Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Bambalazs
senior tag
-
Glenda
addikt
válasz #65675776 #48 üzenetére
Egyébként tényleg nem értek hozzá, de nem lehet valahogy megszerezni a binárisokat jailbeakelt készüléknél? Vagy a hivatalos verziónál is lehet?
Nálunk a top managerek hozták a döntést, lehetett egyszerű kalózvédelem is, de akár az is, hogy ne tudják visszafejteni a binárist. Mondom, iOS fejlesztéshez lövésem sincs, sorry ha hülyeséget mondtam
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
-
Bambalazs
senior tag
Nem! Attól, hogy egy eszköz jailbreakelt, még nem lehet feltenni rá tört programot!
Ahhoz, hogy tört programot lehessen feltelepíteni, módosítani kell a rendszerben a mobilesubstrate fájlt, ami az itunes app eredetének ellenőrzéséért felel. Tehát le kell tölteni egy csomagot Cydia-ból (AppSync), ami elvégzi ezt a módosítást.
Jailbreak =/= kalózkodás, még mindig!*Szerencsére az Apple is tesz ez ellen, kb. fél éve leállíttatták a legnagyobb tört appokat terjesztő oldalt és szolgáltatást, az Installous-t.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Ne is mondd, az iOS 7 betanak is az a legnagyobb baja eddig, hogy az a nyüves szkájp nem akar elindulni
-
MageRG
addikt
Egyetlen készüléken sem elfogadott dolog a costum rom, és a jailbreak.
És? A Square Enixnek mi köze hozzá? Önkéntes erkölcscsőszt játszanak?
Volt olyan játék PC-n, ami nem indult el ha futott a daemon tools. A warez változatnak persze nem volt ilyen baja. Na, ez ugyanez a sztori."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
sz_abika
addikt
Végre egy vérmentes Deus Ex! ^-^
PSN: xszabikax
-
addikt
válasz Stanley-B. #36 üzenetére
"van olyan ami nem hivatalosan legális?"
Hogyne volna, az ún. unofficial dolgok. Androidnál a bootloader megnyitása után gyakorlatilag engedélyezi a telefon gyártója a rendszer módosítását, de természetesen garanciát nem vállal rá, azaz legális, de nem hivatalos (=gyári).
tDr1v3r: szvsz úgyse lesz belőle semmi, csak kell a reklám, a dráma, a botrány.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Polllen
nagyúr
Ez elég genya dolog...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
HaaS
addikt
válasz Stanley-B. #36 üzenetére
Szóval akkor miért baj, hogy elfogadhatatlannak tartjuk ezt a hozzáállást?
Csinálják... csak nem nekem (nekünk).
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Stanley-B.
őstag
azért mert valami legális, miért lenne elfogadott is egyben?
azt majd az Apple eldönti, hogy milyen utólagos módosításokat tart elfogadhatónak a rendszerén (semmilyet).
meg lehet szegni, csak akkor van következmény.(#29) Gergosz2: mi az, hogy valami hivatalosan is legális?
van olyan ami nem hivatalosan legális?(#31) assemble: az Apple által nem elfogadott.
Van köze a dologhoz, mert ha az Apple elfogadná ezt, akkor tuti nem engednék meg a fejlesztőknek, hogy retorziókat alkalmazzanak.Saját vélemény: szerintem ezzel semmi gond nincs, maximum úgy nem korrekt, ha ez az info sehol nincs feltüntetve, hogy JB esetén korlátozás lehet az alkalmazásban.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Dark Archon #34 üzenetére
És? A bíróság kimondta hogy legális a JB, pont. Az hogy az Apple-nél (és másnál) garanciavesztést okoz, az már más kérdés...
Az a lényeg hogy parasztság tiltani. Inkább a cracker csomagokat ismerje fel, ne a JB-t... ja, hogy azt nagyobb munka lenne leprogramozni a fejlesztők részéről.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
addikt
Nem az ölés van letiltva, hanem a lövés gomb. A bénító fegyverek használatához is a lövés gomb kellett emlékeim szerint... magyarul játszhatatlan lesz a játék. Feltételezve persze, hogy a HR-hez hasonlítani fog.
tDr1v3r: olvasgass egy Apple licence szerződést... biztos vagy benne, hogy a rendszerszoftver módosítása nem számít wareznek? Én nem. Még Android-nál is garanciavesztést okoz.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
tDr1v3r
veterán
Igen, csak akkor tudod felrakni a tört programokhoz való csomagot ha jailbreakelt a készülék. De rengetegen csak SBSettings meg hasonlók miatt jailbreakelnek, aminek meg ugye köze sincs a warezhoz...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Kés van?
Ezzel akarják leszoktatni a népet a moziban, iskolában lövöldözésről? -
assemble
addikt
Megis mit ertesz azon hogy nem elfogadott? Ki vagy mi altal nem elfogadott? Semmilyen torvenybe nem utkozik, semmit es senkit nem sert, onmagaban senkinek nem art.
Az pedig a gyarto dolga hogy mibe enged beavatkozast es mibe nem, semmi koze ahhoz egy random jatekfejlesztonek. Mellesleg van olyan gyarto, amelyik kifejezetten engedi a beavatkozast, lasd pl: Nexus telefonok/tablak. -
madgie
titán
válasz TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Sajnos a Skype is pofázik, ha JB-s cuccon indítjuk el...
-
.LnB
titán
Komolyan nem értem a felháborodást. Egyetlen készüléken sem elfogadott dolog a costum rom, és a jailbreak. Se android-nál se iOs-nél. Teljesen érthető húzás. Mivel a gyártó nem ad engedélyt semmilyen nem hivatalos beavatkozásra a készülékében. Mikor megvesszük ezeket a készülékeket, "elméletben" elfogadjuk ezt. Persze én is costum rom-ot használtam az andoridos telefonon. De nem is lepődtem volna meg az ilyen dolgokon. Ez kb. olyan téma, mint mikor rootolásnál elrontasz valamit és a telefon mehet a kukába, akkor se mehetsz a szervízbe, hogy ez a készülék "sz@r"..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CaNNa3IS
senior tag
Minek annyit lövöldözni
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Glenda
addikt
Az előző munkahelyemen az iOS csapat is csinált ilyesmit.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
nagyúr
Ha jól emlékszem volt egy achivement a "sima" Deus Ex-ben, név szerint "Pacifist" aminek a lényege pont az volt, hogy senkit ne ölj meg.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Peterson_
addikt
válasz TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Akkor pedig úgy kellett volna találni, hogy a rendszert feltörő júzerek, számára egy Ultimate Editionnel kedveskednek.
Azért egyikük helyében sem sz*rnék oda ahonnan enni kapok.Gergosz2:
-Nem az új Serious Sam-ben volt?[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
Egyébként van rá egy söröm, hogy ez csak vihar a biliben, ha úgy tetszik, ingyenreklám, és pár nap múlva helyrerakják. Addig is mindenki erről cikkez, utána meg a "javításról".
(#17) TESCO-Zsömle: Az szívás lenne, de szerintem felkészültek rá. A másik valószínű eshetőség tényleg az, hogy az Apple fizetett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Peterson_ #12 üzenetére
Sanszos, hogy ez a játék az alma saját rendelése... Mert azt még meg is értem, mikor a tört játék szívat, de mikor egy teljesen legálisan vásárolt játék szórakozik a vásárlóval, akkor biza jogosan verheti bárki az asztalt!
Más kérdés, hogy a Human Revolution-t gond nélkül végig lehetett vinni egyetlen lövés vagy riadó nélkül.
Gergosz2: Serious Sam 3 volt ilyen a legyőzhetetlen skorpióval.
ViZion: Ráadásul ebben az a vicc, hogy a "lopott" játékokból rendszerint ki szokták gazolni az iylen szívatókat. Azok a "tört" játékok szoktak általában vacakolni, amiket maguk a készítők töltenek fel, hogy a bolondját járassák a letöltőkkel.
Balika911: Ha van eszük, gyorsan összeáll egy csoport és indítanak egy csoportos pert sokszáz dolláros fejenkénti kártérítésért. Usákiában az ilyen dolgok nagyon szoktak menni. Külön ügyvédi irodák specializálódtak a csoportos kártérítési perekre.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
...de azé' jó volt
Nem tudom mi a baj: ott a nevében a bukás. Nomen est omen!
OK, nekem nincsépl cuccom, de trés samu táblám igen. Mindenki azt mondja, h milyen jó, gyors, meg szép... csak az NEM a trés verzió, a sok -haszontalan- tré és samu appal. Frissítést sem kaptuk meg rá, mert trének így is jó. Megértem a JB-t, gondolom nem mindenki azért csinálja, h lopott gémekkel üsse el az időt.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
assemble
addikt
Ez szerintem szanalmas.
Valaki fizet a jatekert erre ezt kapja mert epp jailbreakelt? Azon kivul, hogy semmi kozuk hogy ki jailbreak-el es ki nem, es hogy oriasi parasztsag, szerintem siman perre is lehetne vinni ellenuk: fizettel valamiert erre kiderul hogy nem tudsz vele rendesen jatszani. Ez nem masolasvedelem, akkor lenne az ha csak feltort jatekoknal csinalna ilyet. Ez igy siman parasztsag, rohej. -
Gergosz2
veterán
A másolásvédelem következő generációját láthatják
Nem mondanám, valamelyik játékban (sajna nem jut eszembe a neve) ha másolt játékkal játszol akkor a leglején egy legyőzhetetlen szörny támad meg.
De azért itt kicsit más a dolog mivel fizetsz a játékért és úgysem tudsz vele játszani.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Peterson_
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
Mindig a Prison Break alternatív fordítása jut eszembe, amit még anno láttam valahol:
Börtön Törők
Egyébként, hogy ON is legyek.
Egyszerűen gusztustalan húzás.
Nekem droidom van, costum rom, kernel, nyitott bootloaderrel, mégis minden appomért fizettem amiért kellett.
Nem értem, hogy a rendszer feltörésének mi köze a kalózkodáshoz, egy ilyen bagázsnak pedig mi köze ahoz, hogy az userek min használják a játékot amiért fizettek.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tDr1v3r
veterán
Aki meg funkcióbővítésért jailbreakelt, ne is tudjon normálisan játszani a vásárolt játékával... Square Enix <3
-
Bambalazs
senior tag
-
HaaS
addikt
Sőt! Jailbreak = szünet a fegyházban!
...vagy fék a tömlöcön!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Játék: kuka.
-
Jhonny06
veterán
Ennél már csak ez volt jobb: [link]
-
Bambalazs
senior tag
Jailbreak =/= kalózkodás!!!
-
xmaas
őstag
Nemtudom de hogyha az en jailbreakelt telefonomon nem mukodne a legalisan megvasarolt jatekom az biztos hogy felkeresnem a kedves fejlesztoket akik ezt a szarsagot kitalaltak es a fejukon vernem szett a telefonom
-
Xirtam
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest