Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zol.com
csendes tag
Ok.
-
ViberMedia
csendes tag
Bocsánatot kérek egy fordító, hogy lefordítani a magyar, de nekem nincs más választásom
Egyébként - Én itt lesz válaszolni a kérdésekre, és meghallgatja a felhasználók javaslatait.
------------------------
I apologize for using a translator in order to translate to Hungarian, but I don't have any other choice
Anyway - I will be here to answer your questions and listen to our users' suggestions.
-
whiskeys
őstag
lenne egy kérdésem. milyen tarifák vannak ha pl. vezetékest vagy mobilt hivok vele? köszönöm.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Fecogame
veterán
Egyszerű a kérdésem:
Nekik ez miért jó? Úgy értem, fejleszteni, fenntartani. Skype-t megértem, mert ott lehet ugye előfizetni, de itt nem.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ViberMedia
csendes tag
Today, Viber offers its free service (calls and messages) only between Viber users. If you try to call a non-Viber user through the application, it will simply switch to a regular (cellular) call.
Currently, Viber's focus is on adding platforms, features and integrating with more platforms, as well as improving overall system performance. At the same time, we are working on additional premium services that will generate revenue once they become available. The basic Viber service - Viber to Viber phone calls and text messages - will ALWAYS be free.
----------------------------------------------------
Ma Viber kínál ingyenes szolgáltatás (hívások és üzenetek) csak között Viber felhasználók. Ha megpróbálja felhívni a nem Viber felhasználót az alkalmazás, akkor egyszerűen átválthat rendszeres (celluláris) hívást.
Jelenleg Viber középpontjában az áll, hozzátéve állványok, funkciók és integrálja a több platformon, valamint javítja a teljes rendszer teljesítményét. Ugyanakkor, dolgozunk a további prémium szolgáltatásokat, amelyek bevételt amint azok elérhetővé válnak. Az alap Viber szolgáltatás - Viber a VIBER telefonhívások és szöveges üzenetek - mindig ingyenes lesz.
-
magicbox
senior tag
Sziasztok! Csengőhang, értesítés hang cseréjére létezik vmi trükkös megoldás?
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
ViberMedia
csendes tag
@magicbox -
These are known requests from our users, and we plan to include these features in future versions.
Meanwhile, we invite you to enter our Feature Request page and post your suggestion there, or join an existing similar suggestion. The more people join on a request, the faster it will become realityYou can find it here: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
---------------------------
Ezek ismert kéréseket a felhasználók, és azt tervezzük, hogy ezeket a szolgáltatásokat a jövőben változatban.
Közben meghívjuk Önt, hogy adja meg a Feature Request oldalt, és írjon javaslatot ott, vagy csatlakozni egy meglévő hasonló javaslatot. Minél több ember csatlakozik kérésére, annál gyorsabban válik valósággáMegtalálható itt: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma telepítettem a vibert életemben először, és azzal a furcsasággal találkoztam, hogy kb megnézte a teljes híváslistámat (nem a névjegyzék) és minden egyes azon szereplő viberesnek jelezte, hogy én mostantól elérhető vagyok viberen, és kb bki hívhat engem.
Na ezt nagyon nem szeretném, lehet számokat blokkolni viberrel?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Én csak azt tudom, hogy csomó ember megkeresett viberen, hogy kaptak jelzést a rendszertől, hogy "végre" én is elérhető vagyok+hivogattak is, de én meg nem szeretném ezt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ez elég nagy hiányosság+hiába választom az exitet, fut továbbra is a háttérben. :S
-
St3ven
addikt
Egyszerű: akinek nincs meg a számod a telefonkönyvében, az nem fog kapni jelzést.
Ezt ki is próbáltam: egy olyan telszámmal regiztem be Viber-re, amit senki sem ismer (új dominós SIM, amit új készülék vásárlásakor kaptam), és értelemszerűen senki sem kapott róla értesítést, ellenben én láttam mindenkit, akinek fel van telepítve a Viber. Ez a számom lett a "viberes" számom, amit csak annak adok meg, akivel ténylegesen beszélni is akarok. (Természetesen ennek a SIM-nek nem kell benne lennie a telóban, nekem konkrétan át is van irányítva minden hívás a hangpostára, hogy még véletlenül se hívjanak rajta, csak addig kellett beletenni egy régi telóba, amíg megkaptam a viberes aktiváló sms-t.)
Összefoglalva: van egy publikus mobilszámom, amin mindenki hívhat, illetve van egy viberes számom, amin csak a kiválasztott kontaktok tudnak elérni, és persze mindez egy telefonban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
ronaldo
őstag
Lumia 710 tulajdonos vagyok, és tegnap telepítettem a Vibert. Két problémám van vele.
1. Amikor felhívok egy viber számot, akkor a hátlapi _külső_ hangszóró kezd el szólni, nem az előlapi. Tehát az utcán hallják, hogy én tárcsázok valakit, de én nem hallok semmit.
2. Ha a hívott fél felveszi a telefont, én hallom őt ő viszont engem nem. Nem működik a mikrofon...
Azért ez elég nagy hiányosság, mert így nem tudom használni a programot...
-
ViberMedia
csendes tag
Hi,
@Edenyke -
Viber notifies users who saved your number in their contact list only once, when you installed Viber for the first time. The goal of this feature is to let people know that they can now connect easily and for free.
When we implemented this feature, we received very positive feedback from our users, so we decided to keep it.We understand that this feature may be problematic for some users, and we apologize if any inconvenience was caused. If you would like to disable this feature, then we invite you to enter our Feature Request page and post your suggestion there, or join an existing similar suggestion. The more people join on a request, the faster it will become reality
You can find it here: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
In addition, note that in the future we plan to introduce a feature that lets you block Viber numbers. Once we have news, we will notify our users
-----------------
VIBER értesíti a felhasználót, aki megmentette a számot a saját kapcsolati listában csak egyszer, mikor telepítette Viber az első alkalommal. A cél ez a funkció, hogy a többiek is tudják, hogy már csatlakoztathatja egyszerűen és ingyen.
Amikor végre ezt a funkciót, kaptunk nagyon pozitív visszajelzéseket a felhasználók, ezért úgy döntöttünk, hogy tartsa.Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a funkció problematikus lehet egyes felhasználók számára, és bocsánatot kérünk, ha esetleges kellemetlenségért okozták. Ha szeretné letiltani ezt a funkciót, akkor kérjük, hogy írja meg a Feature Request oldalt, és írjon javaslatot ott, vagy csatlakozni egy meglévő hasonló javaslatot. Minél több ember csatlakozik kérésére, annál gyorsabban válik valósággá
Megtalálható itt: http://helpme.viber.com/index.php/Knowledgebase/Article/View/43/9/have-an-idea-for-a-new-feature
Ezen túlmenően, vegye figyelembe, hogy a jövőben is tervezzük bevezetni a funkció lehetővé teszi, hogy blokkolja Viber számokat. Ha már hír, értesíteni fogjuk a felhasználók
-
Dubfire81
csendes tag
hello!azt kérdezném,hogy az ismerősömnek van viberje, én benne vagyok az ő listájában,de ő nálam nincs és szinkronizálással sem kerül bele a viberes telefonkönyvbe.ha rámír tudunk beszélni,de fordítva nem megy
-
Zirowe
nagyúr
válasz ViberMedia #424 üzenetére
Igen, koszi, ezt mar en is megtalaltam.
Mindenesetre sikerult most jol belonie apunak is, beszelni is sikerult, viszont mind ket oldalon tokeletes minoseg van kiirva, engem tokeletesen hall, viszont en ot ugy, mintha egy kicist tavolabb allna a mikrofontol.
Ez vajon mitol lehet?Illetve ki lehet loni a vibert vegleg, ha vegeztem a dolgommal?
Hiaba exit es hiaba tunik el a viber jel felul, ha van megint netkapcsolat ujra aktiv a cucc (megkapom az ertesiteseit), pedig a jele nem latszik felul.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tylerddd
veterán
Mennyire eszi a netet, ha 3G-ről megy?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Fecogame
veterán
Nálatok is halk a másik fél, vagy csak nálam? Mert így elég rossz, hogy teljesen csendes háttérrel is alig hallom azt, akivel beszélgetek.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ViberMedia
csendes tag
@Dubfire81 -
The source of this issue could greatly vary. Please read this short page in our HelpDesk, outlining some possible workarounds that will help reboot synchronization of the contact list: http://bit.ly/rRtPqk
(The instructions refer to iPhone, but are relevant to all phones nevertheless).
@Edenyke , @Fecogame and @tylerddd -
First, please make sure that both the phones you are using are fully compatible with Viber (you can find this information in our official HelpDesk).
Also: sometimes 3G reception could be low, and this is something we cannot control. Naturally this affects Viber's call quality and results in disruptions and broken sound.
We are continuously trying to improve our handling of 3G, so you can expect better performance as newer versions of Viber are released.Please note that having full 3G reception doesn't mean your internet's bandwidth is at the maximum expected. When you see a "full reception bar", it merely means that physically, your phone is covered with the cellular signal.
When it comes to the bandwidth itself, your connection could still be slow due to various different reasons, such as being in an area with many other users from the same provider, thus congesting the network.
Meanwhile, WiFi- WiFi calls on Viber should generally be very clear and are free of such disruptions.
------------------------
@ Dubfire81 -
A forrás a kérdés nagyban változhat. Kérjük, olvassa el ezt a rövid oldal a HelpDesk, felvázolva néhány lehetséges megoldásokat, amely segít újraindítása szinkronizálása a kapcsolati lista: http://bit.ly/rRtPqk
(Az utasításokat lásd iPhone, de fontos, hogy minden telefon mégis).
@ Edenyke, @ Fecogame és @ tylerddd -
Először is, győződjön meg arról, hogy mind a telefon használata teljes mértékben összeegyeztethetők Viber (megtalálja ezt az információt a hivatalos HelpDesk).
Továbbá: néha 3G vétel lehet alacsony, és ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Természetesen ez érinti a VIBER felhívását minősége és eredmények zavarok és törött hang.
Folyamatosan próbálják javítani a kezelését a 3G, így várható jobb teljesítmény, mint az újabb verziók Viber szabadulnak fel.Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután a teljes 3G vétel nem jelenti az internet a sávszélesség a maximális várható. Amikor megjelenik a "teljes recepció bar", csupán azt jelenti, hogy fizikailag, akkor a telefon borítja a térerõ.
Amikor a sávszélesség is, a kapcsolat még mindig lassú miatt különböző okok miatt, mint például, hogy egy olyan területen, számos más felhasználók ugyanazt a szolgáltató, így congesting a hálózatot.
Eközben WiFi-WiFi felhívja Viber általában nagyon tiszta és mentes az ilyen zavarok.
-
KMT
addikt
Srácok, megy (már) android 4.1.2-n a viber? Csak mert a 4.1-re frissítés után ugye pár hétig nem működött (legalábbis nexus s-en). Most inkább várnék a rendszerfrissítéssel, amíg a több program "utoléri magát"...
-
deminos
aktív tag
válasz Steve(AMD) #432 üzenetére
A visszejelzések és a viber hivatalos honlapja alapján sem működik a hanghívás, csak az üzenetküldés.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Lacus_84
senior tag
válasz Steve(AMD) #432 üzenetére
Szia!
Egyelőre Symbian-on még nem működik, illetve még nincs hanghívás funkció, csak szöveget és képet tudsz küldeni. A visszajelzések alapján jelenleg is azon dolgoznak, hogy Symbian-on is legyen hanghívás. Én is várom már.
-
ViberMedia
csendes tag
@Steve (AMD) -
As explained above, we are still working on adding voice services to Viber for Symbian. When we have news, we will publish it officially throguh our Facebook page
---------
@ Steve (AMD) -
Mint fentebb kifejtettük, még mindig dolgozunk hozzá hang szolgáltatás a VIBER Symbian. Ha van hír, akkor közzé hivatalosan throguh Facebook oldalunkon
-
AMD The Best
tag
Sziasztok!
Blackberry.-n sikerült már valakinek használni a hanghívást? mert nekem csak sms megy rajta
A legjobb muay harcosok olyan ritkák, mint a tökéletes gyémánt. Élüket évek edzése metszi, technikájuk a tökéletességig csiszolódott, mint a csillogó gyémánt felszíne; pompázatosan gyönyörû, és ereje tökéletes!
-
zol.com
csendes tag
Sziasztok!
Samsung galxy acen miért akadozik a hívás?
3G-n is silány, de wifin katasztrófa.....15/5-ös netem van és minden pörög,csak ez nem. Mi lehet a gond?
Ha ti, vagy a Viberes ember tuna mondani valami okosat, jó lenne.
Z.
-
deminos
aktív tag
válasz AMD The Best #436 üzenetére
Neked is csak azt tudom mondani, mint fentebb Steve(AMD)-nek, hogy a viber hivatalos honlapja szerint még nincs hanghívás funkció Blackberry-n, de hamarosan érkezik (legalábbis ez van kiírva). [link]
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
ViberMedia
csendes tag
@The Best AMD -
The voice option in Viber for Blackberry is not available yet. We are working here in the company to add it to the application, and we hope to complete it soon.
@zol.com -
Sometimes 3G reception could be low, and this is something we cannot control. Naturally this affects Viber's call quality and results in disruptions and broken sound.
We are continuously trying to improve our handling of 3G, so you can expect better performance as newer versions of Viber are released.Meanwhile, WiFi- WiFi calls on Viber should generally be very clear and are free of such disruptions.
If the quality of call on WiFi is bad, then it could be that the network you are connected to is blocking Viber's traffic.
1. First, please try uninstalling and reinstalling Viber when connecting to a few different WiFi networks (in order to pinpoint the source of the problem). What are the results?
2. Also, please make sure the following ports are enabled ("forwarded") on your routers or firewalls:
TCP: 5242 + 4244
UDP: 5243 + 9785(if you are not sure how to enable ports, you may contact your router manufacturer)
-----------------------
@ The Best AMD -
A hang opció Viber Blackberry még nem áll rendelkezésre. Azon dolgozunk itt a társaság adja hozzá az alkalmazást, és reméljük, hogy töltse ki hamarosan.
@ zol.com -
Néha 3G vétel lehet alacsony, és ez az, amit nem tudunk befolyásolni. Természetesen ez érinti a VIBER felhívását minősége és eredmények zavarok és törött hang.
Folyamatosan próbálják javítani a kezelését a 3G, így várható jobb teljesítmény, mint az újabb verziók Viber szabadulnak fel.Eközben WiFi-WiFi felhívja Viber általában nagyon tiszta és mentes az ilyen zavarok.
Ha a minőség a hívás WiFi rossz, akkor lehet, hogy a hálózat kapcsolódik a zárolás VIBER forgalom.
1. Először is, kérjük, próbálja meg eltávolítani és újratelepíteni Viber való csatlakozáskor néhány különböző WiFi hálózatok (annak érdekében, hogy pontosan az a probléma forrását.) Mik az eredmények?
2. Is, győződjön meg róla, hogy a következő portok engedélyezve vannak ("továbbított"), a routerek vagy tűzfalak:
UDP: 5243 + 9785(ha nem biztos benne, hogyan kell engedélyezni kikötők, felveheti a kapcsolatot a router gyártó)
-
SpongyaBob
veterán
válasz ViberMedia #439 üzenetére
Szia!
Windows Phone 7.5-re (Nokia) előreláthatólag mikor fog érkezni Viber frissítés?
Kissé zavaró a bizonytalan működés..
Vagy majd csak a WP7.8 után?Köszönöm.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
ViberMedia
csendes tag
@Rubbi -
Hi,
At this stage we are unsure when (and if) we will have an update for Viber for Windows Phone 7.5.
Note that we are looking into Viber for the new Windows Phone 8 these days, but unfortunately we still don't have any official news at the moment.When we do have news, we will publish it on our Facebook page
---------------
Hi,
Ebben a szakaszban vagyunk, nem biztos, amikor (és ha), akkor van egy frissítés Viber for Windows Phone 7.5.
Ne feledje, hogy keresünk a Viber az új Windows Phone 8 ezekben a napokban, de sajnos még mindig nincs hivatalos hír ebben a pillanatban.Mikor mi van hír, akkor közzé azt a Facebook oldalunkon
-
SpongyaBob
veterán
-
GrandeP
addikt
Mostanában picit bugzik nálam, másnál is?
Ma pl jött 3 "sms" a múltból, rengetegszer nem csatlakozik a hálózathoz, ilyenek...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
deminos
aktív tag
CM10 alatt tudja valaki hogyan lehet a hangerőt feljebb venni hanghívásnál? Mert hiába próbálom a hangerő fel gombot nyomogatni, csak a csengő hangerőt állítja, a viberben semmit.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
ViberMedia
csendes tag
@RUBBI -
Our pleasure to help
@GrandeP -
Connection problem may be caused by network disturbances or blocks:
1. First, please try uninstalling and reinstalling Viber when connecting to a few different WiFi networks (in order to pinpoint the source of the problem). What are the results?
2. Also, please make sure the following ports are enabled ("forwarded") on your routers or firewalls:
UDP: 5243 + 9785(if you are not sure how to enable ports, you may contact your router manufacturer)
@deminos -
Try to go to the phone settings and make sure all volume settings are set to the highest, then try again.
However, please note that at this stage we don't officially support custom ROMs with Viber. Running Viber on a custom ROM results in various side effects (sometimes total lack of functionality), but we can't afford to support all custom ROMs out there. We are continuously working to adapt Viber to more and more ROMS, but meanwhile - you might want to contact the ROM developer for further support - they may be able to resolve this issue.----------------------
@ Rubbi -
Mi öröm, hogy segítsen
@ GrandeP -
Csatlakozási probléma oka lehet a hálózati zavarok vagy blokkok:
1. Először is, kérjük, próbálja meg eltávolítani és újratelepíteni Viber való csatlakozáskor néhány különböző WiFi hálózatok (annak érdekében, hogy pontosan az a probléma forrását.) Mik az eredmények?
2. Is, győződjön meg róla, hogy a következő portok engedélyezve vannak ("továbbított"), a routerek vagy tűzfalak:
UDP: 5243 + 9785(ha nem biztos benne, hogyan kell engedélyezni kikötők, felveheti a kapcsolatot a router gyártó)
@ deminos -
Próbálja meg megy a telefon beállításait, és győződjön meg arról, hogy minden hangerő-beállítás a legmagasabb, majd próbálja újra.
Ne feledje azonban, hogy ebben a szakaszban nem hivatalosan támogatja az egyéni ROM Viber. Futás Viber egy egyéni ROM eredményeket különböző mellékhatások (néha teljes hiánya alkalmassága), de nem engedhetjük meg magunknak, hogy támogassa minden egyéni ROM odakint. Folyamatosan dolgozunk, hogy alkalmazkodni Viber egyre több ROM-ok, de közben - érdemes kapcsolatba lépni a ROM fejlesztő további támogatást - ezek lehet, hogy megoldja ezt a problémát. -
deminos
aktív tag
-
KMT
addikt
válasz ViberMedia #445 üzenetére
Hello, Mr Viber!
Do you plan to develop the function of turning off the screen while speaking (when the phone is close to the head)? With Nexus s, the background light is still on, there is just a black screen, and it eats the battery... Manual switching off is not perfect, sometimes mutes the sounds/mic...
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
Hogy tudom megváltoztatni a fotómat a Viber-en?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Tényleg, köszi!
Csak ott tévedtem meg, hogy két tel.számom van, s azon akartam megváltoztatni a fotóm, amelyik nem voltam bejelentkezve. Azaz azt a Viber listában (bal oldalt felül) akartam megváltoztatni...Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest