Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszeruen idegbajt kapok.
A The Walking Dead Season 2-ben az 5. fejezetnel tartok, de rendre peppe fagy feher kepernyovel...
Mar orak ota viszem ujra es ujra ugyanazokat a parbeszedeket, mert nem menti el a dragam, mindek is...
Nektek is elojott ez a White Screen bug?
-
ch003067
addikt
válasz
TazLeacher #88 üzenetére
+1
Valami ilyesmire gondoltam én is...
-
-
ch003067
addikt
Nem játszottam a Walking Deaddal, de szerintem egy ilyen játéknak nem szabadna megkapnia ezt a címet..... tiszta szégyen....
Szerintem Far cry 3, vagy az új Hitman, bár még azzal se volt szerencsém.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #80 üzenetére
Nyilvan el is van mentve/kozze van teve valahol, hogy a nep mit gondol, de a ket kategoriat leszamitva a felsorolt nyerteseket ettol fuggetlenul valasztottak (persze ha mutatsz nekem egy linket, hogy tevedek, elhiszem neked, de ketlem, hogy ilyet talalnal).
Egyebkent is, Walking Dead mint ev jateka egy nyilt szavazason? Ugyammar...a dijak felet a CoD 26 vinne el. -
hunbi
tag
"Arról meg le kéne szokni, hogy az kapja az év stúdiója címet akié az év játéka. Így, egyszerűen nincs értelme a díjnak. Tavaly például a Bethesda kapta (a Skyrim miatt, ami valóban megérdemelte), ennek ellenére borzalmas supportjuk volt, és kezdetben a játék optimalizáltsága is hagyott kívánnivalót maga után. Akkor én a CD Projektnek adtam volna, mert példás a hozzáállása a játékosokhoz."
Ezzel teljesen egyetértek. Főleg az utolsó részével a dolognak. Lehet, hogy a Witcher 2 nem év játéka, de azért végül is nagyon jó játék. Viszont a kiadónak kijár minden tisztelet.
Többek közt azért is mert Skyrim moddereknek megengedték a játék modelljeinek átvételét. Ami azért rázós ügy, mert ott aztán akad dolga egy szörnyvadásznak. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Igen, a Spike emberei. Kevered a Joystickal, ahol az egesz listat a szavazatok alapjan rakjak ossze.
szerk: ket dij tenyleg a jatekosok velemenyet tukrozi, de amire reaglatal az pont nem
Bar nem ertem teljesen a hisztit, NFS letere meglepoen jo kritikakat kapott (jatszani nem jatszottam vele)
-
MageRG
addikt
A zombi - mint az agyatlan fogyasztói társadalom szimbóluma - a popkultúra része.
Te a megvalósítást kritizálod, nem a témát.A Walking Dead tényleg nem zombikról szól, az csak háttér. Az emberekről szól - meg arról, milyenek vagyunk, ha a civilizáció nem kényszerít minket hogy normákat kövessünk.
Megértem miért jelölték első helyre a játékot: nagyon jól átadta a képregény hangulatát, a morális dilemmákat amivel a főhős rendre szembesül. Mivel szerteágazó a sztori, ezért a hagyományos "kalandjáték-egyszer végigjátszom-kész" problémát is sikerült elkerülni. Igaz hogy a Heavy Rain már mutatott hasonlót, de itt sokkal kevésbé frusztráló a játékos számára.
Ettől függetlenül szerintem sem az év játéka, nem versenyezhet az AAA kategóriában.
-
Sirandrish
legenda
Miért van az hogy minden hasonló topik ilyen dumákkal van tele?
Tudtommal ugyan olyan gamerek mint mi/ti szavazták ezt meg..
Valószínűleg nem vicc a lista, még akkor sem ha sokak ízlésének nem is felel meg.. -
$p@rr0w
őstag
Én listám:
Far Cry 3
Halo 4
Forza Horizon
Hitman AbsolutionAmiket még nem próbáltam de akarok:
Dishonored
Walking Dead
Max Payne 3
Risen 2
Xcom
Borderlands 2Aminek esélyt sem adok:
Most WantedVárt:
GTA 5 -
falijja
őstag
kb semmivel nem értek egyet (kivéve a legjobb dlc és a halo 4)
-
noisia
aktív tag
Az NFS számomra is talány, de talán az lehet a megoldás, hogy nem konzol-exkluzív, mint a Forza.
Itt azért tisztán látszik, hogy ha valamelyik cím mögött ott a pc-s eladás is, azért az még mindíg sokat nyom a lattban. Nem temetném én még a pc-t sehova, ha egy ilyen f*s címet, mint az MW (mert az) első helyre hozott, akkor semmiképp sem!
ja meg, hogy a Forza-n kívül semmilyen érdemleges cím nem jelent meg idén ...
-
Akos96
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #66 üzenetére
Ezért nem kell nekik hagyni, hogy megszavazzanak bármit is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
goodboy007 #65 üzenetére
Az emberek szavazták meg azt is...
-
goodboy007
senior tag
"Legjobb versenyjáték: Need For Speed Most Wanted (Electronic Arts/Criterion Games)"
Ezt a lista elejére kellett volna rakni és akkor nem olvasom tovább a cikket. Komolytalan díjátadó.
-
dave666
aktív tag
A Walking Dead játékot még nem láttam.
Nálam a Far Cry 3-om van az első helyet -
bfrenk
csendes tag
Left 4 Dead a legjobb zombis játék ever. Végigvittem a TWD első részét, de valahogy nem izgultam amiatt, hogy hogy folytatódik a sztori, mint pl. a sorozatnál. (hétről-hétre néztem) Majd talán ha az összes részét lemagyarítják és 2000 Ft lesz, akkor talán megveszem.
Meg én valahogy az Assassin's Creed III-at jobban vártam, mint a GTA V-öt -
prolad
addikt
Walking dead tényleg átlagon felüli lett, meg is érdemli a díjakat.AC3 nem kapott semmit?
-
Maradjunk annyiban, hogy az én listám teljesen más és akkor diplomatikusan fogalmaztam.
-
gybazsi
senior tag
A Walking Dead-hez nem tudok hozzászolni, mert nem játszottam vele, de az, hogy a Most Wanted lett az év autós játéka, az egy rossz vicc.
-
Thodeus
aktív tag
Na mondjuk azért a half-life-ban is ott a világvége faktor. Népesség nagy része konyec. Combineok, antlionok, zombik, headcrabek mindenhol. Városokban a népességet szépen lassan agyatlan rabszolgává csonkítják.
.mf : Ha azok tetszettek akkor próbáld ki még a call of cthulhu-t. Jó kis misztikus/nyomozós/horror, nem a trancsírozós fajtából. Nem hibátlan, de jóféle.
-
HXY
addikt
A Stalker nem jött ki Xbox-ra?
-
sing1ep1ayer
őstag
Bizony! AC3 például megkaphatta volna a valaha kiadott legsz*rabb konzolport címet.
ME3-mal meg nem értem mi baja sok embernek. Most, hogy a vége nem az lett, amit szerettek volna már nem is RPG, csak egy TPS?
Bezzeg az első két résznél még nem volt ez ellen kifogás. Egyébként is, ha nem a Mass Effect, akkor melyik a legjobb RPG az évben? Nem is adtak ki más említésre méltó alkotást ebben a stílusban. Nézzétek már meg milyen ellenfelei voltak!
-
keIdor
titán
Ismerem eme játékokat, egyedül az Amnesia-val nem játszottam. A TWD-nek is ugyanilyen zseniális az atmoszférája, nekem a sorozat adta át eddig legjobban a zombi világvége hangulatát, más film vagy játék maximum megközelíteni tudta. De a Half-Life vagy Stalker-t nem keverném ide, ott is zseniális az atmoszféra, csak az nem világvége.
-
blade zte
őstag
Farcry 3 nem is létezik számukra? Hitman? Legjobb multi mount and blade napoleonic wars?
Látszik, azért valami abból is, hogy a kevésbé hype játékok kerültek be. Lehet hogy a fanokat kiszürték. -
.mf
veterán
Játszottam már pár zombis játékkal (L4D, Dead island, meg még talán egy-kettő, aminek már a nevére sem emlékszem; ill. HL2 részei, DE:HR vége is kvázi az, sajnos), de nekem nem jöttek be.
Ha már atmoszféra...
Amnesia? Nincs fegyvered, nem tudsz védekezni, csak elfutni tudsz - na ez az igazi horror.
Stalker, főleg SoC? Már a helynek, az elhagyatott, rozsdásodó, omladozó épületeknek atmoszférája van. Ott vagy lent a bunkerben, hallod, ahogy valahol egy snorkel hörög, láttad is az előbb valahol elfutni, s bármelyik sarok mögött leselkedhet rád...
Volt régebben még egy játék, a nevét már nem tudom, egy bunker mélyén ébredsz fel, semmi fegyvered nincs, a bunkerben egy élő emberrel nem találkozol; ahogy mész, itt-ott elmaszatolt vér; a fényekkel és a hangokkal addig paráztat a játék, hogy kiérsz a bunkerből, és az egész játék alatt egyetlen szörnnyel nem találkoztál! Na ez a játék csak az atmoszférára épült, nem kellettek neki szörnyek hadai, mint amiről a zombis játékok szólnak.Wolverine: hol írtam én azt, hogy The Walking Dead? Hsz-em egy belőlem kikívánkozó általános megjegyzés. Ha a játék címével és képével ellentétben nem egy zombis játék, akkor meg jól félrevezetett...
-
zolee5016
őstag
Egy érv a Most Wanted mellett.....nem nem a jéték szuper jó mivolta vagy ilyesmi...csak annyi,hogy ők legalább kiadják pc-re is a gameket,a Forza Hori,meg más játékokat meg nem lehet pc-n látni.......Azért itt látszik,hogy nem halott a halottnak aposztrofált pc-játékos világ...Biztos sokan vették.Nem nem azért mert qvajó...hanem mert nincs más........
A Codemasters. egy kicsit mellényúlt az f1-nek,a grid2 még sehol..a Dirt show elég megosztó,illetve célközönségnek szólt........csak az EA maradt...logikus..... -
MASSlag
tag
Hát nem tudom, ez így elég érdekes. Az egy dolog, hogy nekem a WD egy agyonajnározott nézhetetlen sorozat, de mint játékot sem éreztem olyan átütőnek, hogy egy FC3-at, Halot, vagy Borderlands 2-t megverjen.
Arról meg le kéne szokni, hogy az kapja az év stúdiója címet akié az év játéka. Így, egyszerűen nincs értelme a díjnak. Tavaly például a Bethesda kapta (a Skyrim miatt, ami valóban megérdemelte), ennek ellenére borzalmas supportjuk volt, és kezdetben a játék optimalizáltsága is hagyott kívánnivalót maga után. Akkor én a CD Projektnek adtam volna, mert példás a hozzáállása a játékosokhoz. -
proci985
MODERÁTOR
hm, az a Mario U senkinek nem tűnik fel a wiiknél?
értem én, hogy új a konzol, de pl a Little Big Planethez képest a multis része egyszerűen nem móka. minden egyes powerupnál megakad a játék, annak elvesztésénél szintén, 3-4 főnél gyakorlatilag "szaggat" emiatt. a karakterek ütköznek egymással, ami jó ötlet is lehetett volna, csak pár pályán folyamatosan teamkilleltük egymást már három fővel is. négyről nem is beszélve. az új kontroller és a game master funkció amilyen ígéretesnek tűnt, annyira meh.
persze, 2ds megint, meg lehet egyedül játszva az említett problémák nem jönnek elő, de barátokkal leülni egy meccsre katasztrófa. nem arról van szó, Little Big Planetben is haltunk folyamatosan, de ott röhögtünk a szerencsétlenkedésünkön. ami azért gáz, mert N64en még mindig MarioCartozunk, és remek szórakozás.
namost, vagy nagy volt a hype, vagy tényleg ennyire nincs program wiire, de multi alapján év játékának nem mondanám.
-
-
Specter
tag
Legjobb női alakítás szerintem még mindig Tiny Tina a Borderlands 2-ből.
-
TESCO-Zsömle
titán
Gyerekek... Úgy beszéltek, mintha ezt a listát pár önjelölt lefizetett ember rakta volna össze, holott bárki felmehetett az oldalra szavazni. (Én meg is tettem, mert a Gearbox kihirdette, hogy BL2 meglepi lesz, ha ők nyerik...)
Szóval akik nem vették a fáradságot, hogy hangot adjanak véleményüknek, azok most ne vartyogjanak itt, hogy mennyire nem értenek egyet a listával!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Persze, ez függ attól is kinek mi tetszik
De mondjuk szerintem valamilyen címszó alatt kaphatott volna "rangot, helyezést". De nem én állítom össze, elfogadok más véleményt.
Amúgy FC3-ban a single meglepően hosszú lett, legalábbis nekem, ez mindenképpen tetszett. Sztori is jó volt, egyelőre most barangolok. Már az FC1-is tetszett, 2-vel nem játszottam, de ez a 3 jó lett.
#40: Én is szavaztam, Dishonored 4 ever
-
keIdor
titán
Nem lett rossz az FC3, de nálam nem is durrant akkorát a játék. Ezért kéne elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik, nekem speciel az ilyen egyszerű játék, mint a TWD jobban tetszett, mint a Far Cry 3.
Mindkettő jó, de ha már választani kéne nekem is TWD.Nem hiszem el, nekem nem unalmas, másoknak sem, a sorozat topikban jól látni mennyi rajongója van... nekünk nem unalmas, ellenben az FC3-t lassan 20 óra után már kezdem is unni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
De egy idő után hidd el unalmas lesz az is. Sokkal jobban szeretem az olyant, amibe van értelme a dolgoknak, nem csak a hentelés megy. Dishonored, Far Cry 3 ezért is tetszik, van benne lopakodás, lehet ölni is. Lehet csinálni jó játékot a zombikból is, csak már kismillió ilyen van sajnos.
Amúgy meg a Far Cry 3-nak iszonyat jó lett a sztorija, grafikailag nagyon ott van, mégis jól optimalizált. Azért megérdemelt volna egy helyezést.
-
HXY
addikt
Xbox-ra mikor jön ki a Walking Dead öt része egyben?
-
M3Ny3'T
senior tag
Örülök, hogy nyert az X-Com (végre egy normális remake, baromi jó lett!!!) meg a Mass Effect 3 (kedvenc játékommá nőtte ki magát), de nem sorolnám a kategóriák legjobbjának egyiket sem. X-Com: remek stratégia, de nem a legjobb PC-játék szerintem (Far Cry 3 gyanús...), Mass Effect 3: qrwajó játék, de alig vannak benne RPG elemek. Skyrim?
Az, hogy a Far Cry 3 hiányzik a listáról, az vicc. Szerintem kenterbe veri az összes idei FPS-t (na jó, Halo 4-et nem biztos), a sztorija fenomenális (ami FPS-nél ritka), a kismillió, maximális részletről (pl. a póker kidolgozottságánál nagyot mosolyogtam, még ha egy apró kis minijáték is), na meg grafikában is elég messze van tőle a Halo 4.Szóval a lista értékelése egy szóval: ...érdekes...
-
Specter
tag
Ezt a listát úgy lehetne kidobni ahogy csak van.
Katasztrófa.. -
Physicist03
senior tag
Én már azzal elégedett vagyok, hogy a CoD semmit sem nyert
-
demyen
tag
azért én is meglepődtem.
Far Cry 3, assasins creed 3, ezek azért illett volna ha kapnak valamit. -
Prof01
veterán
-
.mf
veterán
Nem értem, hogy az amerikaiak mit esznek annyira a zombikon... annyi zombis filmük és játékuk van, mint a nyű. Én egyszerűen utálom őket. Az egész zombi-téma elcsépelt, milliószor felhasznált. S játékokban szerintem ez még rosszabb lesz csak. Sok, de buta ellenfél -- inkább szeretem az okosabb, taktikus ellenfeleket. Buta vagy nem létező történet -- ezt főleg rühellem.
-
CoRt3z
tag
A legjobb férfikarakter nem màs mint: Vaas! Olyan jòl elkaptàk az a karaktert, hogy Èn mèg az Oscarra is jelölnèm!
-
Chapel
addikt
Elég papírforma, nagy meglepi nincs, a legutolsó díjjal pedig csak egyetérteni tudok
XCom kimaradt, nem az én világom, de sokan dícsérik...szerk:Legjobb graf Halo4? ha ott a Pc is játszik akkor azért az kicsit érdekes...de mondjuk csak pár percet láttam belőle...
-
Mythsardan
aktív tag
Év játéka: The Walking Dead: The Game
Legjobb RPG: Mass Effect 3
Legjobb versenyjáték: Need For Speed Most Wanted
Legjobb verekedős játék: Persona 4 Arena
Legjobb grafika: Halo 4Csak ezeket emelném ki így elsőre, habár ennél sokkal többet is ki lehetne emelni. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy melyiket miért emeltem ki...
-
ferencka
tag
kár hogy a far cry 3 nincs sehol.
pedig szerintem fps terén az év játéka.de ez magánvélemény
az nfs-nél egyetértek a kommentekkel.még csak jelölésre se méltatnám ezt a rakás f.st.
-
Kvelstadt
veterán
nálam a Dead Space 3 a legjobban várt.
lista többi része meg igen érdekes. nem játszok autós játékokkal de ha a legjobb az nfs akkor továbbra sem erőltetem magamra.
egyébként mi alapján kerülnek ki a kategória nyertesek? ugye nem a játékosok szavazatai alapján? -
djculture
félisten
Legjobb versenyjáték: Need For Speed Most Wanted (Electronic Arts/Criterion Games)
Eddig olvastam
Ja olyan jó játék hogy már fél áron megy 1,5 hónappal a megjelenés után... Budget hülyeség ezer hibával, irányíthatatlansággal.
-
keIdor
titán
Nekem bejött a Walking Dead, "HC" létemre, sorozatot is imádom.
Legjobban várt nálam jövőre: GTA5, Bioshock: Infinite és az új Tomb Raider, meglepő, hogy utóbbi rajta sincs.
PS3-on meg a Last of Us nagyon várós. -
zooole
senior tag
RPG: ME3: Óriási vicc
Autós játék: MW2: Újabb vicc.Forza Horizon úgy agyoncsapja azt a Burnout mutánst, hogy az üzleteket sem kellett volna elárnie. A Mass Effect pedig még most sem RPG.
A GTA pedig sokat fejlődik, kidolgozott, hosszú, és érdekes a történet. Nem értem, miért kell szidni és összehasonlítani a futószalagon jövő CoD-okkal. Amik tényleg egyhelyben ácsorognak. Én szeretem a GTA-kat és várom az ötödik részt.
-
Bandi995
aktív tag
válasz
TazLeacher #13 üzenetére
Nem okoskodtam. Amit mondtam, megmondtam. Szigorúan szvsz hogy a Bionak kellett volna nyerni... Persze, agyonhypeolt Rockstar játék, az eladásokon is látszani fog... Azért tettem a várólistámra 5-6. helyre, mert szvsz összesen nem jön ennyi normális játék a kövi negyedév végéig, gondoltam, ingyen megér majd egy próbát
-
Thodeus
aktív tag
Annyi idő alatt tényleg jól megismerhetted a játékot. Mondjuk év játéka címet nem adtam volna neki, de attól még remek játék.
Más...
Olyan lista meg úgyse lesz, ami mindenkinek jó. Az meg, hogy sokan a saját szubjektív véleményüket próbálják másra ráerőltetni, annak úgysincs semmi értelme. -
törölt tag
-
Ryder62
őstag
Legjobb RPG: Mass Effect 3
trolololol
Kedvencem a ME sorozat de a 3. rész mindennek mondható de pont hogy rpg-nek nem. Milyen rpg az ahol nincsenek normál mellékküldik? Ahol nem lehet egy npc-vel sem beszélni a hajón? Amiben nincsenek minijátékok mint pl feltörés? Vagy nem lehet megválasztani a következő küldetést? Amiben nincsenek életre, páncélra, támadásra stb bónuszt adó fejlesztések? És még sorolhatnám nap estig.
Ebből is látszik hogy a játékvilág annyira elkorcsosult már hogy lassan egy mezei tps-t is RPG-nek nyilvánítanak mert lehet benne szintet lépni. Röhej.
-
TazLeacher
nagyúr
m vagyok a véleményemmel egyedül, hogy a GTA kezd kicsit lejárni
Akkor miért várod? (hiszen azt mondta, hogy 5-6 hellyel odébb van).
Másrészről biztos, hogy nem vagy egyedül, de egy biztos: sokkal többen várják a GTA 5-öt, mint a Bioshock 3-at...és ez látszani fog az eladásokon is. Azért mert más véleményen vagy, nem kell hülyeségeket beszélni...tipikus esete annak, hogy "ha csöndbe maradtál volna..."
-
Bandi995
aktív tag
Persze, szubjektív minden, ezért is tartom elcseszett egy dolognak az egész ilyen díjazós mizériát. Hogy lehetne több millió gamer álláspontját tükrözni egy döntéssel? Leginkább sehogy.... Amúgy meg, szerintem nem mondok újat azzal és nem vagyok a véleményemmel egyedül, hogy a GTA kezd kicsit lejárni
Hasonlóképpen a COD gyönyörű világához. Talán ez az 5. rész még belefér, de lassan valami kreativitást is bele kéne vinni a dolgokba
-
james001
veterán
Érdekes az év játéka tényleg,mert én játszottam vele de kb. 2 perc után leraktam... Nem tudom mi ebben a játékban a jó?
Ami engem jobban "megbotránkoztat" amúgy az a legjobb verekedős cím... Persona 4?? -
HS 2142
őstag
Nem mondanám hogy meglepett (a PC elhanyagolt helyzetéből kiindulva), hogy a multiplayer játékoknál a Guild Wars 2 csak jelölést kapott, míg a Panda fel sem merült.
-
Akos96
senior tag
"Év játéka: The Walking Dead: The Game (Telltale Games)
Az év stúdiója: Telltale Games"Ez egy nagyon jó logika!
-
SpZ
senior tag
Max Payne 3 sehova nem fért be? Hihetetlen a nyertes játékok nagy részének a listára se kellett volna felkerülnie.
-
SzlobiG
félisten
Érdekes egy lista lett ez...az én listámon a felsorolt játékok biztosan nem az első helyen lettek volna. Walking Dead év játéka? Na ne röhögtessenek már.
-
Bandi995
aktív tag
Legjobban várt nyugodtan lehetett volna a Bioshock Infinte!
Nem baj, nem is nagyon érdekel, hogy a VGA melyik agyonhypeolt cuccot kiáltja ki nyertesnek. Nekem akkor is a Bioshock a legjobban várt játék, a szutyi GTA meg valahol még 5-6 játékkal arrébb kullog.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Tegnap lezárult a szavazás a Video Game Avards jelöltjeire, lássuk a nyerteseket!
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest