Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
Úgy gondolom, hogy az "ennek az árából autót is lehetne venni" kijelentések feleslegesek. Egy Fél millás kerékpár, vagy fényképező árából is lehet autót venni, de ezeket általában komolyan gondolt hobbijuk miatt veszik az emberek... Az autó lehet elvisz A-ból B-be, de ahogy mondták előttem, annak rengeteg egyéb költsége is van. Itt pedig szimulálni szeretnél különböző járműveket. A 100 ezres autó valóban ad vezetési élményt, de nem a több száz, vagy ezer lóerős sportautókét, és nem egy 18 tonnás kamionét. Ráadásul az autót közlekedésre veszi az ember, nem pedig száguldozásra, versenyzésre.
Felesleges is többet fecsérelni rá a szót. Be kell látni, hogy egyik hobbi sem olcsó, ha komolyan gondolja az ember...Hogy ne csak OFF legyek, részben megértem azokat, akik sokallják az árát: Biztosan nagyon élvezetes lehet ez a szett, de be kell látnom, hogy az árak valóban elszálltak. Nekem G25-ös kormányom van és annak idején 50K HUF körül vettem újonnan. Most egy alig pár százalékkal komolyabb, vagy fogalmazzunk úgy, hogy élvezetben, szimulációban alig többet nyújtó kormány kb. 3x annyiba kerül, és még váltót sem kapunk hozzá. Értem én, hogy volt infláció, csak úgy érzem, hogy az árak sokszorosára növekedtek, miközben a hozzáadott érték helyenként még csökkent is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hardcore café
- Manor Lords
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest