Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
A második résznél abba kellett volna hagyniuk
Üdv
-
r3dsnake
nagyúr
Nem hiszem el, hogy pont PC-re nem jön. Lehetetlen normálisan irányítani joypaddel a THPS-t. Főleg, hogy mindig keresztbetett kézzel játszottam, jobb kéz nyilakon, felette átrakva balkéz numpaden. Joy-t nem lehet felcserélve fogni.
-
.LnB
titán
Igaz. Én egy Rodney Mullen dokumentum film-ből emlékszem arra, hogy Rodney előtt nem volt trükközés nagyon, legalább is ezt mondják. Próbálkoztak az emberek, de inkább csak gurulgattak. Abban is megemlítik a medencéket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
waccamár
senior tag
válasz Plazmacucci #30 üzenetére
Mind a ketten aktívak még
-
félisten
-
waccamár
senior tag
válasz Plazmacucci #28 üzenetére
Hát igen.
Őszintén, nekem a Kilian Martin stílusa egyáltalán nem tetszik. Csinál durvákat, de nekem nem tetszik az a fajta mozgásvilág.
Mullen azért jobbakat nyomott. Meg Deawon Song is elég látványosan deszkázik, de az sem egy core street vonal. -
félisten
-
waccamár
senior tag
Pont, hogy az utcai deszkázás alakult ki később. Eleinte félcsőben nyomták. Pontosabban medencében.
Egészen pontosan kb. a 60-as években kaliforniai szörfösök megelégelték, hogy csak apálykor és dagálykor tudnak szörfözni, és hiányzott nekik a feeling. Ezért -látva, hogy betonból több van, mint jó hullámból- görkorcsolyákat csaptak a szörfdeszkák alá, és elkezdtek gurulgatni.
Kicsit később, nyáron Kaliforniában a szárazság miatt víztilalom volt, ezért az ottani medencék -amik valamiért íves oldalfalúak- üresen álltak, ami egy tökéletes hullám-utánzat volt a szörfösöknek.Így kezdődött minden.
A félcső mára nagyjából halott. Vannak még jó riderek, versenyek, stb., de az utca mindig ott van.
-
waccamár
senior tag
válasz Plazmacucci #23 üzenetére
Parancsolj, egy street-es videó, ahol elég durvákat csúszik Torey Pudwill
Valószínű azért írod azt a street-re, hogy bohóckodás, mert nem igazán vagy képben a témával (no offense, tényleg).
Minden pro deszkásnak más és más stílusa van, máshogy mozog, más trükkök állnak neki lábra, más helyeken szeret deszkázni, és vállal be...
Ne abból indulj ki, hogy mondjuk itt Magyarországon amit látsz, az "bohóckodás"-nak tűnik.
Ez olyan, mintha én megnéznék egy középiskolai focimeccset, akik bénák, és akkor azt mondanám, hogy egy Real-Barca meccs bohóckodás... -
.LnB
titán
válasz Plazmacucci #23 üzenetére
A félcső látványos az tény de nem annyira életszerű. Én azért szeretem a street-et is mert azért csak az utcáról ered ez az egész. Ott kezdődött minden. És nem lehet úton-útfélen félcsőbe botlani. A freestyle pedig részben a street style-on alapul, csak sokkal akrobatikusabb.
Kicsit megint elkalandozva a deszkázástól:
Ami engem félcsőben nagyon lenyűgözött mindig is az az Agressive inline (görkori). Leginkább Yasutoko testvérek. Takeshi és Eito. Takeshi 11 évesen volt először X-Games-en, és 15 aranyérme van (nem csak az amerikai X-games versenyekről). Eito-nak az idősebbik testvérnek "csak" 5.
Nem ma volt, ezt a videót találtam, sajnos a minősége nem túl jó: [link] De az jól látszik, hogy eléggé tudtak.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
-
.LnB
titán
Biztos megoldják hamarosan. És talán kompaktabbra is megcsinálják. Itt nálunk lenne is haszna mert nem lenne gond az a rengeteg kátyú
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Minek?! Cipelgetnéd a városban meg minden hol? Ahhoz elég nehéz cucc. Nem működik még minden felületen sajnos.
-
Mister_X
nagyúr
Egy olyan légdeszkát elfogadnék otthonra.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
wikings2
őstag
Elég menő ez a cucc. Pár év és elérünk oda hogy tényleg csak a bmx esek verik tönkre a parkjainkat?
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
.LnB
titán
válasz Stunts666 #14 üzenetére
Utálom a focit, de úgy igazán nagyon.
De egyébként rengeteg sport iránt érdeklődök és szeretem őket.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Stunts666
őstag
Hála isten, hogy a "nem foci" sport más, mint a foci. Rally-n/F1-ben/Bmx-ben/Görkoriban nem található meg azaz ellentét, mint a börbogyó piszkálásban.
Két ellendrukker simán leköpi egyik a másikat. Mig a másféle sportszerető együtt iszik piszkálódik és jól érzi magát. Saját bőrön tapasztalva. Anno mindegy volt, hogy Érdi vagy Janika (Rally), mindig jókat ittunk és sátoroztunk és a mai napig igy van.
-
-
Stunts666
őstag
Tudom, hogy nem tudok semmit a görkoriról, ezért nekem csak ez jön le: kicsit gurulok előre, kicsit csúszok a csövön és kicsit gurulok hátra. Ez nem a te hibád vagy bárki másé. Te látod benne azt, amit én nem. Nincs annyi "látvány effekt", mint a Flatland-ben/Trial-ban/Deszkában... No offense!!!
szerk.: Ez olyan, mint a haver, aki utálja a Rally-t és szereti az F1-et. Én pont forditva. Nem látom az F1 szépségét...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ja és ha már benne lesz a játékban Aaron "Jaws" Homoki akkor ezt nézzétek meg: [link]
Friss ropogós videója alig pár napos, de iszonyat, hogy ez a srác miket bevállal. Az ifjú Ryan Sheckler volt ilyen, bár ennyire bevállalós még ő sem.(#10) Stunts666 Ezt csak neked, görkori. Ugyan az a srác akit előbb linkeltem. Az elejét nézd meg. Nem mellesleg az világrekord[link]
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nekem meg pont a bmx nem jön be annyira. Vagyis a flatland leginkább. De nincs gáz vele, az is jó. Csak nekem valahogy nem.
Ha már gördeszka a játék akkor ezt érdemes még megnézni. Kilian Martin videója. Martin már az új generáció tagja, és elég híres is, ez a videója már négy éves. De elég jó freestyle-t tol.
-
sss
őstag
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem is az a két rész volt a kedvencem, talán azért mert csak azokkal játszottam. Meg jó pár évvel később a HD-val, de azzal kapcsolatban már vegyesek az érzelmeim.
-
.LnB
titán
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Nem értem mi bajod az inline-nal. Sajna nem virágzik az annyira mint amennyire megérdemelné. Én nem nagyon tudok dönteni, tisztelek minden hasonló sportolót, ez alol az inline sem kivétel.
Jó az nagyon, tessék csak megnézni: [link] Imádom ezt a vidit!
Eisler kanadai videója is durva.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
nekem sokkal inkább az első kettő, már a harmadik se volt az igazi valahogy.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
waccamár
senior tag
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Szerintem nem indult be újra a görkoris élet (legalábbi az agresszív kori, mivel THPS topik, ezért gondolom arra gondolsz te is), jó pár éve halott már, nem csak Mo.-n, hanem szerte a világban.
Ami nagyon "menő" lett mostanában itthon, az inkább a BMX.
Én gördeszkázok 13 éve, ezért abba látok bele jobban. Itthon az sem túl népszerű, egyszerűen nincs rá normális hely, nincsenek normális boltok, nincs támogatottsága. Persze vagyunk egy pár ezren, de az még nem elég.
Amerikában töretlenül fejlődik a sport, és nő a népszerűsége.
-
vegitossj7
addikt
Pc-re a legnehezebb fejleszteni ezek szerint.
Vagy tudják, hogy fos, és még "demo" lehetőséget sem adnak neki, mert utána kizárt hogy megveszik
nlpK: Én láttam görkorisokat tegnap, olyan feneket idén még nem láttam kis szűk shortban Jó az, legyen népszerű
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
SunMount3r
nagyúr
Pedig itthon nem látnám, hogy reneszánszát élné. Most a görkori a menő megint, de soha nem fogom megérteni, hogy miért. A deszkát azért értem egy kicsit...
-
félisten
Azok a régi szép idők. A második és harmadik rész örök kedvenc marad. A többi felejtős.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest