- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz l.skywalker #58 üzenetére
Lehet, de úgy nem az igazi.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hombre[EU]
veterán
Jó. Mi fog kelleni a cloud gaminghez (a jelen játékaihoz,nem a köv. gen)? 30-50 mbit és 20-30ms latency. Jelenleg az LTE (tapasztalataim szerint,mist mértem Hollandiához 100ms) ezt nem tudja széleskörben biztosítani.
Ha elutazok elég lesz vinni a filmezős laptopot... Úgy érted hotelbe? Hát, max Romániában kapsz megfizethetō áron ilyen netet Nem tudom, meglátjuk mi "varázsol" a MSLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #54 üzenetére
De ennek az lesz a lényege hogy bàrmilyen eszközön bàrhol.
Ha elutazok elég lesz vinni a filmezős laptopot, nem kell a konzolt cipelni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Solten
őstag
válasz VikMorroHun #50 üzenetére
Ja, vacak, XBox One, 360, Wii U es PC mukodik minden problema nelkul vele (5-os eloszto)...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
VikMorroHun
őstag
válasz hombre[EU] #48 üzenetére
Nem olyan biztos az...
[link]- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
Akkor vacak a HDMI elosztód. Nálam a PS3 és a PS4 van ugyanazon a kábelen rákötve a TV-re; bármikor tudok váltani közöttük az elosztón levő gombbal (ha valamiért egyszerre mindkettőt használnám), illetve simán felébred a PS4 alvó módból, és megjelenik a képe a TV-n.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #48 üzenetére
Ne vicceljünk màr hogy streamingre, majd csúcsteló kell.
Mégis mi lenne az akadàja annak hogy egy SD660-as telefonra streamelj?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
Persze tudom,hogy összeszedik magukat. Tanultak a hibájukból,ahogyan a többiek is elōtte.
Az xCloud-ot várjuk, de ha te telefonra akarsz AAA gamet streamelni, ahhoz kell majd egy €1000-ós Samsung S12+ Szerintem az emberek a Google Chromos verzióját fogják preferálniLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #46 üzenetére
Vàrjuk ki a végét.
Ott vannak az új stúdiók.
2020-27-30? időszak alatt simàn összerakhatnak egy-két ütős MS exklúzívot. Ha tényleg olyan lesz az xCloud mint promózzàk, alig vàrom hogy a kézikonzollà avanzsàlt telefonomon tudjak majd CTR-ezni. Szerintem élvezhető lesz 6-7"-on. (Ugye Switch?).I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz freeknight #44 üzenetére
Ne aggódj, tanultak belőle.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
freeknight
őstag
Így kell ezt csinálni.
Ebből is látszik, hogy a következő generáció hívószavai a multiplatform, "világ legerősebb konzolja", online gaming, battle royale, és a tévé lesznek
Microsoftnál fel lehet kötni a gatyát. -
addikt
válasz ProEvoFan #41 üzenetére
Kipróbáltam, de aztán eladtam, nem elég jó nekem. Nem tudtam mindent ugyanúgy beállítani.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Én meg pont fordítva vagyok...át akartam szokni konzolra, de egyszerűen nem tudom megszokni a kontrollert. Próbáltam többször is, sőt, a Resident Evil 2 Remakenél is úgy akartam játszani fotelből, de hamar láttam, hogy ez így nem lesz jó, mert folyton félrelőttem a töltényem és aztán bajban voltam. Biztos csak én vagyok ilyen csodabogár(mert már jó ideje megvan a konzol is, Uncharted részeket végigjátszottam rajta), de egyszerűen úgy látom, amíg nincs számomra rendes egér lehetőség konzolra, addig no go multiplatform játékoknál.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Dvix
senior tag
válasz #80123904 #34 üzenetére
Igen persze! Elsősorban a PC-n sajnálom, hogy a dobozban lévő játék csak egy kód, Vési mai napig a szívem. A Box-nak meg vásárlás előtt utána néztem nyílván, megvannak a maga előnyei: régi lemezes játékok támogatása stb. abszolút jónak tartom! DE nálam az exkluzívok amik eldöntötték a dolgot! Tavaly kijátszottam végül a TLoU-t és a HorizonZD-t és kellemes élményekkel lettem gazdagabb!
-
Dvix
senior tag
Berakod a lemezt a gépbe és megy még patch nélkül is offline a játék. Tehát a lemezen a játék az maga "teljes értékű". Nem csak egy kód amit letöltesz és full online kell lenni h játszhass.
Ugyan ez igaz a letöltött játékaikkal ami szerintem baromi jó mert nekem a hetekben ment már el a net és tök jó hogy "nincs megállás" a játékban.[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Detroit és a Red Dead után nem is kérdéses, hogy a legjobb konzol.
Az Xbone meg a ps exkluzívok mellet a sarokban térdepel..."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Dvix
senior tag
válasz Medocsabi #29 üzenetére
Én abban reménykedem hogy a Microsoft is hoz ki majd az X re jó sok exkluzívot(ha már ennyi stúdiót bezsákolt), hogy a konzoljának legyen "értelme h piacon van".
Én tavaly Június óta vagyok egy PS4 Slim tulajdonosa és bevallom, hogy csak azért választottam mert a játékok teljes értékűek lemezen és mert baromi, de baromi jó exkluzívok vannak náluk.
-
Solten
őstag
Hurra, fanboyok, lehet fap-olni... Vettem egy slim-et, nagyon jo, nagyon kompakt, es halk. Par darab exkluziv, huha, de jo, amugy nem erzem hogy barmi elonye lenne az xbox-al szemben. Jobban elkapta a Sony a startot anno, ennyi. Shop: itt is jol meg kell szurni milyen jatekba invesztal az ember, ugy mint az xboxnal, toljak az ember arcaba a hulladekot. Egy negativum, HDMI elosztora van radugva, "alvo modba" (vagy hogy hivjak) kell kikapcsolni, ha teljesen aramtalanitva van, bekapcsolasnal cseszik kepet adni (nem valt automatikusan sem manualisan a kimenetere). Az xboxnal nincs ilyen problema.
Saor Alba
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #15 üzenetére
Engem nem zavar, h offline a box úgysincs rá játék...
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #13 üzenetére
nem magam, hanem a népet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Érthető, minden téren jobb mint a box.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Shing
őstag
Szép, mire kiépül egy értelmes réteg lehet cserélni PS5-re és kezdődik az egész elölről.
-
törölt tag
A gép eladás szép adat.
Az mondjuk fura, hogy átlagosan "egy ps user" 4 játékot vesz egy évben.
Ps+ra sincsenek olyan sokan előfizetve.Mondjuk én is ezt a tábort erősítem. Két ps4-et vettem eddig. Összesen volt három hónap ps+ előfizetésem. Tavaly SotC, GoW, Pókica és detroit volt, amit megvettem.
Jó nálam a ps másodlagos platform és csak az exkluzívokat veszem meg rá, de hm.
-
hombre[EU]
veterán
PS fórumban már ōsszel azt tippeltem,hogy meg lesz a 100 a Q1-ben. Nem hitték el
Illetve az alacsony ~30%-os digitálist is...na jó nem fényezem magam többet[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Medocsabi
addikt
Végre!
Ebben a hónapban se maradunk péesnégy eladási statisztika nélkül! -
eeXaa
addikt
Kizárt.
-
l.skywalker
félisten
Az igen!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest