Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
-
30z.Samu
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Mikor megkérdezik szerintem melyik a jobb focista játék, akkor csak ezt a két "hasonlatot" tudom mondani.
A PES olyan mint rallyban a RBR.
Fifa meg kb egyenlő a NFSel. -
GeryFlash
veterán
valamivel több lett, de az angol bajnokság (aminek 4 nagy kardinális klubja és ezzel együtt szurkolótábora van) még mindig vicc... Asszem egyedül a Mu licencei vannak meg, de a többi nincs meg, remélem jövőre ez változni fog.
Emellett 16-ról lecsökkentették 12-re a stadionok számát, ami röhejes, a 12-ben benne van amúgy a San Siro és a Giuseppe Meazza is, remélem érted[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
30z.Samu
félisten
Nekem elég bábuszerűnek tűnnek a játékosok...
Sic Parvis Magna
-
Benito94
tag
Valahogy nem hoz lázba ez a Pes, igaz én Fifás vagyok de játszottam az előző részekkel, de nem jött be. Egyébként a vidiben 1:58-nál és 2:38-nál nem a az Milan nagy igérete van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest