Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterazeko
tag
válasz kakukkmarci #4214 üzenetére
Helo, másnap, vagyis ma már be tudtam kapcsolni, és simán ment. Vszont fel óra alatt 86 ról 0 kikapcsolásig merült, ez megin mi a rohadt szent szar. Csavarozzam le az aksit, vagy mit csináljak, küldjem szerelőhöz?
-
misterazeko
tag
Sziasztok. A mai napon ugyanúgy, mint máskor lemerült a teló, teljesen, és töltőre tettem, kikapcsolt állapotban. Néztem 87 százalékon, oké, majd később leveszem. És azóta nem tudom bekapcsolni, semmmilyen kombó nem működik, semmire nem reagál. Mi a lószar történt ezzel, itt a vége, totálkár lett az 1 hónapos telefon?
-
misterazeko
tag
Sziasztok!
OLvastam, hogy képernyőmentést a lehalkítás+bekapcsoló gombbal kell csinálni, hát nekem ez nem működik Javaslatok? -
misterazeko
tag
Sziasztok, nekem valahogy baj van ezzel az idővel a teleofnon. Ha FB-re megyek, az újak megjelenítésekor azt írja, 2 órával ezelőtt jelentek meg, de ugyanazok gépen pedig éppen most. Ha valaki messengeren lemegy, akkor azt írja , 2 órája volt elérhető, pedig csak pár perce. Ha focimeccset néztem meg, akkor is két órával hamarabbra sorolta a meccseket. Valamit én állítottam el, vagy be kell állítani valamit?
-
-
misterazeko
tag
Mai napon a nemtudom hanyadik frissítés volt. Nektek hozott valami újat, vagy kijavított valamit, esetleg rontott?
-
misterazeko
tag
válasz Pikachu24 #2286 üzenetére
Ja, szlovák Komáromban, épp ma voltam érte.
Ti amúgy éjjelre milyen módban hagyjátok a telefont? Normál, vagy repülőgép, vagy teljes kikapcsolás?Melyik a legenergiatakarékosabb? Teljes kikapcsolás esetén szól az ébresztő? Tudtommal új telefonokba már nem, pedig a régiekbe automatikusan bekapcsolt, hogy felébreszthessen
Ja és midnenhol kerestem már, de nem talaáltam azt a fránya rezgéskikapcsolást írás közbe, hol van ez?
[ Szerkesztve ]
-
misterazeko
tag
Levettem az első fóliát a telóról de úgy látom van még egy. Ezt is leveszitek ti, vagy fent hagyjátok? Kicsit belelóg a telóba.
-
misterazeko
tag
Sziasztok, megvan nekem is a Thor, végre. Fasza kis telefon, be is szúrtam a SIM1-be a sim kártyát, de nem fogadja el. Mi lehet a probléma próbáltam 10 féleképpne, de csak így csusszant be könnyedén, de semmi, nem veszi észre. Másik dolog, hogy a beállításkban az egér/érintőpad címkénél a mutató sebességében mit lehet szabályozni?
-
misterazeko
tag
Ha megjön a telefon, első körben mit érdemes kipróbálni rajta, illetve feltelepíteni rá?
-
misterazeko
tag
Sziasztok.
Utalt már valaki az Eustocknak?
Lehet Szlovákiából forintot utalni? -
misterazeko
tag
Én Szlovákiából rendeltem meg a telefont, de privát üzenetként az jött, hogy Szlovákiára nem tudnak biztosítani futárszolgálatot. Akkor azt mondtam, hogy oké, Komárom nincs messze, elviszem kénzpénzbe, csere, telefon az enyém. Erre azt mondták "sajnos nincs készpénzkezelés", de előre utalással megoldható. Namármost tartok ettől az előreutalásos dologtól...becsapós dolognak vélem. Vélemények?
-
misterazeko
tag
Amúgy kb. mikorra várható a termék kiszállítása?
-
misterazeko
tag
Sziasztok Rendelném a telefont, kuponkód az mi vagy azt mi alapján kell beírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.