Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ja, és a játék ára kb 150 ezer forinttól kezdődne mivel jár hozzá a Surface asztal is
-
Exhodus
tag
Ez egy igen jó kis stratégia lesz, de az MS Surface-hez semmi köze, viszont mint a trailerekből kiderült a gépigénye nem lesz piskóta...
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
fpeter07
veterán
válasz Kai Hansen #2 üzenetére
pár én múlva sakk helyett ezt fogják játszani
-
dangerzone
addikt
válasz bishoplogan #16 üzenetére
Stratégiai játékok terén az sem számít jobbnak...:S
-
nagyúr
válasz littlelion21 #6 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, hogy most akkor ez mi lesz?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bishoplogan
senior tag
válasz dangerzone #15 üzenetére
Nem Tom Clancy-s a játék, hanem Ubisoftos.
mikor írtam, még úgy terjedt a világhálón, hogy clancys gém lesz a ruse. de nem. -
dangerzone
addikt
Ebből aztán én sem szűrtem le semmit... Jó videó, de a játékról nem sok infó lett ...
A Tom Clancy névtől meg nem igazán várok semmi megdöbbentőt, legalábbis stratégiai játékok terén. -
csaabz
őstag
De ez csak igy asztallal erdekes, anelkul semmi extra....
...mar ha igy fog kinezni a jatek.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
mephi666
nagyúr
tom clancy nevéről nekem még mindig a rainbow six ugrik be elsőre, mert ilyen kommandósos-csapatos-terroristalelövős játékaival játszottam... aztán jött a hawx, ami totál más... most meg ez... majd kiderül milyen lesz... érdekes így elsőre...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bishoplogan
senior tag
Na szóval: a játék Tom Clancy nélkül fog futni, valamint taktikai stratégia lesz, éld át magad hadvezérként szlogennel.
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
-
tsii_H
tag
mire egy ilyen surface-s jateknak lesz letjogosultsaga, az kicsit odebb van... vagy hogy gondoljak? tableten? vagy lefektetem a multitouch monitoromat? akarhogyis, meg nincs itt az ideje annak hogy ez befusson szerintem.
-
arty
veterán
érdekes ...
... és persze a játáék rész már megint háttérbe szorul majd (mint az endwarnál ...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
raskolnikoff
őstag
Surface játék?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Skizz
addikt
Nemigazán értem...
-
littlelion21
addikt
Ebből a video-ból aztán sokat megtudtunk a játékból/ról...
-
Sundesz
őstag
Ez olyan mint az MS csodaasztala, régebben asszem Milano kódnéven futott és elvileg már itthon is felbukkant.
Hörcsög Powa'
-
PH-User
addikt
Hadd szóljon!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Rossi
addikt
Ha ilyen asztalt is adnak hozzá gratisként, akkor kell.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Kai Hansen
csendes tag
Fú, hát érdekes Bár azt nem vágom, hogy msot ezel akkor hogy is kell játszani, mert kétlem, hogy mindenkinek ilyen gépe lenne otthon
-
buchy
tag
Kicsit mintha kezdene elcsépelt lenni ez a név...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest