Új hozzászólás Aktív témák
-
zsobig
csendes tag
válasz
Kareszovics #46 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy jól élem meg a kritikát, ha az ilyen kommentek ellenére mégis elmentem a versenyre, és nyertem is ráadásul ;)
-
Kareszovics
addikt
Figyi! Ha ez egy olyan szépségverseny, ahol nem csak nyers megjelenés számít, hanem a virtuális játékok terén is helyt kell állniuk, azt hiszem ez talán elég nagy hiba (lehet én vagyok szigorú).
Mondjuk máris visszavennék a szigorból, ha például látnánk valamit a nemzetközi konkurenciából és azt tapasztalnám, hogy tökéletesen lámák.
-
janeko
őstag
válasz
Kareszovics #44 üzenetére
megyek má akkor egy kicsit játszani rpg-t
jóvan na ennyit tévedhetnek.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics #46 üzenetére
köszönöm szépen
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sirandrish #43 üzenetére
Abszolút nálad a pont főnök; lehet, hogy a saját értékítéleted szerint nem zsobig a legjobb csaj, de semmi olyan bántót nem mondtál, ami miatt most magyarázkodnod kéne.
Persze ez szubjektív, ki hogy él meg egy kritikát...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics #44 üzenetére
linket
Megtaláltam
Győrfi Andrea mondta -
Kareszovics
addikt
Gyerekek találtam egy aranyköpést a csajok között.
"A játék számomra kikapcsolódás a mindennapi rutinból. Szeretem a stratégia játékokat pl. WarCraft III. és az RPG játékokat pl. Medal of Honor vagy Call of Duty"
-
zsobig
csendes tag
válasz
Sirandrish #41 üzenetére
Nem vágott nagyon szíven, de ha jól emlékszem, engem pont nem védtél ;)
-
zsobig
csendes tag
válasz
Sirandrish #27 üzenetére
Neked még végszóban annyit:
Ha jól olvastam te is fikáztál, szóval nemtom miről beszélsz, amikor pöcsrázó, kép alapján ítélő tizenéves pöcsöket emlegetsz -
zsobig
csendes tag
Kedves 17-es, 18-as 19-es kommentelő!
(+20-as kommentelő: meglepődnél, hogyha a versenyző lányok közül mindenki tudta volna a választ, viszont a közönség és a zsűri soraiban lévő pasik közül sokan nem)
Hát, szomorú hírem van számotokra, mégpedig az, hogy az a "nagy hiba", vagyis én, 3. helyezett lettem a végső versenyen, ez van
Nem mellesleg elég gáznak tartom, hogyha ti, kommentelő férfiak a mai világban képesek vagytok egy, igen szarul sikerült fotó alapján dönteni bármiről is... ha érdekelt volna titeket a verseny, akkor videót is néztek, vagy eljöttök élőben, és nem itt kommentelgettek, hogy "felhúznám", vagy ronda, vagy dagi.
Nemtom hallottátok-e de a Playboyban is (amit szerintem a kommenteitek stílusa alapján elég gyakran forgattok) olyan csajok szerepelnek, akik agyon vannak retusálva, kenve-fenve; hosszú órákig tart, míg egyáltalán olyan állapotba kerül az a fotó, hogy nektek egyáltalán egy picit is tessen...
Egyikőnk sem hasonlít ezen a képen lévő önmagára, mint hangsúlyozva is volt ezek nem profi fotók, azokat meg lehet tekinteni máshol, videót is csináltak velünk a versenyen is (rengeteget), odajöttek hozzánk férfiak remegő kézzel és lábbal, hogy hagy csináljanak velünk egy közös fotót, aláírást kértek a rólunk készült poszterre, és a többi és a többi...
Aki ha esetleg utánanéz ezeknek a fent felsorolt vidiknek és képeknek és még mindig nem tetszünk nekik, azoknak pedig Gyu-t (GameStar) idézve üzenem: "Menjen optikushoz"
Üdv mindenkinek: Nagy Zsófi -
alien_
őstag
Honfitársaim, ne legyünk ilyen válogatósak, amikor amúgy is fogy a nemzet...
Amúgy a harmadik nagyon aranyos
-
Chrys_
addikt
Szerintem a 3. képen a GIGABYTE felirat nélküli néz ki a legjobban.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Egy átlagos 4-6-oson találok kb. 2-3 szebbet
-
törölt tag
Ha fentrol - balrol nezzuk akkor sztem az elso ket csaj egesz csinos.
Infos szakon 6 eve orultunk volna nekik
, na.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Van abban igazság amit írsz, de tudod sokaknak mindig az első benyomás a döntő.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kareszovics #28 üzenetére
mé az mivel jobb hogy megnézel 6 képet és annyi jut eszedbe hogy "öö csudák" meg "fuu ezek mik" meg hasonlóak..jah hát igen..valóban az a menő...
-
athomi
veterán
válasz
parandroid #26 üzenetére
Azért egy-két lánynak van önbizalma rendesen.
-
Kareszovics
addikt
Rövid véleményezés:
1., ha jól láttam ugye 84 csaj van, ebből kb 10 olyan csaj van aki megüti a (nagyjából) mércét.
2., bár a profilokat nem olvastam, de a "nagy" számok törvénye miatt, biztos van olyan csaj is közte, mondjuk aki tényleg kassa kis játékos.
3., sok szerencsét nekik, van is rá szükség (most még itt a magyar döntőben nem is, de majd ha külföldön jönnek a "játék-szakmai" kérdésekkel és véletlneül kiküldenek egy "agyatlan bombát"...hááát...).
MOD: Sirandrish egy újabb magasröptű hsz-t gyártott.
MOD2: amiket leírtam nem fika, csak tény; és igen nem vagyok szép én se.
-
Sirandrish
legenda
válasz
hypno skate #25 üzenetére
kb..aztán lehet hogy mind kvazimódó...
De nemis ez a baj..hanem az hogy itt a sok nagyarcu az ismeretelenbe lefikázza a csajokat holott 80%uk kis 12éves pöcsrázó aki azt se tudja mi az a vagina( deszépen irtam )...
-
parandroid
félisten
-
hypno skate
senior tag
Oh, ti Adoniszok!
Milyen jó, hogy egyikötök sem túlsúlyos deréktájt, vagy keskenyvállú göthös, és nincs szemüvegetek és pattanásotok sem.
-
Szerintem mesterséges intelligenciát, fizikai motort és sugárkövető algoritmust terveznek, de biztos van közöttük, aki inkább a kód megírásában, vagy optimalizálásában jeleskedik.
De lehet, hogy tévedek, és inkább csip-fejlesztők, vagy a processzor mikrokódok elméleti lehetőségeit kutatják.
De lehet, hogy megint tévedek, és csupán lelkes IWIW felhasználók. -
Tomate
veterán
Ez a Cyber girls mit takar? WOW-oznak, CS-znek vagy COD-oznak látástól vakulásig
? Vagy csak msn-eznek? Mert ha cyber girl aki msn-ezik akkor nagyobb palettát vár az ember.
-
bOtX
aktív tag
joffféle
bár megkérdezném tőlük hogy mit jelent a gigabyte
(szerintem egy se tudná, de ez mondjuk más tészta)
-
elit_hun
őstag
A gömbön kívül egész jók
Am én se értem mit kritizáljátok őket...Jóvanna, nem világszép kategória, ahogy elöttem is írták, de nincs velük semmi gond
-
Sirandrish
legenda
a 4. képen a középső egyedül aki nem tartozik a szebbek közé...a többivel semmi gond...persze nem a világszépe kategóriák de szerintem nincs baj velük..
itt a sok menőcsóka meg szerintem örülne ha feleilyen jó nők állnának vele szóba...
-
feka007
veterán
Hát nemtom... Én azért felpróbálnám őket
Mod: a két dagibbon kívül -
banderasz77
addikt
Senkit nem akarok megbántani, de eddig semmi esélyünk...
-
juhi07
senior tag
A 3 as képen a jobb szélsö csaj viszi nálam a pálmát
-
A sok menőcsákó megaszonta a frankót!
A hármaskával mi a baj?
-
Enton
addikt
Legalább van jó nő is közte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest