Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz GypsFulvus2 #23 üzenetére
Így is megfagynak az alkatrészek a gépben olyan hűtés van mindenen. Legalább kicsit kiolvadt volna a GPU/CPU
Amúgy remélem a harmadik részre megtanultak optimalizálni is és nem kell majd közvetlenbe kötnöm a Paks 2-t a gépre hogy egyáltalán megmozduljon. Most vettem r9 270-et és szeretnék még 2 évig nem hozzányúlni a konfighoz.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Az egyetlen probléma ezekkel a videókkal hogy a játék csak 9 hónap múlva jelenik meg.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Xerxész
őstag
válasz GypsFulvus2 #20 üzenetére
Na, majd otthon meglessük.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz GypsFulvus2 #19 üzenetére
És még egy ingame, plusz egy tesztelői beszámoló a Gamespot-ról
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
Ha már a Gamepod figyelmét elkerülte, itt egy hoszabb ingame video Elég ütős. Különösen tettszik, hogy nincs semmi töltés a vidék és a város, illetve a városon belül a kültér és beltér között, a váltás azonnali, a játék folyamatos.Itt ugyanez 1:15-től jobb minőségben.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Manbal
senior tag
nem semmi hogy szaggat X1-en nesze nektek "next gen"...
-
Romvr
őstag
Ha belegondolok hogy most sikerült az R9 270 megvásárlása után először Maxon játszanom a W2-vel 40-60FPS-el és egy egész más élményt jelent mint előtte 30FPS körüli értéken és médiumon... akkor szerintem visszatérek a W3-ra majd 2 év múlva
Ja és a "legjobb mintavétel"-t be még mindig nem tudom bekapcsolni, mert lemegy az FPS 16-ra is ha sok karakter van a látószögben (mondjuk minőségbeli javulást nem tapasztaltam bekapcsolás után így hagyom is).
Úgy látom hogy itt a harcrendszert is továbbfejlesztették. Egyre inkább lehet érezni Geralt mutánsságát, a gyorsaságot, mozgékonyságot és az erőt. Teszik ahogy üldözte a griffet és végigrohant az erdőn ugrálva át a sziklákon...stb. Meg az új fajta érzékelés se kutya... amit sajnos nem teljesen láttam Mr. Fapofa miatt, az a mimika. Mert szerintem egy RPG (hiába akciódús) legnagyobb érdeme az élethű mimika lenne, hiszen tonnányi lesz a párbeszéd.
-
Nazara
őstag
Előjegyzés leadva a gyűjtőire, ez a videó pedig csak megerősitett benne. Igaz a gépre is kellene költeni, mert ez a i3-2100+7770 kombó nem lesz az igazi...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
vitaro
senior tag
Ó, te jó ég, milyen vas kell majd ehhez? Egyszerűen gyönyörű!
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
pulyka jocó
senior tag
Hány atomerőmű kell hozzá??
-
Televan74
nagyúr
Witcher3 a népnek.Nagyin jól néz ki még boxon is. A karakter animáció tökéletes.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Mate
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #8 üzenetére
Kicsit Én beérem HD-vel is
-
Bazzzs
senior tag
Ejha, nagyon hangulatos, elnézegetnék még gameplay videókat róla
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Snip3r_HUN
addikt
Pre-order... nincs mese
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Wizard of Oz
aktív tag
Nem úszom meg az új vasat.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
P00By
nagyúr
Nagyon állat!
-
Garada
őstag
Nagyon ott lesz a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest