Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Az a gáz hogy nem Multiplatformokról beszélek. A multiknak hála lett visszafogva a PC grafika is.
Ne próbáld már megmagyarázni hogy az alacsony minőségű texturák is a PC-s api korlátoltsága miatt vannak, mert már itt nagyon sokat lehetne ugrani, főleg most amikor már használható streaming is létezik a betöltésekre. Effektek meg nem igazán voltak különbek a konfolokon sem még az exklúzíokhoz viszonyítva sem. -
Lacccca87
addikt
Ahhoz képest hogy a rajzolási parancsokkal már az előző generáció is bucira veri a PC-t a grafika nem épp erről áruékodott. Egy rendesen megírt PC motor fényévekkel szebb volt a konzolhoz képest, nem beszélve a textura és egyéb szűrési minőségekről.
Meddő vita, te mint szaki gondolkodsz ez egészről én meg mint felhasználó aki eddig hasznot nem látott belőle meg kegyetlen sok bénázást és csúszást. -
Lacccca87
addikt
Azért ez is ferdítés. Bőven van lehetőség a PC -ben és amint láthattuk a mantle szinte semmit nem számít High end PC-ken ott ugyanugy fut a DX kód mint a Mantle. Arról meg hogy mit érhetnék el a PC-s számítássi kapacitással inkább ne vitázzunk mert ha a mostani konzolok nem fogják vissza a grafot a dx9-es szinten akkor is bőven előrébb lennénk.
De igen ez nem magyarázkodás ami megy. Akkor mi? Amióta elérhető a Mantle mást se hallunk csak magyarázkodást hogy miért teljesít így-úgy miért nem lehet megoldani ezt-azt stb.. Ahhoz képest hogy olyan egyszerűre leírod a fejlesztést rá nem éppen tűnik annak. -
Lacccca87
addikt
Kutyát nem érdekli ki akarta vagy ki nyomatja. Jelenleg se aki elkészítette (AMD) nem foglalkozik érdemben vel, illetve se akik igényleték kérték (játékfejlezstők) a helyzet alapján.
Ha ennyire kicsi fejlezstőcsapat kell hozzá meg ennyire rövid idő akkor mond már meg nekem hogy a projekt menedzser miért nem ültetett oda még 2-3 al több embert hogy rakják össze időre, mert ugye a DX kódot sem az utolsó pillanatban fejezik be (megjelenés előtt 2-3 héttel már GOLD-nak kell lennie a kódnak), így bőven felszabadulna erőforrás rá arra a rövid időre.
A TrueAudióval kapcsolatba meg jól mellébeszélsz és tök jó hogy leírod de ez nem válasz. DX alatt miért működik? Mantle-nel mi az akadálya?
Eléggé gáz ez is hogy 2 saját fejlesztésű technológia nem működik együtt csak speciális esetben de még ott sem értem miért kellene hozzá APU hogy működjön.A játékot ezekkel a "feature"-ökkel harangozták, be. Ezzel marketingelték hogy része. Ha megveszem nem azt akarom hogy majd egyszer megkapjam mert valszeg azokért a funkciókért is veszem meg a játékot. Pénzt azt szeretik elkérni előre a félkész semmikért, de persze én ne warezoljam le mert az bűn amikor egy szerencsétlen demot nem bocsájtanak rendelkezésre.
Majd én is akkor fizetek érte ha minden benne van addig meg coki..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Érthető a dolog, viszont a fejlesztők elfelejtették azt hogy a mai világban 1 hónap múlva már rég megunta mindenki ezt a játékot mivel jön 20 másik... Mikor már végnyomták a játékot lehet bármilyen hiper szuper uj technika hozzá a kutyát se fogja érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Ne haragudj de a mantles hsz-ed id meg magyarázkodásaid kb a bulshitgenerátor szintjén vannak már lassan.
Akkor ezek szerinte mégsem kellett annyira fejlesztőknek csak kellet valamit mondani a kiállításokon a tömegeknek a játékfejlesztők részéről hogy igen támogatjuk, de ugy mellesleg le van sz@rva.
Mi köze van egyébként a grafikai API-nak a hanghoz?
Lassan már a csillagok állását is figyelni kell mert csak teliholdkor amikor a jupiter pont takarja az X.-ik galaxist ,működik megfelelően a Mantle.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Csak nekem tűník gáznak hogy ez is egy beharangozott Mantle cím aminél csak a megjelenés után érhető el (azt is ki tudja mikor) a "csoda" API? Pedig elviekben ezt ugye kezdetektől erre fejlesztették...
Végülis ha az a cél hogy senki ne hazsnálja úgy nem jön ki hogy alig van különbség és DX el is meg lehet odlani ugyanazt akkor elérétk a céljukat mert mire ennél elérhető lezs már mindenki végigtolta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest