Új hozzászólás Aktív témák
-
LLD
aktív tag
Soha rosszabb hírt ha ez igaz."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
sagem
addikt
Huhu, ha ez igaz, akkor baromira nem érdekel majd, hogy csak az MS Storeból lehet beszerezni, a Forza kellene
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
válasz Sirandrish #47 üzenetére
Azért legyünk őszinték : a legtöbb ember - legalább is az én ismeretségi körömben idegenkedik a konzoloktól, vagy nem is ismeri a konzolokat, inkább vesz egy alap notit, vagy egy alsó-közép kategóriás PC -t és lewarezolja rá a játékokat. Na ilyen az átlag.
-
Sirandrish
legenda
"egy minimum 45.000-50.000 forintos kártya kell hozzá, hogy egyáltalán minimumon fussanak valamerre."
Igen, és ez kevesebb mint a konzol árának a fele
Az én gépem ma már semmire sem elég, de ha rákölteném egy XO árát, akkor még ezzel is vígan ellenék low-med beállítások mellett. Ráadásul ahogy szoktam nézni a PH-sok cuccait, én nagyon a végén vagyok PC tekintetében. Tehát azért az "átlag" ennél a gépnél sokkal komolyabbal rendelkezik, akár konzolok mellett is.
És ugye a másik dolog...felejtsük el az árat. Én, és szerintem sokan mások is, azért veszünk konzolt mert azon vannak olyan játékok amik másra nem jelentek meg. Ezért vettem Wii U-t, és PS4et is. Nah de ha most kitalálnák hogy a Zeldák, meg GoW, meg lényegében minden valamire való exkluzív tartalom kijön PC-re, akkor szerinted veszek két konzolt? Sz*rt! Az árát beletolom a PC-be és élek mint marci hevesen
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
veterán
válasz Sirandrish #43 üzenetére
Egy átlagos PC-ja gyakorlatilag mindenkinek van otthon, amin azért valszeg majd mennek(mennének) ezek a játékok
Az átlagos nem játékos / nem grafikával dolgozó embernek nincs videokártyája, és tekintve az idei meg múlt évi gépigényeket, egy minimum 45.000-50.000 forintos kártya kell hozzá, hogy egyáltalán minimumon fussanak valamerre. És ez feltételezi azt, hogy átlagfelhasználásra (filmek, youtube, office, e-mail) vett legalább egy FX-6xx vagy i3 processzort a konzol mellé, és nem gyengébbet vagy valami belépő szintű laptopot szintén zIntel grafikával.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
cyberkind
félisten
válasz Sirandrish #43 üzenetére
Én is így gondolom, de a M$ hangoztatja a Win 10-zel hogy fontos a PC gaming, akkor itt a lehetőség.
-
myckie2
őstag
Ha ez a hír igaz, akkor ma este magamhoz nyúlok.
-
Sirandrish
legenda
Ha ez igaz lenne (amit kétlek) akkor az XO lehúzhatja magát
orichalcos Ez eddig rendben van, de nem te vagy az egyetlen XO tulaj.
Egy átlagos PC-ja gyakorlatilag mindenkinek van otthon, amin azért valszeg majd mennek(mennének) ezek a játékok minimum,medium grafikán, ami lehet hogy ma már fel is ér a konzolgrafikával. Akkor minek kéne konzol?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HollyBoni
veterán
Igaz. Mikor kijött a 8-8.1 akkor mindenki azt nyomatta hogy az a szar, de most már láttam itt több topikban hogy azt mondják a 8.1 a jó Win, a 10 a szar. Kíváncsi leszek mi lesz mikor rájönnek ezek az emberek hogy hopp muszáj váltani, mert a 10-es az utolsó.
Mindegy, inkább el sem akarok kezdeni vitatkozni. Saját és szüleim gépén megjelenés óta van fent a 10, stabil, gyors, és jó kezelni. Semmi hibába nem ütköztem eddig semmilyen programmal vagy játékkal.
Ezt az egész megfigyelős dolgot pedig senki nem bizonyította még 100%-ra, na meg biztos érdekli a Microsoft-ot hogy milyen felnőtt filmes oldalakra kalandoznak a felhasználók. -
cyberkind
félisten
Végre megjött az esze a MS-nak, ha ezek jönnek PC-re simán elnézhetjük nekik hogy a saját Store-jukban lesznek ezek a játékok, ja és az Xbone kilőve így örökre, mert hát minek is.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A PS4 a Sony égisze alá tartozik, nekik semmi érdekeltségük nincs a PC-vel kapcsolatban, ellenben a Microsofttal: egyrészt az PC/Gaming ipar miatt, másrészt pedig a Windows 10 reklámozása miatt.
Persze tök jó lenne, csak erre kevés az esély...[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
gabor7th
addikt
A címre... jó lenne. Ps4 esek is jöhetnének.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
[CsuCsu]
őstag
Szerinted a MS-nak kotelessege kijelenteni, hogy soha de soha nem fogjak egyes jatekait mas platformra kiadni, hogy John Doe ne erezze rosszul magat? Ez olyan, mint hibaztatni a Samsung-ot, hogy idovel lejjebb viszi a TV-i arat, pedig te meg dragan vetted...
[ Szerkesztve ]
-
CtiveR
tag
Én ennek kifejezetten nem örülök most
Zigur kolega megmondta a választVan egy viszonylag jó erős PC-m, imádom az autós, versenyzős játékokat és nekem a Forza a favorit. Főként emiatt vettem x1-t és erre kidobják PC-re is.. az x1 árát költöttem volna egy videókártyára és ott lennék, hogy van egy jó kártyám, játszhatok Forzát, és még pénzem is marad egy PS4-re. Jó örülhetnek most a PC-sek, hogy ezek a remek játékok megjelennek erre is, de akkor most már aki erős PC-vel rendelkezik és kedve támadna x1 exkluzívokkal játszani, az már nem is vesz... csak PS4-et. Vagy netán az van a háttérben, hogy lassan megint generáció váltás? Az újabb szériák lesznek exkluzívak?
Aláírás.
-
nonsen5e
veterán
De ki akarna az Angry Birds-ben vagy a 2048-ban moddolni vagy FPS-t számlálni?
Ha majd nem veszik elegen az MS Store-os AAA játékokat akkor majd lépnek valamit ha nem hülyék. Lényegében ez is ugyanolyan, mint a konzol vs. PC kérdése. A játékosok 95%-ának nincsenek speciális igényei, a maradék 5 pedig le van szarva.
Addig monitorozom a másik képernyőn a cuccokat Afterburnerrel.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Crytek
nagyúr
-
D.Va
senior tag
A forza az egyetlen ami miatt boxot vennék, de 1 játék miatt nem fogok... viszont ha PC-re jönne venném azonnal...
-
törölt tag
Aki az exkluzivok miatt vett X1 -et, az most örülhet
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nekem a magyarítás hiánya elég ok ,hogy ingyen se kellene egy db ms store játék se.
+ Idővel szerintem MS is be fogja látni hogy egy steam (+denuvo) -val jobban járna mint 3000ft-ért eladogatni a top über nonplusszultra játékait 16 ezer helyett.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Ezek közül a sima felhasználót mondjuk zavarja a bugos MS Store és az egérkezelő szoftver problémája. A többi a HC gamereken kívül (akik a felhasználók mondjuk 10-15%-át teszik ki) senkit sem érdekel.
Félreértés ne essék, én is imádom a Mod-okat, de engem a fenti kettő mellett ez az egy zavar amúgy (a Vsync-et mindig bekapcsolom, és mindig Full screen-en játszom, tehát ezek nem érdekel, a fájlok zárolása dettó nem érdekel, ha nem akarok modolni, stb.)
Oké, a Steam minden szempontból jobb, de tegyük hozzá, hogy itt olyan játékok jönnek, amelyekre PC-n is lenne érdeklődő (Forza, Gears of War, stb.). Szóval miért ne lépné meg a Microsoft?
A leginkább persze az zavar, hogy Win10 only. Márpedig a Win10 per pillanat PC-n a "random hogy szívassuk a felhasználót'" tamagocsi játékhoz fogható sajnos...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Crytek
nagyúr
MS-nak inkáb a PC-s store-ját kéne nyomatni nem a gaminget. Mert MS Store = mocskos sokan nem vesznek majd game-et nem jó embercsalógató politika.
Amit a Store kinál a tisztelt pc-s vásárlóknak:
-Windows 10 store download is buggy
-No refund policy explained,
-Vsync is always on,
-Always borderless fullscreen,
-Game files are protected,
-Can't launch it via the exe (So adding it as a non steam game will not work)
-No fps/hardware monitor software works with it,
-You need to take control of the folder as admin if you want access to the files
-Mouse software which lets you create custom binds for each game doesn't work
-Say bye to using sweetfx and modsEgy nagybetűs kösz nem takaroggy még ingyen se!!
TBT: "örülj, hogy a Windows Store-ban hozzájuthatsz potom 16 000 forintért." Ez benne a szép, hogy ha igaza top über AAA címek jönnek 3000ft-ért. Go ukrán régió és minden gond elszáll (feltéve aki szeret korlátozott cuccot venni)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
ribizly
veterán
Minden ilyen jellegű bejelentést nagyon szívesen fogadunk a Microsoft-tól!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Televan74
nagyúr
Ez így igaz. Tegnap számolgattam és egy FX8350+390 gép is 400000 felett járt, és monitor még nem is volt számolva.
Ha valaki 0 szeretne építkezni és napi 2-3 órát tud játszani,az vegyen konzolt. Ezt szoktam ajánlgatni számítástechnikában nem járatos ismerőseimnek is,akik a gyereknek szeretnének játékra gépet venni.A cikkhez. Én örülök neki,de majd meglátom melyikkel fogok játszani,és ez függ az adott játék árazásától.
Mindenbe beleugatok!!!
-
HollyBoni
veterán
Ha kijön a két Forza PC-re én leszek a világ legboldogabb embere, és valószínű egy jó ideig semmi mással nem fogok játszani.
PLS!!!!!!!!4444
-
Fitzgerald
veterán
Gears of War 4-nek nem sok értelmét látom így, hogy az elsőn kívül egyik sem jött PC-re....
-
TBT
addikt
Gondolom, ha ebből lesz is valami, akkor olyan lesz, mint a Quantum Brake esete. Nincs dobozos, se Steam-es kiadás, örülj, hogy a Windows Store-ban hozzájuthatsz potom 16 000 forintért.
Várom a Forza játékokat, sőt örülnék neki, ha elérhetőek lennének PC-n is, de úgy érzem ez a Windows Store lesz a PC Gaming rákfenéje (modokat és magyarításokat élből elutasítja)."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
rodrigez
senior tag
-
[CsuCsu]
őstag
A konzolban mindig is a jatekok utan jaro dij volt a biznisz, nem a hardver eladasa. A hardvert tipikusan koltseg aron vagy az alatt adjak. Amikor meg nem volt Steam vagy Windows Store, addig a konzolon keresztul biztositottak ezt a bevetelt.
Most a MS-nak tok mindegy, hogy melyik platformon jon be a penz. Windows Store ekvivalens egy konzol terjesztesi platformjaval. Xbox csak egy masik terjesztesi csatorna, semmi tobb. Elobb utobb teljes lesz az atjarhatosag, amit megveszel egyiken, jatszhato lesz a masikon is.
Szoval itt nem az Xbox temeteserol van szo, inkabb egy szelesebb vasarlobazistol szeretne a MS penzt beszedni. Azt is tegyuk hozza, hogy Nyugaton nem jellemzo a PC, foleg az USA-ban. Nem fognak tomegesen PC-re valtani a PC-s megjelenesek miatt, mint ahogy azt itt vizionaljatok.
-
DMG
senior tag
Lehet, hogy a konzolosok nagy részének van gépe, csak nem >300.000 értékben. Nem mondom én is tervezek már a PS2 mellé valami újabb generációs konzolt, így lehet hogy PS lesz belőle, de szerintem a PC-s SW eladásokból többet tud nyerni az MS mint amennyi "koca" konzolos vásárlótól így elesik, mint mondjuk én. De lehet tévedek, bár én a PC-s portoknak csak örülök.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
BiP
nagyúr
Mert a PC - Xbox nem mindenki szemében konkurrencia. Még ha vannak is átfedések, 2 külön platform, külön célközönséggel.
A hírhez: Én rohadtul örülnék neki, ha kijönne a Forza és a Gears of War új része - igaz, utóbbiból nagyon örülnék a korábbi részeknek is.
Sőt, ha újra életre kelne az Ultimate Edition PC kiadásának lehetősége, nagy királyság lenne. Nagyon sajnáltam, hogy az első rész után a többi nem jött PC-re, viszont csak emiatt az 1 játék miatt mégsem vettem konzolt, annyit nem játszom. -
rodrigez
senior tag
Ugyan már, szerintem meg teljesen logikus lenne. Ha az 5. részt még nem is, de a Master Chief Collection-t tuti kiadnám, mert akkor viszonylag up to date grafikával végre a PC-n is meg lenne a sztorivonal végig, de legalábbis kihagyások nélkül. Xbox 360-at már sokan nem vesznek, szerintem One-on a Collection sem akkora nagy system seller, bár király, hogy áthozták az összes régi címet is. Szóval szeirntem pont most lehetne meglépni ezt, mert One-on sok pénzt nem buknának vele és egy jó védelemmel ellátva PC-n is el lehetne adni belőle azért szép számmal. Én nagyon örülnék neki, mert csak emiatt nem vennék One-t, a PS4 bevallom jobban vonz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mert hosszú távon még mindig olcsóbb mint PC-re költeni. (már ha nincs alapból pc-je az embernek)
AMúgy a fentiek pletykák, úgy kezeljétek őket.
(#9) Medocsabi
Legtöbb ismerősömnek akinek konzolja van, nincs gamer asztali gépe,csak amit netezéshez használ. (esetleg noti, tablet)
Én is notival tolom, de az max netezésre jó, meg filmezni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DMG
senior tag
Aki eddig konzolt vett ez után is azt fog, azok a gépek amiken ezek elfutnak még mindig húzósabb árfekvésűek szerintem, akinek meg megvan a bivaly gépe, és nem akar konzolt, az legalább vásárló erő lesz így a játék piacán ezeknek a játékoknak.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Zigur
senior tag
Nem értem, a Microsoft leírta az xbone-et ? Ha nincs rá exkluzív, minek venne bárki xbone-t ?
-
sz.atesz89
tag
Ez jó! Halo 5 elsőnapos vétel lenne nálam PC-n ha még azt is bejelentenék. De még lehet h a Gears 4 is az lesz, ha nem szabnak neki valami elvetemült árat. Amúgy sok helyen olvastam h a boxosok reklámálnak hogy ezt meg azt kapnak a pc-sek amit ők megkaptak, miért sajnálják a PC-től, nekik attól rosszabb lesz h mások is játszhatnak a játékkal. Elvileg Microsoft van azon a gépen is meg a mienken is. Mi is reklamáljunk h ők miért kapták meg a windows 10-et? De minek ez nem érdekel. Mondjuk nekem PS4-PC kombom van, de engem nem igazán érdekelne ha mondjuk a Last of Us vagy az Uncharted kijönne pcre és boxra is, nagyon jó játékok, jó lenne ha ők se maradnának ki belőle. Aki konzolon szeret játszani konzolt vesz, aki gépen az pc-t vesz. Én remélem hogy egyszer végre a multit összehozzák a konzolokkal a pc-t és mindenki azzal nyomja amivel akarja, így nem halnának ki a játékok olyan hamar pc, mert konzolon mindig van bőven ember. Nem jelentené a One végét sztem az ha kijön valami pc-re. Mert konzolos nem fejlesztget gépet úgysem, aki azt vett ezútán is azt fog venni, aki meg fejlesztett ezután is fog.
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
nofi
addikt
GoW UE szépen el lett halasztva, ősz óta semmi hírt nem hallottam a PC-s portról...
Xbox GT: nozsolt
-
L3zl13
nagyúr
Hajrá PC gaming!
Aki hülye, haljon meg!
-
S.J.M.
senior tag
Nah, ha a végén még kiadják az új Halo-kat is PC-re, akkor nem kell már XBONE után ácsingózzak.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.