flame-et szitani? ne viccelj mar kerlek, hogy majd te mondod masra, hogy szanalmas kocka[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
fordfairlane
veterán
válasz agressiv #256 üzenetére
Az, provokáció. Lefüggőzöd az összes játékost, mert neked volt egy MMORPG függő haverod (és láthatóan azzal sem tudtál mit kezdeni). Aztán meg csodálkozol, ha elküldenek a bús p*csába. Illetve úgy teszel, mint aki meglepődik, és igazolva látja magát, mert úgy látszik a beteg lelkednek ez jelenti a kielégülést.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
agressiv
addikt
válasz #57919488 #257 üzenetére
Benned aztán nagy ember gyűlölet van, tuti segítségre szorulsz az már 100%!
Meglepődnél az emberekben ha néha találkoznál velük a valós életben is.Beszarás a sok billentyűzet verő oktat ki arról, hogy milyen is a valóélet.
Az első része igaz, és a hozzátok hasonlóknak köszönhető-.Pontosan meg is válaszoltad a trollkodás kezdetét azáltal, hogy miért is jöttél ide.
Ha jól értem a trollkodás azt jelenti, hogy nekem más a véleményem? Én vagyok a troll, mert nem értek valakivel egyet, mert van véleményem valamiről?
Én úgy vettem észre, hogy kezdettől fogva máshogy néztél azokra akik WoW-ot vagy más havidíjas játékot játszanak és ezt pont egy ilyen játékosokkal teli topikban problémázod.
Mégegyszer utoljára leírom, nem a játékosokkal volt bajom, hanem a gyártókkal...
Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy bárkit is minősíts, ítélkezz felette? Miért gondolod, hogy te jobb vagy itt bármelyikünknél? Nem ismered egyikünknet sem, tudtommal.
Az a sok szánalmas baromság ami itt le van írva éppen elég volt ahoz, hogy ítélkezzek én ilyen vagyok. Az, hogy milyen vélemény alakult ki bennem a wowosokról nem hiszem, hogy az én hibám lenne.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Viktor77
titán
Az a baj, hogy itt már rég nem a játékról beszélsz, hanem a vele játszókról.
Milyen jogon jössz te ahhoz, hogy bárkit is minősíts, ítélkezz felette? Miért gondolod, hogy te jobb vagy itt bármelyikünknél? Nem ismered egyikünket sem, tudtommal.
Nyomatékosan kérlek (többet nem foglak), hogy mutass egy kis empátiát, és álld meg, hogy nem nyögsz be olyan topicokba oda nem illő hsz-eket, amik igazából nem is érdekelnek. Biztos van olyan téma a fórumon, ahol téged érdeklő témákról van szó, tedd magad ott hasznossá.
(Képzeld csak el, ha mindenki úgy tenne mint te, flametenger lenne az egész fórum.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz agressiv #249 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy kezdettől fogva máshogy néztél azokra akik WoW-ot vagy más havidíjas játékot játszanak és ezt pont egy ilyen játékosokkal teli topikban problémázod. Ráadásul most igazam is lett mert ez a hsz-ed pont ezt mutatja meg.
Ne csodálkozz ha nem sokan értenek veled egyet mivel nem csak elmondtad amit akartál hanem csak a saját igazad akarod erőltetni.
Egy WoW ellenes topikban lehet több jó pontot kapnál mint itt de akkor nem lenne a neved agressiv.(#253):
"Én csak azért tévedtem be ide, hogy megjegyezzem, hogy nevetséges még havidíjat is fizettetni egy szaros pc játékért. Van egy olyan érzésem, hogy a trollkodást (akármit is jelentsen ) nem én kezdtem itt"Pontosan meg is válaszoltad a trollkodás kezdetét azáltal, hogy miért is jöttél ide.
"Picit keljetek fel a számíógép elöl és ismerjétek meg a világot, az embereket és az emberek visekkedését és talán megtanuljátok, hogy mindenki egytől egyig egy önző seggfej."
Benned aztán nagy ember gyűlölet van, tuti segítségre szorulsz az már 100%!
Meglepődnél az emberekben ha néha találkoznál velük a valós életben is.[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
-
agressiv
addikt
válasz Viktor77 #250 üzenetére
Én csak azért tévedtem be ide, hogy megjegyezzem, hogy nevetséges még havidíjat is fizettetni egy szaros pc játékért. Van egy olyan érzésem, hogy a trollkodást (akármit is jelentsen ) nem én kezdtem itt azzal, hogy mindenféle ökörséget hoztam fel "érv"ként.
Ismered az embereket, a játékosokat, a rendszert, a cégeket, mindent. Nem isten vagy véletlenül?
Ismerem az embereket, mert sajnos egyre gyakrabban kell emberekkel foglalkoznom, a játkosokat azért ismerem, meg magam is az voltam és nekem még a való világban is vannak barátaim akik esetleg a mai napig játékosok maradtak. A rendszert nem annyira ismerem, de a munkám miatt többmindent láttam mint azok akik éjjel nappal a számítógép előtt játszanak és fogalmuk sincs arról, hogy mi van a bejárati ajtón túl.
Azt hogy a cégek hogy is működnek, dolgoznak amiatt ismerem ami miatt bárki ismerheti , aki került már egy ilyen közelébe.
Ha feltűnt volna én nem úgy kezdtem, hogy mindenki egy hülye, az, hogy mi lett belőle nem feltétlenül az én hibám.
Picit keljetek fel a számíógép elöl és ismerjétek meg a világot, az embereket és az emberek visekkedését és talán megtanuljátok, hogy mindenki egytől egyig egy önző seggfej.
fordfairlane
Iggen nem is azoknak vannak lelki problémáik, akik egy ilyen szánalmas számítógépes játék előtt élik le az életüket és szívnák le a gyártó farkát, még akkor is, ha az az anyjukat erőszakolná a szeme láttára..
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
fordfairlane
veterán
Olyasmit is megjegyeztek itt, hogy mindíg a hasonló topikok pörögnek fel
Ezt hívják kivetítésnek. Neked, vagy a haverodnak lelki problémái vannak, erről nyilván a játék, meg a többiek tehetnek. Esetleg a kormány, a kapitalizmus, netán az ufók, de hogy nem ti, az hétszentség. A Wow csak egy játék, nem addiktívabb, mint a sakk, vagy bármi más MMOPRG. Ha nem fogadod el, hogy lehet ezt normálisan játszani, és sokak számára elfogadható az ár is, amit ezért kérnek, akkor akasszátok fel magatokat. Ez a terápiás javaslatom.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Viktor77
titán
Véletlenül sem azért, mert minden WoW-os topicba betéved valami ultimate megmondóember, akinek feltett szándéka, hogy na, majd ő most jól kioszt mindenkit, aki játszani mer vele (az indoklás is mindig más, esetedben a havidíj).
Ismered az embereket, a játékosokat, a rendszert, a cégeket, mindent. Nem isten vagy véletlenül?
Megsúgom, ha ezt egy Apple hír topicjában művelnéd, akkor most pihin lennél, trollkodás miatt.
Igen, igazad van, az autó kerekével többre mész, kérlek, menj le a garázsba, és ott folytasd az észosztást, kímélj meg minket magadtól.
-
agressiv
addikt
Nem, mert ismerem az embereket. Ráadásul egy koléga is felhívta a figyelmemet arra, hogy a wowosokra kár is időt pocsékolni és csak felidegesítem magam a sok birkával.. Olyasmit is megjegyeztek itt, hogy mindíg a hasonló topikok pörögnek fel és nyílván ez sem ok nélkül történik...
És sajnos mélyen egyetértek a fórumtárssal aki felhívta a figyelmemet arra, hogy az autó bal hátsó kerekével is több értelme van beszélgetni.
Hát még a borz.....
-
Youri
veterán
válasz agressiv #238 üzenetére
Nem úgy jöttem ide, hogy hülye aki fizet, hanem úgy, hogy a cég egy kocsog mert az utolsó forintot is kipréseli a játékosból.
Kipréselni az emberekből max adóforintokat szoktak... ha valaki egy választott szolgáltatásért fizet, akkor csak azért fizet, amiért akar.... Mint aki mondjuk cigizik naphosszat, az még többet is fizet bőven...
RTX ON
-
Arena87
aktív tag
válasz agressiv #157 üzenetére
"Amúgy az említett lineage-es emberke akkoriban a legjobb barátom volt, de amikor nem volt hajlandó kijönni a játék miatt valódi emberek közé társaságba, akkor le tudtam volna köpni..."
Ember... neked el kellene menned pszihológushoz, de tüstént. Nem vagy te több/jobb mint a drága haverod...[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
-
Khelben
nagyúr
válasz agressiv #238 üzenetére
"az utolsó forintot is kipréseli a játékosból"
Mondom még egyszer: 2700 Ft a havidíj. Kettőezerhétszáz. Érted? Ennek a hússzorosát költöm csak üzemanyagra havonta. Mit írjak még, hogy megértsd: ez nekem semmi? És a legtöbb wowosnak sem az utolsó forintja?
a játékos az áldozat
Ezt a felfogásodat meg továbbra sem értem. A játékos fizet egy havidíjat egy szolgáltatásért, amit igénybe vesz. És aminek ráadásul jól körülhatárolható költségei vannak. Az lenne az átverés, ha kifizettetnék és leállnának a szerverek. Vagy ha hirtelen felemelnék 30k-ra a havidíjat és kihasználnák azt a pár ezer embert (mert többen nem maradnának a 10 millióból), akik a függőségük miatt nem hagynák abba.
-
agressiv
addikt
Nem úgy jöttem ide, hogy hülye aki fizet, hanem úgy, hogy a cég egy kocsog mert az utolsó forintot is kipréseli a játékosból.
Pontosan a következőket tartalmazta az első hozzászólásom.
"Ettől a havidíjas dologtól mindíg is hányingerem volt.. "
Ha neked ebből az jön le, hogy hülye a játékos akkor komolyan érdekelne, hogy milyen céget irányítasz te a saját mentális képességeidből, mert kb. takarításhoz sem lenne elég.
Úgy is fogalmazhattam volna, hogy itt a játékos az áldozat, mert nem elég, hogy megveszi még havidíjat is fizethet és megteszi, mert játékfüggő.
Hát még a borz.....
-
rt06
veterán
válasz agressiv #235 üzenetére
ezaz, hogy nem ennyi, a wow-hoz es mas mmo-khoz nem ennyit kapsz
ha neked csak ennyire van szukseged, akkor rendben van, de ne csapkodd mar magad a foldhoz, ha masok tobbre vagynak
es foleg ne hulyezd le oket azert, mert keptelen vagy ezt az egeszet felfogniPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Khelben
nagyúr
válasz agressiv #229 üzenetére
Értem (vagyis nem), bejöttél ide, hogy hülye aki fizet a wowért, mikor ingyen cs-zhet is (?). Aztán amikor már 20-an mondják, hogy kicsit fura a világfelfogásod és abszolút nulla az ismereted a témában, akkor már nem erről van szó.
A COD, BF3, CS hogy jön ide? Melyik nyújt akkora tartalmat, mint a wow? Mekkora a BF3 "világa"? Napokig sétálgathatsz benne? Több ezer játékossal találkozhatsz benne egyszerre, egyetlen pályán? Melyik cég üzemeltet 13000 szervert szerte a világban és tart 2000 embert csak game masternek? Semmi értelme ezeket a wowhoz hasonlítani. -
törölt tag
Én próbáltam őket de számomra ezek nagy mennyiségben eladott hulladékok. Egytől egyig tele vannak cheaterekkel amiket az EA és az Acti szó szerint lesz@ar.
Lényegében ezért is játszok MMO-kal mert ott nincs ilyen probléma és semmin nem húzom fel magam, nekem ennyit ez simán megér.Amúgy meg kiakadtál, hogy a havidíj mekkora gond de felhoztál egy CoD-ot, na ez aztán szép volt
Minden évben kijön és 17k újonnan, de tényleg annyi újítás van benne, hogy nem Patch-nek hívják hanem új résznek.Köszönöm, egy játék nevet kértem és meg is kaptam. Ebből már le tudom szűrni a hozzá értésedet
(#232) Wolverine:
Az a gond, hogy Huma ezt már elmagyarázta de nem ment át az illetőnek. Én lehet feladom[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Aha. Mutatsz nekem olyan fps-szervert, amelyen egyszerre 10 ezren játszanak folyamatosan, lag nélkül? Mindezt úgy, hogy az ingyen megy és nem fogyaszt áramot, nem igényel karbantartást? Ja, és mindezt a kiadó biztosítja? (szerintem az Activison nem működtet CoD-szervereket, a Valve nem működtet CS-szervereket és az EA sem működtet BF-szervereket - tévednék?)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bozont
veterán
válasz agressiv #226 üzenetére
Akkor miért kezditek osztani a baromságot, ha ezt megjegyzem, miért nem az a válasz jön, hogy "ki nem szarja le, nekem megéri"?
Erre válaszolj akkor...
Ezt már mindenki leírta többször is, de te kontráztál rá mindig és azért kezdtük el elmagyarázni, hogy miért is éri meg. De jó lenne ha az lenne a legnagyobb probléma, hogy a WOW vagy hasonló havidíjas játékok mekkora lehúzás, mert rengeteg olyan van ami sokkal nagyobb és muszáj fizetni.
-
agressiv
addikt
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért baj, ha valaki fizet egy szolgáltatásért.
Mert nem baj, nem is erről szólt ez az egész te szerecsétlen..
Wolverine.
Az összes COD, BF3 counter strike és bármilyen online játék ami nem ezt a nevetséges kategóriát képviseli.
Hát még a borz.....
-
Wolverine
félisten
válasz agressiv #226 üzenetére
Egyébként még mindig nem hoztál példát olyan online játékra, amit egyszer megveszel és utána egy fillért sem fizetve használhatod
-
agressiv
addikt
Amúgy erről szól a kapitalizmus. Undorító egy dolog, de jelenleg ez uralja a világot.
Jelenleg az össze nagy cég kihasznál mindenkit. Sőt, mindenki kihasznál mindenkit.Ha tisztában vagy vele, akkor ne én legyek a barom, ha ezt megjegyzem.
Khelben
Na, látod, így már érthető a mai alakításod. Ezt a betegséget paranoiának hívják. Ezért nem értesz meg minket, egészséges embereket. A jó hír, hogy gyógyítható
(4 éve használja az egyik cégem a google szolgáltatásait, ismerik az összes címünket, telefonszámunkat, stb. Sosem volt belőle semmi gond, nem jött reklám, semmi. Akkor mégis kinek adta el az adatainkat és miért?)
Nem nevezném a birkacsordába állást egészségesnek. Ja hogy cég... Átlag otthoni júzerekről van szó..
Ja és nővérem is addig hitte az adathalászatot paranoiának amíg fel nem hívta a 2 iskola. Meglepődnél, hogy mennyire egyszerű az emberek manipulálása, azon meg pláne, hogy ezzel mennyien vissza is élnek.
bozont
Hú b+, tényleg olyan nehéz felfogni, hogy nem azért fizetünk elő a WoW-ra, vagy más játékra mert szükséges, hanem azért mert nekünk megéri? Nem kéne ennyire hülyének nézni az embereket, engem meg főleg nem, nem is ismersz.
Hidd el, nagyon is tisztában vagyok hogy mire adom ki a nehezen megkeresett pénzem és nem érzem úgy hogy lehúztak volna, mert megkapom azt a pénzemért cserébe amit vártam. Ellentétben egyes játékokkal, amiknek csak egyszeri költsége van, de még azt sem éri meg (számomra ilyenek az újabb CoD vagy NFS szériák, de a Quake 3 is ilyen volt, de annak is örülök hogy a CS-ért nem fizettem többet néhány €-nál, az sem az én játékom).Akkor miért kezditek osztani a baromságot, ha ezt megjegyzem, miért nem az a válasz jön, hogy "ki nem szarja le, nekem megéri"?
Erre válaszolj akkor...
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
bozont
veterán
válasz agressiv #219 üzenetére
Hú b+, tényleg olyan nehéz felfogni, hogy nem azért fizetünk elő a WoW-ra, vagy más játékra mert szükséges, hanem azért mert nekünk megéri? Nem kéne ennyire hülyének nézni az embereket, engem meg főleg nem, nem is ismersz.
Hidd el, nagyon is tisztában vagyok hogy mire adom ki a nehezen megkeresett pénzem és nem érzem úgy hogy lehúztak volna, mert megkapom azt a pénzemért cserébe amit vártam. Ellentétben egyes játékokkal, amiknek csak egyszeri költsége van, de még azt sem éri meg (számomra ilyenek az újabb CoD vagy NFS szériák, de a Quake 3 is ilyen volt, de annak is örülök hogy a CS-ért nem fizettem többet néhány €-nál, az sem az én játékom). -
Wolverine
félisten
Igen, ez szükséges. A szervereknek áram kell, sávszél kell, és persze hely is kell, ahová le lehet őket rakni. Ezt ki kell fizetni, és 1000 db szervergépnél (lévén az európai szerverpark minimum ekkora) az összeg elég nagy, hogy egyszeri bevételek ne legyenek rá elegendőek.
-
Huma
addikt
Honnan veszed, hogy a WoW-osok nem tudják, hogy "kihasználják" őket?
Amúgy erről szól a kapitalizmus. Undorító egy dolog, de jelenleg ez uralja a világot.
Jelenleg az össze nagy cég kihasznál mindenkit. Sőt, mindenki kihasznál mindenkit.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Khelben
nagyúr
a kiírással ellentétben nem azért, hogy oda kiküldje a jelszavamat, ha elfelejtem, hanem azért, hogy értékesítse
Na, látod, így már érthető a mai alakításod. Ezt a betegséget paranoiának hívják. Ezért nem értesz meg minket, egészséges embereket. A jó hír, hogy gyógyítható
(4 éve használja az egyik cégem a google szolgáltatásait, ismerik az összes címünket, telefonszámunkat, stb. Sosem volt belőle semmi gond, nem jött reklám, semmi. Akkor mégis kinek adta el az adatainkat és miért?)
-
agressiv
addikt
Már majdnem. Nem azért hülye mindegyik, mert kifizeti, hanem azért, mert beveszi, hogy ez szükséges és még a gyártó mellett állnak ki a wowosok, ha valaki rávilágít, hogy egy pénzhajhász k@cs@g az összes és kihasználják az emberek együgyüségét..
Ugyanezért gyűlölöm a facebook adathalászatát és újabban a goggle is mindenképpen a telefonszámomat akarja megszerezni és a kiírással ellentétben nem azért, hogy oda kiküldje a jelszavamat, ha elfelejtem, hanem azért, hogy értékesítse.
A hülye az aki beveszi a kiírt szöveget és azt hiszi, hogy jól járt.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
rt06
veterán
válasz dangerzone #215 üzenetére
pedig mar evekkel ezelott jelezte a blizz, hogy a dio3 lesz az ultoso a meglevo franchise-aikbol, ahhoz, meg az sc-hez jonnek meg kiegeszitok, illetve viszik meg a wow-ot (gondolom amig kello erdeklodes van, de szerintem azt remelik, hogy majd csak a sajat uj mmo-juk fogja megolni vegul), de a jovoben uj dolgokkal akarnak eloallni
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz agressiv #211 üzenetére
Egész idáig arról beszéltél, hogy a fizetős online játékok lehúzzák a felhasználókat, pedig te tudsz ingyenes online játékot is, igaz, ott nincs hivatalos szerver, csak házilag tákoltak.
Magyarul: hülye aki a kocsmai felszolgálásért fizet, mikor otthon is össze lehet ülni a haverokkal inni. De közben te is jársz kocsmába... Akkor most hogy van ez? -
Wolverine
félisten
válasz agressiv #211 üzenetére
Te almát hasonlítottál a körtéhez. Mi egy szolgáltatásért fizetünk havidíjat, mint a kábeltv-ért. Neked ez nem kell, és játszol mással, na bumm. Mi megkapjuk, amiért fizetünk, te meg azt csinálsz, amit akarsz.
szerk: ja igen. Mi azt fizetjük meg, hogy a dolog működjön. Egy szerver ugyanis folyamatosan pénzbe kerül, amit valakinek ki kell fizetnie - a Prohardver sincs ingyen, ezért vannak a főoldalon és a hírek/tesztek mellett reklámok.[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz agressiv #206 üzenetére
Értem. Szóval szerinted minden WoW-os hülye mert többszörösét fizeti ki a cégnek mint amennyibe a cégnek kerül a support és a szerverpark üzemeltetése + a folyamatos fejlesztés.
Ezek szerint pl te nem telefonálsz. Mert egy 50e-s mobiltelefon előállítása jó ha 5e-be kerül. A 20Ft-os percdíj pedig lehet vagy 2Ft-os költség a szolgáltatónak.
(#212) rt06:
Kár. Ez biztos? Elég nagy hiba lenne sztem kihagyni a Blizz részéről.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rt06
veterán
válasz dangerzone #210 üzenetére
nem lesz wc4
-
dangerzone
addikt
Inkább jönne ki a Warcraft IV, annak jobban örülnék
-
rt06
veterán
válasz agressiv #197 üzenetére
ok, amint felfogtad, hogy a szoftverfejlesztes es szerveruzemeltetes kurvara nem az, mint a monitorszerviz (csak nezz mar szet a szamitogepeden, hogy hany szoftveredhez van rendes support - nem, a forumokon es levlistakon kerdezgetes nem support), majd pattoghatsz, hogy gondolkodjak, addig imho maradj csendben es tanulj, olvasgass
tovabba varom a konkret peldakat, amit fentebb kertem
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz agressiv #203 üzenetére
Ő egy szolgáltatást kér tőled, amit ki is fizet. Mi is egy szolgáltatást vettünk meg, és előre tudtuk, hogy mik a feltételek. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy a heti 168 órából 6-8 óra kivételével mindig van szerver; hogy a szerveren egyszerre online vannak tízezren, és ennek ellenére is folyamatosan megy a játék; és hogy 3-6 havonta kapunk ~1 GB-nyi új tartalmat, amiért külön nem fizetünk egy fillért sem.
Akinek ezek a feltételek nem tetszenek, az játsszon offline, vagy valami 4-8 fős házi gány fps-szerveren. Én meg nyugodtan élvezem azt a szolgáltatást, amiért fizetek.
szerk: a monitoros példánál maradva: ha valaki monitort vesz, de nem kell neki az általad biztosított support és szerviz 24/7-ben, és emiatt sokallja az áraid, akkor elmegy máshoz. Viszont aki be akarja magát biztosítani vagy muszáj, hogy probléma esetén azonnal legyen javítás, az meg hozzád megy.
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
Hogyne lenne beépítve a termék árába, éppen ez lenne a probléma.
Ha valaki vesz tőled 25 monitort, de azt kéri, hogy két évig biztosíts hozzájuk supportot 0-24 óra között heti 7 napon át, akkor ingyen elvállalod a monitorok árán felül?
Nem, ha kéri akkor meg lehet egyezni ilyesmiben és a kulcsszó a "ha kéri".
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Wolverine
félisten
válasz agressiv #197 üzenetére
Ha valaki vesz tőled 25 monitort, de azt kéri, hogy két évig biztosíts hozzájuk supportot 0-24 óra között heti 7 napon át, akkor ingyen elvállalod a monitorok árán felül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest