Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
Nálam bejött a GTA4. A konfigommal teljesen jól játszható ilyen beállítások mellet. A procim 3600-on ketyeg + a videókártya is meg van rántva egy kicsit. Íme a benchmarkom
Csak az esti autókázásoknál ill. az esőben esik 25FPS-re, na meg valószínűleg a robbantásoknál, de olyat még nem követtem el
Nekem megérte a 8500Ft-ot.Igaz német példány, de a hozzá tartozó füzettel, irkálmányokkal nem foglalkozok
32-bites XPSP3-al tolom, 180.84-es driverral, probléma mentesen, patch nélkül
Hosszú idő után 34évesen a COD4 után ez az a játék ami le tud kötni, még most hajnali 2-kor sem tudom abbahagyni ami persze a holnapi teljesítményemen jelentkezni is fog a melóhelyen[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Most a kameramozgatás tényleg ilyen űbernagy probléma egyeseknek? Milyen gamerek vannak itt? Nekem fel se tűnt hogy gond lenne, és sokkal jobb így.
Szerintem a probléma inkább az hogy unalmas a game... De az autózás nagyon fasza benne -
Papi74
aktív tag
Hello
Most telepitetem a game-t de nem indul el,állitolag csak az xp sp 3-al hajlandó müködni,tud eröl valaki valamit
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
-
fpeter07
veterán
Miért is gta4? Van nála sokkal jobb game is, mondjuk még nem játszottam vele és nem is nagyon fogok ;)
-
athomi
veterán
Értem én, hogy ti azt szeretnétek, hogy ha nem nyúltok a kamerához, akkor álljon be alaphelyzetbe, de ezt nem lehet megvalósítani a szabad mozgatás mellett!
Jelenleg is visszaáll a kamera, ha nem nyúltok hozzá az egérhez. Tudom, tudom, túl lassan áll vissza. De gondolj bele, ha gyorsan állna vissza, akkor a szabad kameramozgatást tennék piszkosul idegesítővé, ugyanis állandóan beállna alaphelyzetbe, ha egy pillanatig nem mozgatnád az egeret.Szokjátok meg, hogy ti irányítjátok a kamerát. Nekem egy-két óra kellett hozzá és már le sem tudnék mondani róla. Így vezetés közben szabadon lehet nézelődni, be lehet nézni a kereszteződésekbe, célzottan lehet lövést leadni.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
És? Attól még ha elengedem az egeret, nyugodtan átmehetne az eredeti nézetbe. Érdekes, évekkel ezelőtt simán ezt a logikus megoldást választották a játékokban. De most még ezzel is lusták voltak a pc-sek kedvére tenni, pedig kb. 2 óra lenne leprogramozni.
I am having fun staying poor.
-
(Darkwood)
őstag
-
janeko
őstag
-
Drizzt
nagyúr
20-25. Ejhha, az tényleg élvezhető. Nekem meg 800*600, s 1680*1050-en is ugyanaz van. Benchmark: 35-40 fps körül, játék közben meg szinte játszhatatlan. És sajna nem csak ez gáz. Az irányítás se jó, főleg hogy nincsen automatikus kameramozgás(bár ki tudja, a peccsben lehet javították..), és a grafika a lassúsága ellenére még csak nem is mutatós, leszámítva néhány tényleg szép részletet.
Nálam a Mass Effect PC-n a nyertes, még a Pes2009 az, ami tetszik. És hirtelen sokkal több nem jut eszembe. Fallout3, Dead Space még bejön, s akkor ezzel kb. le is tudtam minden értelmes idei játékot.
Timeshift asszem nem idei, pedig még az ide tartozhatna.Jó lenne amúgy a GTA4, nem mondom, hogy nem. De ebben a formában az év legnagyobb csalódása. Szerencsére úgy látom az eladásai se egetrengetőek.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Xmodule
őstag
Pont az elöbb vittem végig a GTA4 -et. Hááát. Picit már untam a vége felé. Nem volt rossz, de felejthető. Ellenben a Gears of War , COD4 és a Mass Effect felejthetetlen! Bár ezek lehet nem ide játékok, nem tudom pontosan, mert csak tavasszal kezdtem el játszani, akkor lett gépem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
athomi
veterán
Engem tegnap úgy hívtak fel közvetlenül egy küldetés után, hogy 3-as körözöttségi szintem volt. Niko önmagától felvette a telefont, elfutni meg nem tudtam a zsaruk elől.
Én a várost így is túl kicsinek találom. A Brooklyni résszel semmi gondom, de Manhattan nagyon picike lett. A jersey-i rész meg unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz South Velen #27 üzenetére
Taxival is lehet utazni és átlépni az utazás idejét. Így 1 perc alatt bárhova odaérsz, csak taxit kell találni. Vagy később majd tudsz hívni magántaxit, a rokon cégétől.
-
barnam_
nagyúr
válasz South Velen #29 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan van egy olyan funkció a telefonban, hogy letiltja a bejövő hívásokat és sms-eket (options -> standby mode). Az jó hogy nem zargatnak a barátok, de így is csökken a "like" szint. Úgy lenne jó, ha standby módban szünetelteti ezt a részét a játéknak.
-
barnam_
nagyúr
válasz South Velen #27 üzenetére
Ja a másik ami nem tetszik a GTA4-ben a "baráti rendszer" megvalósítása, sokszor olyan mintha kötelező lenne, meg az is idegesítő hogy mindig akkor hívnak amikor nem kellene: vagy küldetés közben, vagy mikor már megbeszéltem valakivel a találkozót.
-
South Velen
addikt
Megvehető házak, gyűjthető patkók(korábban HIdden Package) már a sa előtt is voltak, szerettem az ilyen apróságokat.
Na igen, a bicikli, bár nem nagyon illik bele a városképbe, jó móka lett volna itt is.
Hát igen, a SA-ban a kanyon, meg a vidék rész nekem is nagyon bejött, pláne amikor ott kellett külön küldetéseket csinálni, változatossá tette a játékmenetet.
Nekem még valahogy a kis egyszerű kis Vice City is jobban bejött a GTA4-nél, ez betudható az általad említett betontömbös atmoszférának, ViceCity igen sokszínű volt.
Amit még utálok benne, hogy olyan nagy a város, hogyha Roman v. akárki hív, hogy menjek vele szórakozni, mire odaérek, vagy kések, vagy már sztornó is.
A negatív hangvétel ellneére a játék hihetetlenül tetszik. -
barnam_
nagyúr
válasz South Velen #25 üzenetére
Szerintem is a legjobb, ami idén kijött, legalább ezt nem törlöm le miután végigjátszottam.
A San Andreas anno nagyon sok újdonságot hozott, amiből sokat nem tartottak meg:
megvehető házak/garázsok, tuningolható autók (persze csak alapszinten, de akkor is jó móka volt), kamion pótkocsival, sok fajta mellékküldetés, bicikli, a patkó meg még valami gyűjtögetés, meg még sorolhatnám amik nincsenek benne a GTA4-ben.
De ami a legjobban zavar, hogy az új részben csak egy nagy város van, és lényegében egy beton dzsungel. SA-ban meg elég nagy volt a nem lakott terület + kis városok. -
athomi
veterán
Idei év gyenge lett a játékpiacon (PC). Talán tényleg a GTA4 lett az idei év legjobbja (bár szerintem túlzottan el vannak tőle szállva), viszont az szégyen, ahogyan a PC-s verziót elkészítették. A R* meg azt nyilatkozza, hogy nekik még mindig a PC a szívük csücske. Vettük észre...
szerk.: Az év játéka mellett a citromdíjat is a játéknak adnám.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Annak ellenére, hogy nagyon tetszik a játék, mert szép a grafikája, és egészen realisztikus a fizika, szerintem játékélményben a San Andreas sokkal többet nyújtott.
-
janeko
őstag
válasz parandroid #16 üzenetére
igen azt elfelejtetem oda írni.
értem mit akarsz mondani a ramokrol, mert már tényleg szinte ingyen adják, de ő azt mondta, hogy minimum 4 giga RAM kell, és erre mondtam, hogy 2-vel is megy.
A CoD4 az tavaly jött ki, idén a CoD: WaW[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Mert 2-vel úgy nézett ki a procim kihasználtsága, mint a Mount everest. Csúcsok és szakadékok a sok swap miatt. Igaz, én Vistát használok.
Anyagilag nem volt szinte semmi bővíteni, de lecserélni az OP.rendszert már nem fogom miatta. Majd tolom a win7 bétával egy ideig, de a Vistám sajna marad a 32 bites, 3,5 látott memóval. De most már száguld a game.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
parandroid
félisten
"az xp csak 3-at használ"
Igen, a 32 bites változat. A 64 bites változat ennél jóval többet is akár. Ennyit adjunk már a pontosságnak.
Azzal egyetértek, hogy bármilyen játék működik akármilyen kevés RAM-mal is, de a mai memóriaárak mellett nem érdemes ezen spórolni. Bizony a 2GB ma már az ajánlott minimum, de ha valaki ilyen új címekkel akar játszani, mint a GTA4, akkor célszerű 4GB-ot beszerezni.
Az év játéka címre visszatérve engem az idei címek valahogy hidegen hagytak, az új NFS-t kipróbáltam, de csalódás volt, mást nem is néztem az idei termésből.
Viszont hosszú idő után végre rászántam magam a Counter Strike-ra online, és most, hogy elfogadható áron van, nekiestem az Oblivionnak is, és mindkettő úgy fest, hogy nagyon is jó választás volt. Úgyhogy nekem ezek az év játékai.
Illetve jobban végigondolva: a CoD4 idei játék volt, nem? Azt végigjátszottam, sőt, online is próbálkoztam vele. Végülis nem lett szerelem, de az utóbbi idők játékai közül még mindig az egyetlen, ami lekötött.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
janeko
őstag
válasz Depression #14 üzenetére
miért kéne minimum 4 giga ram, mikor az xp csak 3-at használ?
ez hülyeség, mert többen vannak a fórumon akik 2 gigával is simán med grafal nyomják, 2 magos procival -
Depression
veterán
A gta4-nek minimum 4 giga RAM kell. Sajna ez van. A másik, hogy high-on jobban megy nálam, mint mediumon, ami tuti, hogy valami mega-bug!
A Sacred 2-őt azért hiányolom a listából, sok kellemes órát ajándékozott nekem.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
snataniel
tag
Szerintem Ez a(z) Eddigi legjobb GTA-Remélem nem Túlzok!
Az eggyetleg Gamma amiért Kicsengettem 11Kilót...
És nálam nagyon megy Pedig Közepes a Konfig....
Engem Leköt! Az eggyetlen GTA -amit Csalás Nélkül Viszek Végig Megadom neki a Kellő Tiszteletet! Amúgymeg Nálam Csak az az eggy Bug van Hogy Ilyen Barna "Pixellepedő Jelenik meg Néha Bizonyos Kameraállásokból...
De ez Simán az ÉV JÁTÉKA!!! _-=NálaM=-_Kárpátia!!!
-
feka007
veterán
Left 4 Dead legjobb PC játéknak kicsit gyenge sztem..
Nálam nincsen év játéka idén, mert egyik se kötött le annyira, hogy nagyon tetszett volna, szerintem kiábrándítóan szar volt ez az év, remélem jövőre jobb lesz mert ha ez így megy tovább akkor sokáig már nem gamelek... -
fpeter07
veterán
Év játéka a Prince of Persia, gta4 meg el se indul...
-
eddie17
addikt
Szerintem a GoW2 simán jobban megérdemelte volna, na az tényleg egy jó folytatás. Persze a GTA4 sem rossz, sőt a Fallout 3 se. De ebből a mezőnyből lett az év játéka a GTA4
Gears of War 2
Grand Theft Auto IV
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Fallout 3
LittleBigPlanet -
Peat;)
veterán
Gta4? Ennyire vontatott hangulatú gta-val még sosem volt dolgom, még a kettő is jobb folytatás lett anno.
És én még xboxon nyomtam, mi van a pc-sekkel akiknek erőműre kell fejleszteni a processzorukat?
Ájjáj, ha ezt a részt így agyondicsérik akkor a gta5 jó nagy hulladék lesz. Azért fura hogy konzolfórumokban sokan kritizálják/tuk a 100%-os értékelések ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest