Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
Ez olyan mint a foci elég belőle 6 évente egy game.Nekem érdekes tetszett a 4-dik rész is az animációk nagyon tetszetek anno.
Üdv
-
Ygg
senior tag
Alig várom.
Régen játszottam, de ezzel muszáj lesz . -
Béééla
őstag
Hát igen, nem csoda hogy a WWP és az Armageddon volt a két leginkább szeretett verzió: a 3D botrány volt, a rebootok fizikája meg nem hozza azt az élményt, és sapkával nem pótolható...
Bélabá
-
Blindmouse
senior tag
Én anno csináltam saját hangokat hozzá, csak le kellett cserélni egy pár waw (vagy valami olyasmi) filet másra, és ment is. Csináltam Starcraftos Worms csapatot.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
wikings2
őstag
Én láttam már orosz streamert aki egy az egyben a worms armageddonos hangfájlokkal játszotta, szóval szerintem ha más nem, de buhera módszerrel átemelhetőek a hangfájlok. Régi W:A -ban is volt nekik egy mappa és a kód a fájlok neve alapján használta azokat.
Én egyelőre kivárom a vásárlással, hogy milyen lesz az online community a régi W:A -ra hajazó kötélmechanika miatt, és ha lesz elég játékos akkor valószínüleg átjövök ide W:A -ból mivel ott már csak kb 40-50 aktív, említésreméltó roperacer/wxw játékos van.
Amit eddig hallottam, hogy rengetegen hiányolják, hogy nincs semmiféle replay format a játékban, amivel késöbb lehetne dolgozni, videóvágás vagy szimplán jelenetvisszajátszás téren.
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
1tom
aktív tag
Régen Amiga-n sokat játszottunk az első résszel pár haverral, aztán meg pár évvel később az armageddon-nal Pc-n. Ami 3d-s utána jött szerintem nem volt valami jó. De ez az új rész, hogy 2d-s lett megér egy erős próbát.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
myckey
veterán
No akkor ez is megy a listába.
Amikor jön az ungarisen betyár szinkron.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
kovsol
titán
Magyar szinkron pedig nagyon jóra sikerült az elődöknél. Szomorú, hogy ez most kimaradt
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PH! Darts
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Apple notebookok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest