- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz Silentfrog #8 üzenetére
Mint ahogy egy régi 6-8 éves gépen sem fut el feltétlen egy mai/2013-as játék.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Thodeus
aktív tag
válasz Silentfrog #8 üzenetére
Fogni fognak, de az újakat is el kell adni valamivel.
-
DMG
senior tag
Ahogy annak idején a DRIV3R-ben a 3 az E ha a tükörképét nézet, máris hajaz egy e-re a 4-es.
Amúgy meg mé azt sem lehet tudni, mi lesz az új generációk alapja, rebesgetik, hog yközelebb kerülnek a portolás miatt egyáshoz, ami akár azt is jelentheti, hogy a PC architekrúrához is közelebb kerülnek, tehát egyszerübb lesz portolni.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Silentfrog
veterán
Nekem az ilyen hirek olvasása után az jön le ha itt az új generációs konzolok akkor nem fognak kiadni több játékot a régebbi konzolokra?
-
Mister_X
nagyúr
Ezek sem veszik célba a Wii U-t, vagy csak a "biztos forrás" ámít valamit a levegőbe?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
addikt
és tényleg!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tsii_H
tag
az a 4-es hogy a tokombe egy "e" betu ... ez is fullra thiaf
-
Sdi
addikt
Ha a Looking Glass-os srácok / legalábbis egy részük / esetleg nem vesznek részt a fejlesztésben, akkor nem is biztos, hogy érdekelni fog , pedig mindhárom rész megvan és szeretem is őket.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Chp
őstag
Szomorú, hogy olyan címek, melyek PC-re születtek, egyszerűen átkúsznak alattomosan a konzolokra és PC-n való játszásuk nemes egyszerűséggel megszűnik. Nem az első eset!!!
-
wikings2
őstag
A cím elolvasása után az agyam: "most ez egy Pentium 8 ra gondol vagy a 16 magos processzorral ellátott gépekre"
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest