Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Mit értesz az alatt, hogy a földbe helyezi a nevesítettet?
Egy csomó bounty a föld alatti csatorna részen van, oda kell lemenni értük a legközelebbi csatorna lejáraton, vagy épületben, ahol van lejárat.
Én olyannal még nem találkoztam, akit ne lehetne elérni, votl 1-2, ami nagyon cseles volt, mert nem csatornában kellett lemenni, hanem egy építési területen volt egy pince lejárat, amin keresztül lehetett az alagútba eljutni, de mindegyik másik megtalálható volt viszonylag egyszerűen.Ez a bounty gyakorlatilag a HVT az első részből, ugyanarra a helyekre rakja a területen belül a bossokat, nekem volt olyan, hogy egy területen belül volt 3 bounty és mindet ugyanoda rakta be egymás után
Lehalt a helyválasztó random generátor;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
Igen, csak sajnos pont az az egyetlen dolog hiányzik belőle amiben az első rész kiemelkedő volt. Az atmoszféra, a hangulat. Azért az a téli New York, az fantasztikus volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp New York után Washingtonban is rendet kell tennünk a vírusfertőzés utáni Amerikában, ezzel pedig a Ubisoft lövöldözős RPG-je is egyértelműen szintet lépett.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Slim
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest