Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz janisjoplin1 #8557 üzenetére
én tuti rögtön gyári resetet nyomtam volna veszélyes az ilyen, egyszer kijön egy százezres számlád mondhatod a szolgáltatónak, ha egyszer a te készülékedről ment a forgalmazás...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
válasz Acesanyi #8310 üzenetére
Én felraktam sőt a 7-est is, javult az ujjlenyomat olvasó és a csengetés elfelejtése sem történik meg azóta (6-ossal gyakorlatilag 1-2 nap után elfelejtett csengetni, default csengőhangokkal, rebootig).
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
válasz perszeferenc #6027 üzenetére
Nekem is bejött ez a jelenség az új aktuális szoftverrel: nem kapcsol le a képernyő. Lerakom és 5 perc után is működik, home képernyő semmi különös. Valaki talált erre gyógyírt? Update előtt resetáltam 'rendesen' is és recoveryből is.
-
bencze
senior tag
válasz GazVezír #7443 üzenetére
Én nem használom anyámnál van de úgy rémlik, kicsit határozottabban kellett húzni de ha nem veszed fel az ujjad nem ugrik tovább szóval használható. Kicsit minden telefonnal úgy vagyok egyébként, hogy másként viselkednek, hozzá kell szokni. Ez fel sem tűnt hibaként. Ha már hibák nekem 2 fő bajom van, az egyik a közelségérzékelő (beszélünk anyám néha némítja vagy leteszi, erről más is beszélt szóval általános) és hogy a default csengőhang is elhallgat pár nap után rebootolni kell, de ez nem tűnik általános hibának, egyedi gebasz lehet, majd nemsokára resetelek egyet és upgradelek 7-re hátha elmúlik.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
Jó lenne ha kiderülne, akinek gondja volt resettel csinálta vagy sem mert így nem sokat ér a dolog. Még nem léptem meg kicsit várok vele.
-
bencze
senior tag
válasz BandiHUN #6125 üzenetére
Én remélném, hogy megjavítja a csangetést és nem némul el a telefonom a facebook messengertől. Az ujjlenyomatolvasó sem a legjobb és ez a jogosultságkezelő is kicsit macerás.
-
bencze
senior tag
Itt valaki korábban jelezte, ha esetleg lenne más is akinek problémázik.
Csengőhangot elfelejti 1-2 naponta a telefon, nem csenget sem hívásnál sem messenger sem viber hívásra. Értesítés talán megy most kapásból nem tudom.
A facebook messenger okozza. Leszedtem és í hétig nem volt semmi gond. Vissza, másnapra elment a csengőhang.
Default csengőhangok vannak át sem tettem semmi más beépítettre. Sajnos a viber látszólag jó netnél is szakadozik, torz, gyengébb mint a messenger de ez van (annak nem tudom mi az oka, telefon vagy csak a viber alapból szar).-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
válasz #56474624 #5588 üzenetére
Ujjlenyomat olvasóm az s7 edgen is kicsit szar, elsőre sokszor nem jön be, főleg hidegben. Pedig az 6x ennyibe kerül. Ha kicsit is hasonlít a beléptető rendszerekhez, akkor ujjtól is függhet...
-
bencze
senior tag
Valaki járt úgy, hogy néha nem jön be csengőhang vagy értesítő hang, rebootig, utána megint oké? Nekem anyámnál történt ez már többször, nem hiszem, hogy user error mivel többször is mondta már... nem cseng ki, aztán ha észreveszi reboot és utána megint minden ok.
-
bencze
senior tag
válasz Wallenberg #5331 üzenetére
A 35k az állandó black friday ár
-
bencze
senior tag
A chrome szólt, hogy régi. Erre benéztem a play-re ami azt mondta, hogy nincsen frissíthető alkalmazásom. A chrome-os üzenetből megnyitva tudtam frissíteni. Ez nem tudom mi volt de minimum fura. Mindegy, nem foglalkoztam vele egyelőre de az az érzésem a beépített cuccokkal valamit mókoltak és nem fognak frissülni.
-
bencze
senior tag
Megjegyzem itt közben, hogy legyen pozitív is, nekem is egyelőre működőképes. Ujjlenyomatolvasó lehet hogy nem tökéletes de még mindig messze veri a pin kódot, érintés közel tökéletes (htc one m8-hoz vagyok szokva, annak jobb a képernyője de más kategória), tölt, gps jó, gyakorlatilag azt csinálja amit kell.
Ami zavart, hogy valami jogosultság izé van folyton az értesítők közt, és a fentről lehúzható eszköztárat nem találom hol lehet szerkeszteni pedig esküdtem volna, hogy az szerkeszthető (htc-men az).
Na bocs, azt nem tudom, hogy a beépített appokat frissíti-e mert nem úgy tűnik, a chrome külön szólt, hogy régi, a play nem talált rá magától frissítést. De egyelőre nem akadályozott ez semmiben. Valami 2 kb hetes fw frissítés van rajta.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
Az imént azt vettem észre, hogy nem megy a net a készüléken. Semmiféle appban, egyáltalán. Wifi kapcsolat látszólag él ugyanúgy mint napok óta.
Restart megoldotta, most megint minden oké.
Járt valaki még így? Remélem ennyi marad.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
Hali,
Nekem olyan van, hogy a google play-ben nem látja a saját alkalmazásaim. Ez az updatek (hiánya) miatt érdekes. Pl a chrome külön szólt, hogy régi és lehetett onnan frissíteni de nem tudom a többi beépített mennyire régi vagy tudom-e updatelni play-ből. Lehet én vagyok béna, saját alkalmazások alatt nézem és csak az általam telepítettek jelennek meg. A htc-men ott a built in cuccokat is lehet innen látni és frissíteni. Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest