Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Sziasztok!
Ha valalki használ ehhez való kihúzható füles tokot, legyen kedves, adjon egy elérhetőséget!
Itthoni beszerzés előnyösebb lenne, mint kína.
Köszönöm!noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz fishman985 #9761 üzenetére
Nyomd a bekapcsot sokáig! Akár egy percig is...
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Acesanyi #9686 üzenetére
Most pótoltam egy töröttet:
[lMég mindig ez...]noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Acesanyi #9536 üzenetére
Amit a 2 db, fiaim által használt telókra vettem az ebay-en, 2016 augusztusban, az pont ilyen és még a mai napig is gond nélkül rajta is van mindkettőn és teljesen rendben van. Kisebb, mint a kijelző, nem ér ki az ívelt részig és a fólia széle is lekerekített.
A pontos elnevezése ez volt: "BROTECT AirGlass Flexible Glasfolie für Vernee Thor Displayschutzfolie"
Sajnos a link már nem él, és pont ilyet nem is látok...
Szerintem ez volt:[link], de nem vennék rá mérget...[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz poffsoft #9340 üzenetére
A root-olt, összefoglalóban lévő, SP Flash Toll-lal felrakható 6.0 ROM. A fiaimnak bevált és nem akartuk megkockáztatni, hogy rosszabb legyen...
Neked ezek szerint megy a Nandroid backup-ból való visszaállítás?[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Az itt található TWRP recovery-s ROM SP Flash Tool-lal telepítve szuperül működik ugyan, a recoveryvel lehet rendszermentést készíteni.
DE: Amiben segítséget kérnék, az a következő: Most bizonyosodott be, hogy a mentés elkészül, de nem lehet visszaállítani FR után. Lefut hibajelzés nélkül, de újraindítás után semmi nem változik, marad a gyári állapot.
Lehet, hogy kellene egy újabb recovery verzió?
A mostani: 3.0.2-1 megthebest
Tud valaki erről valamit? A fiaim használják, és sajnos mindkettő telón ez a szitu...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
Szervizelés után felraktam az előtte is használt TWRP-s ROM-ot (6.0).
A szükséges lépések után felmásoltam egy mentést, de nem tudom visszaállítani TWRP recoveryvel. A mappa nevét megváltoztattam mentés után. A könyvtárszerkezet sem biztos, hogy ugyanaz maradt.
Tehát: Ha a TWRP/Backups mappába bemásolom a mentés mappáját, nem látja a reco. Ha próbából csinálok egy új mentést, akkor eggyel beljebbi mappába rakja a mentés mappáját. Próbáltam ennek a helyére is másolni a visszaállítandóakat, de így bár lefut a visszaállítás, de nem áll vissza semmi...
Ha pár képernyőmentéssel megtámogatnátok a könyvtárszerkezetről és egy tetszőleges mentés fájljairól, hálás lennék!!!noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #8798 üzenetére
Megvagyok! Az unroot kimaradt, így már lefutott a telepítés
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Sajnos másodjára is szervízbe kell küldenem a telefont, megint ugyanaz a baj, fejhallgató aljzat recseg.
Az SP Flash Tool nem akar indulni, a leírás alapján csinálom pedig. Mi lehet a baj és ami fontos még, mely sorok elé kell pipa ?
Fontos lenne, holnap küldeném, aztán vasárnap már elutazunk...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Most jutottunk el oda, hogy a nougat frissítést fel kellene raknom.
A követelmények:
-Az új ROM is root-olható legyen és legyen hozzá használható custom Recovery. Ez megoldható?A helyi frissítés a TWRP-ből is megy vajon? Mert az nagymértékben leegyszerűsítené a folyamatot...
Ha ez így nem megy és vissza kell lépni az alapokig, akkor mit javasolnátok, hogyan zongorázható végig ?
Az ok az, hogy az akku kezelése eléggé megbolondult, indokolatlanul merül, rosszul jelez, nehezen tölt, stb...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kárátékutyá #7476 üzenetére
Jól néz ki a HS-ed. Simán feltolhatnád ide:
[link]noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz quailstorm #7348 üzenetére
[link]
Olvasd át, benne van a tökéletes megoldás.
Használom, működik.
Ezt a részt keresd:Tökéletes WiFi lefedés beltéren!
Mintha minden szobában egy külön WiFi router lenne - Wifi szétosztó készlet
Bocs, figyelmetlen voltam...[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Kicsiguszti #7023 üzenetére
Értem!
- Akkor pedig, ha van internet kapcsolat a számítógépen, akkor első csatlakoztatásnál elvileg automatikusan fel kellene települnie a drivernek, miután az első két pontot megcsináltad.
- SD kártya nélkül csak egy meghajtót fogsz látni, ennyi a különbség.noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Kicsiguszti #6994 üzenetére
Tehát :
1. Telefont csatlakoztatod a számítógéphez.
2. A telefonon az értesítési sávot lehúzva átváltod az USB kapcsolatot fájlok átvitelére.
3. Számítógépen megnyitod az eszközkezelőt.
4. Itt keresel olyat, hogy hordozható eszközök, vagy ADB Interface (olyat keress, aminél megjelenik egy kis sárga háromszögben egy felkiáltójel)
5. Az eszköz nevére katt jobb egérgombbal.
6. Illesztőprogram frissítése.
7. Illesztőprogram keresése a számítógépen. --> Tovább.
8. FONTOS ! Itt lentebb ---> Választás a számítógépen található illesztőprgram- listából.Katt
9. A következő ablakban: Válassza ki a hardverhez telepítendő eszközillesztőt.--->
10. MTP USB eszköz---> Katt.
11. Ekkor lefut az illesztőprogram telepítése és látni fogod a fájlkezelőben az SD kártyát.
Előfeltétele a sikeres frissítésnek, hogy a driver telepítője fenn legyen a számítógépen.
Nem tudom, hogy a windows 10, vagy a Android 7.x.x. miatt, de mad' minden csatlakoztatás után le kell ezt futtatni...
Remélem, használható lesz!noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Jack- aljzattal küldeném szervízbe.
Root-olt, és módosított recovery van fent, és a gyári ROM, amivel tavaly augusztusban vettem.
Elég a SU-ból a teljes unroot és a beállításokból a FR ?noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Aki már átélte a jack aljzat javíttatását, attól kérdezem; csak forrasztanak, vagy frissítik is a rendszert ?
Kisfiam használja, tele van a játékaival és nem gyalulnám le, ha nem muszály...
Persze tudok csinálni egy rendszermentést, de nem tartom indokoltnak, egy csatlakozó forrasztásnál a gyári visszaállítást. Max. a fiókot törölném ki, és mehetne a szervízbe.
Ja és a tavaly augusztusi verzió van rajta, minden rendben működik, nem frissítettünk még soha...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Pikachu24 #5043 üzenetére
Nálunk is volt ilyen wifi-térerő gond. Kicsit beleártottam magam, és arra jutottam, hogy a legjobb megoldást ők kínálják:
[link]
Kicsit lejjebb görgetsz az oldalon és a wifi-szétosztó készletet keresd. Az antennát hosszabbítva nem vész el a sávszélességből semmi.
Feltétele, hogy valahol egy vékony koax-kábelt el tudj vezetni.
Bővebben.[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz seadrone #4886 üzenetére
Nem emlékszem, talán te vagy az első ?
Minden esetre sajnálom. Viszont, hogy haszon is legyen az esetedből, legalább biztosak lehetünk az érintő anyagát illetően, tehát üveg, vagy nem ??? Esetleg le tudnád fotózni ?
A hibáról én azt mondom, hogy sosem garanciális és sosem szervizzel javíttatnám. Anyagi okokból.
Anyag Kínából, házi javítás...
Régebben volt negatív tapasztalatom is szervizzel, bár mára ez már javult...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz misterazeko #4211 üzenetére
Ha nem menne a hosszú nyomással sem az indítás, próbáld meg az akkumulátort lecsatlakoztatni.
Szerelni kell hozzá, de biztosan megoldható. Nekem a Moto G-m produkálta egyszer ezt, és nem volt más megoldás...noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
SD kártyát sehogy se vette be. Formázás után, többször próbálva sem. USB OTG stick-kel sem boldogultam. Kábellel PC-hez kötve sem (vindows10).
Az Air droid-dal sikerült gyorsban megoldanom, nem volt időm tovább kísérletezni.
Ott átment, egy APK-t kellett áttolni.noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Rendeltem két telefonra két OCUBE tokot, ma érkezett meg, felrakva egyáltalán nem tűnik rossznak, nem gondolnám, hogy kárt tud tenni bennük. Majd az idő megmutatja, de nem tűnik rossznak.
Viszont nem tudom, szükség esetén milyen fóliát vegyek rá ? Help ?noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #2834 üzenetére
No egyszerűen elölről kezdtem az egészet és kész. Jól sikerült, két készüléken is fut a TWRP, root jog is OK !
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Kis segítséget kérnék, felraktam a leírt módszerrel a recoveryt, be is indult hibátlanul, de a SuperSu.zip nem volt még fenn. Ezért újraindítottam, felmásoltam a file-t, de már nem a kívánt felület fogad recovery indításakor. A sárga- kék:
Android Recovery
alps/full_k06td_a/k06td_a
6.0/MRA58K/1466693006
stb.
fejlécű menü.
Innen viszont nem tudok telepíteni. Mit tegyek ?[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
Na basszus...
Amíg friss volt ez a teló, folyamatosan követtem a topikot, és összességében jó benyomás alakult ki róla.
Erre most elhatároztam, hogy veszek kettőt a fiaimnak, főleg játékra. (Mindig levetett, elavult telefonokat nyúztak, belefáradtam, hogy semmi jó nem fut rajtuk, ez is rossz, az se jó... )
Erre most, hogy átfutottam újra a friss hozzászólásokat, sok rosszat is látok.
Akkor most mit tegyek ? Szívesen venném, ha újra pro és kontra felsorolnátok az érveket .
Köszönöm !noob... rooter... geek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest