Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
turbulencia8
őstag
Csak remélem, hogy a képminőség butítható addig, hogy a kis HP 2530p notimon is elfusson a játék. A korábbi részeket imádtam.
-
zseko
veterán
válasz #65675776 #21 üzenetére
Sejtettem hogy félreérthető lesz Nem a játékot minősítettem csupán a mellékelt képeket, ahogy én látom tele van tömörítési hibával. Youtube-ra sem adok, annak a minősége is szar, 1080p ide vagy oda, tök mindegy, élőben kell látni.
Dishonoredet szeressem, meg is veszem a következő jó csillagegyüttálláskor (akciós is lesz Steamen és pénzem is lesz ) Kétszer vittem végig egymás után, egyszer simán, egyszer meg végig lopakodva, minimális öléssel.
Egyébként örök kedvenc a Tomb Raider 1, és nem a grafikája miattHR24.hu
-
zseko
veterán
Kíváncsi leszek a játékra, mert itt a képek minősége eléggé igénytelen.
HR24.hu
-
Fáraó
őstag
Ez a motor még mindig szép játékokat ad.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Griff55
senior tag
nagyon várom, nekem nagyon tetszik így képek alapján
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
powered
tag
Jól tudom hogy ebben már lesz AMD mantle támogatás? Nem játszottam régebbi részekkel, a Dishonored meg nem jött be. De ez képek, videók alapján like.
-
Def26
félisten
Nagyon hangulatosak. Számomra simán hozzák az első részt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Ruga
csendes tag
A Thief mindig minden részben éjszaka játszódott. Nem nappal nem hajnal nem alkonyat hanem éjszaka. Ez alapvető különbség. A Dishonored másolta a Thief-et mint játékot és nem fordítva.
Nálam a Thief játékélményben magasan veri a Dishonored-et.Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem? (Karinthy)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bitblueduck #6 üzenetére
Azért érdekes a Dishoneored-ot SteamPunk-nak nevezni. Gőz az nem sok van benne (max amiatt, mert Steam-es játék), mindent bálnaolaj hajt. Szóval inkább WhaleOilPunk.
-
bitblueduck
senior tag
mondjuk nem nehéz a 2 játék között párhuzamot észrevenni, nem is tudnék még egy harmadik steampunk környezetben játszódó játékot felsorolni. sőt én valószínűnek tartom, hogy a dishonored (sikeressége) is hatással lehet a játékra. +amit haddent mond, amiatt szerintem nem is lenne baj ha hasonlóak.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Nagynozi
aktív tag
Én nagyon várom, régi Thief játékok nagy szerelmese vagyok. A képek alapján tényleg kicsit Dishonored beütése van, de ez nem jelent semmit, amikor majd előttünk pörög a játék, akkor lehet majd igazán megtudni milyen is lesz.
-
Lomha 8V
addikt
Ezt nagyon várom, a Dishonored-ot pedig egyenesen imádtam.
-
haddent
addikt
Na azért már na... tisztázzuk a dolgokat. A Dishonored lett erősen Thief hatású, ami nem is baj, sőt!
A kategória / stílus kedvelőinek szerintem a Dishonored is kiváló játék volt. Nem mondom, hogy megunhatatlan vagy tökéletes, de nagyon jó, korrekt.Én nagyon várom az új Thief -et, első napos vétel lesz, remélem next-genből kihozza amit ki kell és visszahozza a régi Thief-ek hangulatát valami új ötlettel kiegészítve
-
dokee78
félisten
Kicsit olyan Dishonored utánérzésem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest