Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
hosszú évek után végre egy játék, ahol nem a motion blur agyatlan használatával akarják a sebesség érzést fokozni. pálya hossza is rendben van. aminek nagyon tudnék örülni: egy igazi, tisztességes pálya editor (nem olyan valami, ami a GT5-ben van...). ötleteim lennének, csak tool kellene hozzá. szvsz igazán nagyot azzal tudna dobbantani a játék.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
aram01
nagyúr
xboxra jön vajon? mert ha igen fiam biztos igényt tart majd rá
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz FuRiONight #3 üzenetére
olvastam,de reménykedni azért lehet
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Fel
addikt
PROJECT CARS is due for release on the following platforms...
Wii U PC PlayStation 3 Xbox 360Forrás: [link]
--------------------------------------------------------------
Nagyon tetszetős! Kíváncsian várom mi lesz belőle. Egy 45 eurós Full Memebership nem is lenne rossz... Hmmm..
A SMS mióta nem dolgozik az EA-nek? Csodálkoztam, hogy nem hallani újabb Shift epizódról.
-
Chapel
addikt
És milyen igaz...tényleg így kellett volna kinéznie a TDU2nek...az hatalmas csalódás volt
Ez biztató, úgy is tervezem hogy veszek egy új kormányt idővel, ha rendben lesz a fizika akkor várós!
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
grunge
addikt
Részemről nagyon várós, remélem az irányitás / fizika is rendben lesz! Régi F1es verdákat akarok vezetni
159 SW 1.9 jtdm <3
-
X4 Touring Car Blőehh... Vagyis Audi A4 DTM... kíváncsi vagyok, hogy végül megveszik-e a neveket ehhez és sok más testvéréhez, mert elég gányul hangzik.
grunge: régi F1-es verdát rFactor 2-ben is vezethetsz, ami aktuálisan szvsz a top a historic formula vasakat tekintve még úgy is, hogy az is csak béta. A pCARS annak még a közelében sincs, jelenlegi formájában legalábbis.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Bazzzs
senior tag
A videó alapján ez nagyon hangulatos és jól összerakott cuccnak néz ki Eddig nem igazán hallottam róla, de most felvettem a várólistára. Ha minden pálya ilyen igényesen lesz kidolgozva, akkor szeretni fogom.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
seawolf570
aktív tag
Ez a Francia Riviérán átvezető E80-as út, ép tegnap nyomtam rajta pár kört egy ugyanilyen X4 Touring Car-ral. Maga a játék nagyon ígéretes már így pre alpha állapotában is, fél éve befizettem rá és nem sajnáltam meg. Érdekes végigkövetni, ahogy napról napra fejlődik a játék, épülnek a pályák és az autók. Véleményem szerint követendő példa, főleg a PC-s játékok piacán. Egyébként én is úgy tudom hogy konzolra is készül, de a fő platform a PC.
Aki nem sajnál 10 eurót, az jogot szerezhet a pre alpha-ra, szerintem érdemes kipróbálni. Már most rengeteg utcai és épített versenypálya van, és a kart-tól kezdve a forma autókig, a túraautókon át az utcai járgányokig van minden. 10 euróért havi buildeket kapunk, de 25-től már heti jár és exkluzív autók, pályák. 45 euró befizetése esetén már ingyen jár a játék a megjelenéskor, ez alatti befizetés esetén levonják a játék árából.Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
HyP3b0y
senior tag
LFS után ez az a játék amitől most hirtelen G25/G27 vásárlására adnám a fejem ami nálam nem kis szó!
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Megy vele, de vannak ffb gondok, amire egy manager némi idő után ezt a választ írta:
addording to the controller poll located here only 1.28% of the users use this wheel, which does not mean that it will never be fixed, it's just not a priority.
G25 és 27 együtt több mint 42%. Gyanítom arra több figyelmet fordítanak. Kiindulva a G25-ömből, nem is nagyon panaszkodhatom, bár az ffb szerintem nem erőssége egyelőre a játéknak (de ezen bevallottan sokat kell még dolgozniuk).
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
seawolf570
aktív tag
Megnéztem játékon belül.
Logitech: G25, G27, Driving Force, Driving Force Pro, Driving Force GT, MOMO Force, MOMO Racing.
Thrustmaster: RGT, Ferrari GT, F430, T500 RS.
Fanatec: 911 Turbo, CSR, CSR Elite, Slub Sport Wheel (CSW).
Van Custom Wheel is, tehát bármilyen kormányt használni lehet a játékban.
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez a játék még csak pre alpha állapotban van.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
mrhitoshi
veterán
Király. Must have kategória.
PS4
-
grunge
addikt
válasz seawolf570 #18 üzenetére
zsirság, köszi! akkor szereti a cuccosom! Marhajó ez az RGT, csak ajánlani tudom.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
wednesday
őstag
Ez a játék kicsit más körülmények között születik, mint a mostani klasszikus nagy kiadóktól érkező alkotások. Ugye egyrészt kickstarter program (erősen épít egy hc rajongói bázisra), másrészt nincsenek is akkora költségei, de ami a legfontosabb nem kell hatalmas profitot produkálnia.
A nagy kiadók által futtatott játékoknak nem csak nyereségesnek kell lenniük, hanem akkora extra profitot is kell biztosítaniuk, amivel egy mamut vállalat működését fedezni tudják. Az összes fejlesztéshez közvetlenül nem kapcsolható költséget is ebből fizetik, jó hatással van a részvények árfolyamára is a sok értékesített példány. És természetesen mindig növekedést kell produkálni. Ezért is hanyagolják nagyrészt a réteg játékokat.
Na ez itt nem áll fenn, úgyhogy akár egy platformból is megélhetnek.
-
Beri78
őstag
érdekes játék lesz ez
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
{Zodiac}
senior tag
csak nekem tűnik darabosnak az irányítás? mintha murván menne, pedig aszfalt végig... íveken kirángatja a kezéből a ffb? vagy csak béna volt aki a videot csinálta? vagy billentyűvel tolta? :S mindenesetre igéretes, csak félek hogy ez így marad. köztudottan a jó szimukat nem lehet billentyűvel irányítani érdemben.
Öntörvényű Sünmalac
-
Chapel
addikt
válasz seawolf570 #18 üzenetére
Driving Force GT
Még a végén meglesem azt a bétát!
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #13 üzenetére
Nálad, hogy fut a játék ?
-
seawolf570
aktív tag
Nálam megy rendesen, nagyon jól van optimalizálva, ha erre gondolsz. Két gépemen van fent, az egyikben egy Athlon II X3-as proci és egy 5770 1G-ás VGA kihajtja fullon (Ultra beállításokkal) Dx 11-ben 1280x1024-es felbontásban átlag kb. 40 FPS. A másik, az aláírásomban szereplő gép, ott Full HD-ban megy DX11-ben, viszont itt nem mértem FPS-t még. A játékban egy Fanatec Porsche 911 GT3 RS V1-el tolom, nekem eddig bejön nagyon.
rFactor-hoz, iRacing-hez és Simbin-hez szokott szimulátorosok biztos találnak benn rengeteg hibát, de ez még csak egy Pre Alpha. Lehet, hogy nem fog felérni egy rFactor 2-höz, de mind grafikailag, mind a fizikai modellezés terén jó lesz.Chapel: a Béta-ra még várhatsz egy ideig.
Zodiac: szerintem bill-el tolták a videóban, legalábbis nekem az az érzésem.
A Fanatec-esek szerintem kicsit előnyben vannak, ha jól tudom a CSW-t (ClubSport Wheel) és a CSP V2-öt (ClubSport Pedal) ezzel a játékkal tesztelték.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
Szerintem nem béna volt, hanem pont, hogy eléggé a határon autózott (szemmel láthatóan kormánnyal, nem billentyűzettel), olyankor meg azért kell gépészkedni.
Másfelől meg lehet, hogy elég nagy kormányáttételt használ és azért korrigál látszólag ilyen sokat/nagyot.seawolf570: billel? Mondjuk az igaz, hogy én nem jelenítem meg a kormánykereket, úgyhogy nem tudom hogyan viselkedik... de néhol szépen tartja az íven a kormányt (máshol meg olyan gyorsan korrigál bal-jobb átmenetet), hogy billel az elég nehezen kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #27 üzenetére
Erre gondoltam kösz! Lehet benevezek én is egy 10 eurósra. Bár egyenlőre csak billel tolnám
-
seawolf570
aktív tag
Lehet, hogy neked van igazad, nekem első látásra az volt az érzésem mintha bill lenne. Néha szoktam én is azzal tolni, amikor lusta vagyok felszerelni a kormányt és csak meg akarok nézni egy pályát. Ilyenkor bekapcsolok pár segítséget, úgy végig lehet menni a pályán.
v!ct0y: jól gondold meg, szerintem rohadt nehéz billentyűzettel irányítani, én egyáltalán nem élvezem, még akkor sem amikor a segítségeket bekapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz seawolf570 #30 üzenetére
Rfactort is azzal toltam
-
sz_abika
addikt
Hát ezt a szakaszt legalább rally autóval teljesítették volna.. mert hogy ilyen pálya maximum ott létezik és nem DTM autónak való. Főleg azzal a 240es ugratóval
Játékra pedig csak azért nem fizettem még be, mert nem akarom nevetségesnek érezni a GT5-t x)
PSN: xszabikax
-
seawolf570
aktív tag
Igazad lesz, kipróbáltam ugyanezt a pályát ezzel az autóval és bill-el. Visszanézve a videót belső nézetből, sokkal idegesebben viselkedik a kormány kanyarodáskor, annak ellenére, hogy be van kapcsolva a kormány asszisztens.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nekem a Slightly Mad Studios miatt egyből a két Shift jutott eszembe. A videó alapján egyébként eddig nagyon jól néz ki.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #34 üzenetére
Olyan megoldás, mint LFS-ben, hogy egérrel kormányzol nincs? Csak mert kormányom (amivel érdemes lenne kipróbálni...) sajnos még nincs
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
seawolf570
aktív tag
válasz Bjørgersson #35 üzenetére
És az miért baj? Elvileg a Shift alatt is az ISI engine dolgozik, ami az rFactor és a Simbin-es szimek alatt van. Az más tészta, hogy a Shift-nél az ISI engine le van butítva árkád szintre (de különböző módokkal vissza lehet nyerni, és máris szim lesz belőle). Ez nem a Slightly Mad Studios hibája, valószínűleg a kiadó (EA) ezt kérte. Gondolom az EA-nak nem az volt a célja a Shift sorozattal, hogy egy kőkemény szimulátort készítsenek, amit csak a szimesek vesznek, hanem profitot akart. Ezért van alatta az idióta AI (főleg az Unleashed alatt) és még idiótább effektek. A Project CARS esetében ez más lesz, legalábbis remélem, itt nem kell kiadóhoz igazodni egyenlőre.
HyP3b0y: megnézem neked.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz seawolf570 #37 üzenetére
Dehogyis baj, nem azért mondtam, csak megjegyeztem. Épp most játszok a második részével és nagyon bejön.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
seawolf570
aktív tag
Sajnos egérrel nem lehet, csak billentyűzet van megadva a kontrollnál, viszont gamepaddal megy, és ismeri az X-Boox 360 kontrollert.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #39 üzenetére
Ohh, az pont van, már csak a játék kéne Tényleg csak úgy van lehetőségem kipróbálni, ha minimum junior tag vagyok 10€-ért?
-
seawolf570
aktív tag
Igen, de a megjelenéskor ez az összeg lejön a játék árából, 45 euró esetén a megjelenéskor ingyen megkapod a játékot (inkább úgy mondanám, megtarthatod a játékot, mivel végig a gépeden lesz). Sajnos más mód nincs, mivel indításnál kéri a felhasználónevet és jelszavat, és ez nélkül a frissítések sem jönnek. Esetleg majd a zárt és nyílt béta, bár annak már nem látom értelmét. A jelenlegi rendszer által folyamatosan teszteli a majdani tulajok egy része, ezért nincs szükség külön béta tesztelőkre (bár, ki tudja?).
-
HyP3b0y
senior tag
válasz seawolf570 #41 üzenetére
Lehetne úgy, mint LFSben, az se teljes a maga 0.6B verziójával. Ott reg. után van demo licence-d 1 pályával és 3 autóval és lehet venni S1 illetve S2-t(be is vásároltam S2-re...). Addig nem szeretnék egy árva petákot sem rászánni, míg azt nem mondom saját tapasztalatból, hogy "Ez igen, erre vártam!".
Na de majd esetleg ha meg lesz a kormány
-
Azt a 10€-t egy kipróbálásra szerintem megéri rászánni. Más kérdés, hogy én nem vagyok kibékülve sok dologgal a játékkal kapcsolatban, de bizakodó vagyok a jövőt illetően és szorgalmasan töltögetem a havi buildeket. Ha nem is lesz kőkemény szim. azért elég jó a cucc egy könnyedebb - de azért szim jellegű - autókázáshoz. A Shift-es hasonlat szerintem egyelőre tökéletesen megállja a helyét. Akinek az bejött, annak ez is be fog (amúgy nincs azzal semmi baj, csak az sem kőszimulátor, mert abból nehéz megélni, ahogy fentebb említette seawolf570).
Sent from my keyBoard
-
v!ct0y
veterán
Na én vettem egy 10 eurósat. Lehet, hogy még egy kormányt is beszerzek
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest