- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz djculture #15 üzenetére
nehogy azt hidd, több van ám a felszín alatt mint amennyit mutat.
mondjuk én úgy vagyok az mmo játékokkal mostanában, hogy nekem addig móka egy ilyen amíg van kivel játszani. itt főleg barátokra, haverokra gondolok. 10 évvel ezelőtt még megvolt ez a 6-7 fős társaság WoW-on belül. mára viszont így egymagamban nincs kedvem ehhez. ezt a véleményemet persze nem csak erre a játékra értem, hanem a komplett mmo iparra. visszatértem a single játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz djculture #15 üzenetére
Ha megnézel egy dungeonról készült videót akkor ott láthatod, hogy kell taktikázni is.
Én meg fogom venni és adok neki egy esélyt. A sok év WoW után szerintem ez frissítően fog hatni majd.
GW1 és 2 ben se csalódtam, szóval én bízom a fejlesztőkben.
Ez egy sima 5 fős low alacsony szintű insta, mégis elég jó kis boss harcokat raktak be, és a mob paklikkal is kell dolgozni azért.Ez a rajzos grafika meg nekem nagyon tetszik. Borderlands és a Torchlight is bejött.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest