Új hozzászólás Aktív témák
-
wingman83
csendes tag
Sziasztok!
Páran szeretnénk elkezdeni játszani az Armagedonnal újra, de nem sikerül játékot csinálni neten keresztül. Ha jól tudom van is valami gond, ha Digi a szolgáltató, e játék esetében. Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehetne megoldani? Hostot tudunk csinálni, de senki nem tud csatlakozni. Köszi! -
lm83
őstag
Na sikerült beszerezni.
Hát megmutattam a gyerekeknek (5+7 évesek), nagyon tetszett nekik.
Nagyobb már ezzel akart utána játszani velem, nem a lego sw-vel -
hülyegyerek
addikt
Na akkor már csak XO-ra kell kiadni. Csak nem fogják.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
lm83
őstag
Most ez csak a steam-en frissít, vagy a gog-ban is?
-
LyonnaisFan1
őstag
Xbox Game Pass Ultimaten elvileg fent van. Lehet elő is fizetek rá a jövőben
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
30z.Samu
félisten
Egyébként ha már ennyien összegyűltünk itt, akár megpróbálhatnánk játszani is valamikor vele, már csak a nosztalgia kedvéért is.
Sic Parvis Magna
-
batyuska100
senior tag
Húúú annyit játszottam ezzel a játékkal, már a Reoladed már rég megjelent, de én még akkor is ezt nyomtam.
Főleg a szar gépem miatt, ami akkor volt, de az egy másik történet
-
myckey
veterán
válasz LyonnaisFan1 #16 üzenetére
Fegyverek könyve
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
30z.Samu
félisten
-
LyonnaisFan1
őstag
A Worms Armageddon biztos a gyalog galopp filmből másolta a gránátot
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
30z.Samu
félisten
-
LyonnaisFan1
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz LyonnaisFan1 #14 üzenetére
Holy Gránátot is imádtam. Haaalelujah! BUMM!
Egyébként a WMD az, amire azt mondtam hogy nagyjából hozza az Armageddon hangulatát, persze modernebb köntösben.
Sic Parvis Magna
-
LyonnaisFan1
őstag
Az ha jol tudom alapfegyver volt.
Es 5 masodperc utan robbant.
Volt a cheates verzioja a Salvation army, ami 10 masodperc utan robbant es repeszeket is robbantott utanaAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
30z.Samu
félisten
-
LyonnaisFan1
őstag
Igen igen
Kulon be kellett valamit allitani, hogy a sheep lebegjen a viz alatt, vagy egybol elsullyedjen.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Wesder
félisten
válasz LyonnaisFan1 #10 üzenetére
Super Sheep csak akkor ment víz alatt ha volt nàlad Aqua Sheep.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
LyonnaisFan1
őstag
De imádtam ezt a játékot. És milyen fegyverek voltak benne
A kedvencem a bárány volt, akit lehetett reptetni, és akár a víz alatt is tudott közlekedni nagy robbantásokat csinálva utána
De az égből leeső szamár is hatalmas volt, és lerombolta a fél pályát.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még sosem próbáltam neten, de most megnéztem és olyan 25-30 embert és kb. 20 szervert láttam.
Maga a patch is tartalmaz olyat, hogy a netes játékokba is lehet már AI-t betenni és vele / ellene tolni haverral.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
KROK640
nagyúr
De sokat játszottam ezzel a játékkal, nagyon imádtam
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezen nőttünk fel, mekkora élmény volt mikor egy gépen toltuk többen!
Nem rég megvettem Steamen, most gyorsan elő is vettem a hír hallatán.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
30z.Samu
félisten
Nálam még mindig ez viszi a pálmát a Worms játékok közül.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Politika
- CES 2025: amikor a VR szemüveg már nem elég
- Filmgyűjtés
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...