Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
az 1 jó volt a 2 gyenge lett ez a 3 meg érdektelen számomra
felőlem akár ki se adják"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
proci985
MODERÁTOR
hm, akkor most nem a monolith fejleszti, mint az elsőt meg a másodikat?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
LackoMester
addikt
Nálam várós a játék, remélem nem b@sszák el.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Slystyle
őstag
Legalább megmondják, hogy több időre van szükségük. Szerintem inkább tolják el és legyen jobb, minthogy a megígért időben kiadják és a játékos kapjon egy bughalmazt. Pl most a Crysis 2-nél volt. Egy hónap telt el kb és már 3 patch volt. Meg amúgyis, én türelmes ember vagyok, szóval Nekem ráér a találka Almával
GegeWarrior: De lesz egy véleményem szerint jó játék, még pedig a Brink.
[ Szerkesztve ]
-
GoldenJ
tag
Pont júniusra sikerült elcsúsztatni? Úgy gondolják lesz esélye a Duke Nukem ellen ennek a várahtóan eléggé közepeske produkciónak? Ha igen, elég bátrak.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
CocooN-z
őstag
kise jöjjön
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Gude
senior tag
Kivárom még megjelenik és almának annyi
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
wolfman
veterán
Akkor mondhaták volna úgy is hogy tapasztalat. Az elmúlt 5-6 évben a legtöbb játékról ami első benyomása volt az emberek többségének, az majdnem mind igaz lett. Nagyon úgy néz ki hogy ez egy nagy semmi, unalmas játék lesz, de persze több százezer ember is tévedhet.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tupacamaru
veterán
válasz _Volkovy_ #14 üzenetére
Az 1. tetszett, az ingyenes multis kiegészítő igen, a 2. nem, ezt meg sem kell nézni ahhoz hogy tudjam mire számítsak.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
fasterware
aktív tag
Szerintem az első volt a legjobb, nekem a második nem hozta az első rész színvonalát, hátha ez jobb lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Az 1. nem tetszett, az ingyenes multis kiegészítő igen, a 2. igen, lássuk ezt.
-
GegeWarrior
senior tag
Semmi értelmes nem jön ezek szerint májusba
a DN Forever lesz majd juni 10én, ami érdekel Durva!REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Silentfrog
veterán
A Crysis 2 is "eltolták" de megérte mert legalább nem lett benne dx 11!
Reméljük itt nem ez lesz.... -
->Raizen<-
veterán
Ez már nem ugyanaz a F.E.A.R ami kijött anno. A graf motor is ezerszer lehúzott rókabőr.
Az eddigi videók alapján ki se fogom próbálni. -
UnSkilleD
senior tag
jó lesz ez majd meglátjátok
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Boxi88
őstag
Nem meglepő a csúszás... manapság egy játék nem jön már ki akkora amikorra először ígérik!
-
Joe.36
addikt
Várom, a 2 sem volt rossz...
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Inv1sus
addikt
És ezeket ebből a hírből vágtátok le? Nem semmi.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
ferencka
tag
lekváros bukta szagú ez a játék.
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Gergosz2
veterán
ebből bukás lesz
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
v!ct0y
veterán
Hiába ettől még nem lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Programozás topic
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest