Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Miért buknának vele? Nézd meg hogy csak ebben a topicban hánya irták hogy ilyet vennének.
A régi XBox 360-ból volt egy Super Elite kiadás amiben már 250-es vinyó volt,ahoz képest csak a wifiben tér el,meg egy uj külsö.Igaz biztos sok kis dologban eltér mint pl az uj DVD ami megint hozza a legelsö XBox 360 betegséget hogy meg tudja karcolni a lemezt(de ez most nem lényeg)...Megmaradt a jasper lap és a 65nm-es proci mint az ujabb fajta régi Xbox 360ban.
Egy átlagfelhasználó csak annyit vesz észre belőle hogy van benne wifi meg másabb na és halkabb! Ez mondjuk tényleg sokat számit,legalább is számomra.
Üzleti befektetésnek ez a ráncfelvarrás nem egy egetverö nagy összeg és ha csak az itteni visszajelzéseket nézem akkor el is adnak belöle sokat.
És amíg ezt a szériát is kiárusítják addig is van idö egy teljesen uj gépen dolgozni.
Jó aztán lehet még sokat kell várni egy uj XBoxra,ne legyen igazam,vagy mégis?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
Én azért szinte biztos vagyok abban hogy kb 1éven belül lesz valami uj konzolja a Microsoftnak.Szerintem ezzel most végleg kiárusítják a régi szériát,aztán majd itt az uj!
Ez a legjobb üzletpolitika,ha én lennék ilyen helyzetben én is igy csinálnám.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
válasz
MeszarosB. #17 üzenetére
Nekem nincsen konzolom,én megrögzött PCs harcos vagyok
De ha lenne XBox360-om akkor ezekért tuti nem cserélném le.Engem nem nyügöz le a wifi egy konzolon amikor az ugysem mobilizált,az áram akkor is csak kábelen megy bele UTPn nekem ugyan olyan jó lenne.
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
Lehet csak én nem vagyok tisztában a dolgokkat,de most csak annyiban változik ez a régi 360-tól hogy dizájnosabb,van benne wifi meg nagyobb vinyó? Alapjaiban semmi nem változik?
Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Ms konferencia végén bemutatták az új Xbox360 modellt, már az is kiderült, hogy mi mikor kapunk belőle.
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest