Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nagyon jó trailer és jó játéknak tűnik, de megkívántam tőle egy játékot, amiben a németek oldalán állunk (pedig alapvetően nem is kedvelem őket, főleg a nyelvüket).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
horvathkrisz
addikt
Alig várom már hogy szuper***dó bőrbe bújva mészárolhassam a mocskos n*c*kat! Wáháhá. Muhahaha.
Komolyra fordítva a szót, kicsit unalmas már nekem ez a téma...szerk.: egy fillért nem adnék ezért a propaganda-szeméthalmazért...
[ Szerkesztve ]
-
RawrRr
tag
Szvsz baromi gagyi.. De legalább a zene jó
[ Szerkesztve ]
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
Neurotoxin
őstag
Ahogy elnézem, ez egy nagy veretés lesz, persze nem baj, sőt!
Az másnak is feltűnt, hogy a láncfűrésznek időnként V2es illetve sornégy hangja van?
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
vimes
senior tag
-
vimes
senior tag
Húú, de régóta várom, hogy legalább egy megjelenési dátumot kinyögjenek. Végre sikerült nekik
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
törölt tag
Sick&Nice. GOW+F.E.A.R.
-
gyurcio
tag
Baxott jó, brutális, véres, ahogy azt kell. Doomért meg jár a pirospont.
-
Spancho
senior tag
John Lee Hooker zene németül
Állat lesz ez a játék ,még kutya is van benne meg gonosz Nácik.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
csabi0805
senior tag
Hát ez nekem tetszik. Jó lesz ez.Ráadásul jön a Doom is majd...
-
Steve1207
veterán
Nekem pl nagyon bejött az előző. Bár elég rég játszottam akkoriban, nehezen is szántam rá magam, mert "ez engem nem igazán érdekel" kategória, csak az az egy játék volt az xbox-hoz, így kénytelen voltam, de pár óra után már imádtam. Ami viszont megmaradt nagyon, hogy végre nem a pár órás játékélmény volt, nagyon sokáig nyúztam
.
-
Djuree
félisten
zsír, wolf + doom egyszerre! pc-n már nem fps-ezek, de konzolra lehet beszerzem...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
L_ajos
őstag
odabax a trailer Ezt beszerzem aszem, bár nem Oday lesz, de meglesz
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
hommeros
őstag
Egy kis nácihent végre.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
kovgab
tag
nem szoktam játtszani, de ezzel szerintem fogok ...
Ká Úr
-
JanR
addikt
Na akkor a Wolf3D-t és az RTWC-t kijátszom addig megint, amíg ez megjelenik. Az újjal még nem játszottam, de azt is bepótolom. Engem annyira nem csigázott fel a videó, de ha lesz olyan hangulata mint az RTWC-nek, akkor csak jó játék lehet.
-
batman91
őstag
Na végre, egy értelmes játék.
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
proof88
addikt
wtf did I just see?
-
.LnB
titán
Hangulatos trailer, agyatlan lövölde lesz, de hát mit várnánk egy Wolfeinstein játéktől?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mentoloshypo
senior tag
Nagyon komoly előzetes, a játékra is vevő leszek, de a Doom már jobban érdekel.
-
félisten
Előző szar volt, de ez ahogy nézem a régi RTCW -re hajaz az kell nekem
A világ legjobb multijával és a mai napig állat singlevel. jelent meg anno.rendelem"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
dredbiro
senior tag
Előző résznél nem kicsit gurult el a gyógyszer,remélhetőleg ez jobban sikerül.
Good hunting,STALKER !
-
seederking
őstag
A ....ó fenegyerek már megint megmenti a világot....
-
Archer
őstag
Az előzőt nem lesz nehéz túlszárnyalnia a RTCW-t meg jól lesz ha csak utoléri na de várom én is.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
WongFeiHong
senior tag
Ezt várom én is szeretettel xD Graf meg nem izgat, itt az apritás a lényeg, abban meg nem lesz hiány ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Ez most vagy nagyon sz@r lesz, vagy egy olyan szórakoztató baromság, mint az Iron Sky.
Elő azért nem rendelném...Bájdövéj, mi a répát csinált B.J. 14 éven át? Megviselte a filmcsillaggal kötött házassága, oszt' kómába esett?
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
s912
aktív tag
válasz BoneDragon #17 üzenetére
Én is amiatt olvastam el
amúgymeg:
Innen:
http://www.wolfenstein.com/en-gb/doomEza kérdés:
DO I NEED TO SPECIFY WHAT PLATFORM I WANT TO PLAY THE DOOM BETA?Aztán ez a válasz:
Beta timing and platform options are subject to Bethesda Softworks’ discretion.Azaz az érdeklődőktől függ melyik platformra lesz?
-
BoneDragon
veterán
Csak én voltam az aki a doom miatt olvasta el a hírt? Újabb wolfenstein...meh
-
IreN!CuS
őstag
Hát ez hatalmas trailer Tetszetős minden tekintettben.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Silentfrog
veterán
Jól látom , hogy teljesen ugyanaz a grafika mint az előző részben?
-
petya1992
tag
Nem is hallottam erről a gameről de így trailer alapján eléggé bejövős
-
qad
senior tag
válasz grizlisandor #6 üzenetére
Remélem hozza az RTCW hangulatát, zenéjét és főleg változatosságát. Ne merjék elcseszni!! A doom készül már 1 ideje, nagy eséllyel összecsapják, de remélem nem lesz igazam. Ha car lesz a doom, legrosszabb esetben majd futtatjuk az új 8 magos Jiayukon
Akadozik a szövegbevitel, nálam van a hiba vagy a prohardver szervere van túlterhelve?
[ Szerkesztve ]
-
mentoloshypo
senior tag
Sokkal jobb mint amire számítottam, és ráadásul nem is kell sokat várni rá.
A Doom béta meg hab a tortán, remélem jön hamarosan a bejelentés is. -
LackoMester
addikt
fúú baxki ez nagyon jónak igérkezik
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Sirandrish
legenda
Sok gameplay jelenet nem volt a "gameplay trailerben", és elég durván indít hogy felrobbantják a Mount Rushmoret, de azért ígéretes
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
brian1987
tag
Nekem tetszik ...Várom a napot mikor kiadják.
Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
DaTika
tag
Szerintem meg bűnronda ahhoz képest, milyen lehetne. Van, ami túl van shadelve, van amin mintha nem is lenne, elég sok elnagyolt modellt is találni, és az összhang is egy pár éves codot utánaoz... amik már akkor sem tetszettek... Pedig a többi a grafikán kívül kifejezetten érdekesnek tűnik Evvan..
-
->Raizen<-
veterán
Ez brutál jó lessz!!
-
qad
senior tag
Gyáááááá, , akarom!!! Pont a héten jutott eszembe nekem is a RTCW. Piszkosul remélem hogy megüti a remekmű szintjét és kíváncsian várom a doomot is. Idén megint kidobok 1 valag pénzt játékra xD
-
törölt tag
Új Quake-et Q3 fizikával és viccességgel én meg ezt várom
-
flakter
tag
Jóóóóó a trailer! Jöhet a game
..FlaK..
-
Xaels
félisten
Nekem bejön eddig. Jó lenne ha kapna egy jó kis összetett RTCW szerű multi is ezzel a látvánnyal.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest