Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Silenzio
addikt
válasz Feruendios #1 üzenetére
Azért veszel valamit, hogy trendi legyél? Ez az a mentalitás, amit sürgősen ki kell irtani az emberekből. Emiatt került végveszélybe a modern világ. A kapitalizmusnak racionálisnak és hatékonynak kéne lennie, nem bömbölőnek és irracionálisnak, mint egy 7 éves, taknyos, kövér, német gyerek...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Sn[4k3]
senior tag
"Achievement unlocked - 50G Apple hater"
Amúgy Androidon semmi gond nincs vele, egy-két komolyabb tűzpárbaj során leesik az FPS.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
GALARDO
addikt
kipróbáltam az ifoson a gta 3-at és olyan szépen szaggatott, meg belassult élvezhetetlen kategória!
Melyiken próbáltad (3G,i4,i4S)? i4-en, kisebb, de nem zavaró akadásokkal elmegy. i4S-en, akadásmentes, 3GS-en, már rosszabb lehet a helyzet, de nem is erre tervezték.
apple hater plecsnit megkaptad tőlem[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Sn[4k3]
senior tag
A 3DS nem nagyon küzködött semmivel, uborkaszeznra kiadni egy gépet - na az a betegség. Japánok ízlésének megfelelő launch title-k voltak (Super Street Fighter IV, Ocarina of Time 3DS, Ridge Racer 3D, Professor Layton, Nintendogs, etc.), csak az időzítés hagyott némi kívánnivalót maga után.
Ma is azért teljesít jobban, mert olcsóbb és van rá DoA: Dimensions, MarioKart 7, SM 3D Land, Monster Hunter 3G, Skylanders, ellenben Vitára nem sok japóspecifikus produltum leledzik.Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Maegoss
tag
Szerintem a gyengélkedést elsősorban a gyér játékfelhozatal okozza. Hány játék kapható jelenleg a PS Vitára? Ha jól emlékszem akkor max. 10-15 körül lehet. Ráadásul ezek közül az egyik legnagyobb durranás, az Uncharted: Golden Abyss (ami egyébként egy nagyon jó játék) inkább európai/amerikai stílusú játék, ami nem biztos, hogy annyira lázba hozza a japánokat.
Szóval a PS Vita ugyanolyan gyermekbetegségekkel küszködik, mint annak idején a 3DS. Remélhetőleg az európai/amerikai rajtnak már több játékkal futnak neki...
-
Spancho
senior tag
Majd most karácsonyra lemegy az ára lesz 1 csomó játék rá meg minden bisz-basz kieg (akkor már gondolom a földön bárhol meg is lehet venni) na majd akkor már biztos több fogy belőle mint most
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
nokia párti
őstag
Ezek szerint ez is a GO sorsára jut, nagyszerű...
-
Ateszzero
őstag
válasz WongFeiHong #20 üzenetére
Azzal hogy kilopják a kezedből, egy kicsit finoman fogalmaztál.
Én biztos nem venném elő a vitámat. -
törölt tag
Nem a készülék a drága, hanem a játékok és a kiegészitők.
-
sakeee82
aktív tag
válasz WongFeiHong #20 üzenetére
-
WongFeiHong
senior tag
pl 3-as metrón megyek este kőbánya fele és előkapom a tetrisem. Az most trendi? Azt legalább nem lopnák ki a kezemből a szinesbőrűek bár kitudja.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Ha úgy állnék anyagilag ahogy nem , én is inkább Vitát vennék , mint Iphone4-t
-
sakeee82
aktív tag
Egy masik okos szerint(egy masik topicban, ami ugyenerrol a hirrol szol)aki Vitat hasznal vagy szeretne esetleg, az fail user:-) Itt igenyekrol van szo. Aki szeretne jobb grafikat, fizikat, iranyitast az celhardvert vesz, nem Iphone-t, androidot stb. Ennyi.
Egyebkent nem vagyok Sony fan, osszesen egy fulhallgatom van toluk, meg mielott valaki Sony-fanboynak titulal.[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
játékra a kettőt össze se lehet hasonlítani...
iphone 4-re nem is lesz soha ilyen szintű játék már csak a hardver miatt se... a kijelző méretekről ne is beszéljünk, kipróbáltam az ifoson a gta 3-at és olyan szépen szaggatott, meg belassult élvezhetetlen kategória!ez meg hogy aki vitan játszik az geek no comment...
apple fantroll plecsnit megkaptad tőlem
-
szaszayanou
aktív tag
A válság betett nekik is. Vagy csak a mobilokkal nem tud versenyezni.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
anulu
félisten
válasz Ateszzero #12 üzenetére
engem spec piszkosul nem vígasztal. főleg azért, mert gyökeresen más dolgok hozták "szintbe" a két országot.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Mártógyurma
tag
Lehet, hogy az emberek inkább csak kivárnak. Ha a ps3-ból indulok ki, ami 1-1,5 -2 év után bekreppált (az első jópár széria- de már a slim-mekről is hallottam rosszakat.), akkor teljesen logikus lehet a kezdeti nagy lelkesedés hiánya.
-
Ateszzero
őstag
Lehet hogy az az oka hogy már aki kézikonzolt akart magának, az új generációból, az már megvette a 3DS-t.
Egyébként ez az év igen kemény lesz, anyagiak szempontjából a magyaroknak. Az az egy vigasztal egy kicsit hogy most van még ország rajtunk kívül akikkel egy cipőben járunk.
[ Szerkesztve ]
-
sakeee82
aktív tag
Persze, tudom, de most en nem feltetlenul a magyar emberekre gondoltam, hanem a Japanokra. Minden retket megvesznek, mert megtehetik es most, hogy a legnagyobb japan vallalat kiad egy igen jo cuccot, nem veszik. Szamomra ez a hihetetlen. Jo persze valsag van, meg minden, de akkor sem ertem.
Gondolom nem mondok vele ujat, ha azt allitom(mivel kint elek, igy hihettek nekem), hogy nyugaton vagy eppen a tavoli Japanban egy heti fizetes sincs a gep ara. Valsag ide vagy oda, 10-bol 6 embernek IPhone 4-e van, igaz szolgaltatoi, de annak 45 font a havi elofizuja, szorozd be 24-el...[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
azt ne felejtsd el, hogy azt a 70k-t nem 320-as ajróval számolták, hanem 270-280-al. +áfa változás.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sakeee82
aktív tag
Nem ertem en ezt, anno a PSP is ennyibe fajt az elejen, a Vita viszont joval innovativabb, szebb, gyorsabb, okosabb. Az a 70k nem veszes.
Bezzeg az IPhone 4S 200e forintert nagyon megy, sot a 64 gigas verzio majdnem 250k. Istenem...Sztem bolygot tevesztettem, mint Kiszel Tunde.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Nagyon is jó kézi konzol, de ezért jelenleg brutális árat kell fizetni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
ProEvoFan
nagyúr
Pont az ezért nem szeretem az iPhone-t
-
Def26
félisten
Hát ez lol.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Feruendios
tag
Nagyon állat kis gép, de valahogy egy iPhone4-re jobban lázba hozz, ha azon játszol trendi vagy, ha PSP Vita-n akkor geek.
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest