Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Egész könnyű volt (kivéve az első
), a lényeg, hogy végeredményben valami összeillő képnek kell kijönnie. A legegyszerűbb, ha a vonalak találkoznak. És nem érdemes egyszerre túl sokat kattintani, mert akkor "észrevesz" a rendszer, és elkezd az eddig eltelt idő visszafelé számolni.
Azért programozó lévén kicsit másféle hackelésre számítottam.
De ez is jó móka volt.
-
wjbhbdux
veterán
a címből azt hittem már azokkal azokkal a röhejes bp shopos ruhákkal reklámozzák a játékot
-
tixem
addikt
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Negyed órán keresztül szenvedtem vele, de akárhogy forgattam semmi. Nem látom egyszerűen, hogy mit kéne kirakni belőle. Elhintettem egy levanszarvát azt otthagytam
-
Nagytoll
senior tag
Végigcsinàltam mindet, az első volt a legnehezebb
a köröket úgy kell forgatni hogy valami kép jöjjön ki. Az elsőnél a cián csíkot kell követni
-
Nézem, forgatom ezt a tárcsát, de semmit nem értek. Ennek most valami képnek kéne lennie, vagy világos sötét? Vagy én szedek egyedül Béres-cseppet?
Bár lehet, hogy nem telefonról kéne próbálni -
vtomi2
őstag
Nekem ez nem jött be, a tavalyi sokkal jobb volt, az közelebb volt a valós hackeléshez mint ez
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy érdekes minijáték indult a minap, amelynek végső nyertese akár egy PlayStation 4 Pro konzolt is megszerezhet.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest