Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Előtte fél évvel már egyszer végigvittem normálon. Közvetlen előtte meg, igaz, kontrollerrel, a Darksiders kettőt. Attól függetlenül másodszorra is végigvittem normálon. Viszont az egyről ezt nem tudom elmondani. Meg volt CD-sen, eredetiben, de sajnos túl hosszú volt és meguntam. Aztán elkerült tőlem, és nemrég Steam free-weekend-ben újra nekiálltam, de akkor sem mentem sokáig. Az a baj, hogy én mindig ilyen vagyok, hogy minden egyes mini-küldetést megcsinálok, kivéve az ilyen gyűjtsd össze az összes piros zászlót, meg hasonlók. Így azért 90 óra sok lett volna.
Grafikára térve, a kettő FHD-ban, a moziminőségű textúrákat leszámítva ment maxon, kíváncsi vagyok, ez mit hoz majd. -
MageRG
addikt
válasz norbert1998 #22 üzenetére
Nem szabad hardon kezdeni. Amikor meg már ráéreztél a mechanikára (pl. hogy a blokkolás alig ér valamit, a Quen meg OP), akkor simán megy dark difficulty-n is.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
norbert1998
nagyúr
válasz sultansmith #10 üzenetére
a kettőnek a tutorialja volt a legnehezebb hardon kezdtem, de a tutorialon nem bírtam átjutni, ott lent a "bazinagy-nyílkilövő"-nél, aminek nem jut eszembe a neve. normalon már egész jó volt, sajnos utána nem tudtam átrakni hardba, pedig jó lett volna
tothimaxy: volt valami olyan mondatuk a gépigénnyel kapcsolatban, hogy "Kezdjetek el gyűjteni!". Szerintem olyan Last Light szintre kell számítani.
[ Szerkesztve ]
-
Senya
csendes tag
Én csak azon a kijelentésen derülök sokadjára már (begyöpösödött PC-sént), miszerint "az új generációs konzolok 10-szer, meg mittudoménhányszor gyorsabbak, mint a jelenlegi PC-k" és ez a sokadik játék, ahol azt olvasom / látom, hogy a PC verzión a legszebb a grafika... Akkor most hogy is van ez?
Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
janos666
nagyúr
Ez, ahogy ez az idézet is:
"a Sony és a Microsoft is egyaránt azon a véleményen vannak, hogy a 900p felbontás elég, hiszen nem látható jelentős különbség a 900p és az 1080p között"
ott bukik meg csúnyán, hogy ha egy diszkrét pixelekből álló digitális kijelzőn nem natív felbontású képet nézel, akkor még egy jó minőségű resample algoritmus (ami ilyen felállásban nagyon ritka) is több részletet pusztít el, mint ha csak lineárisan arányosítod a pixelek számát.
Magyarul, sokkal életlenebbnek néz ki a kép ha a 900 sort széthúzod 1080 sorra. Csak akkor nincs baj, ha fekete csíkokkal pótolod ki a hiányzó sorokat, ami ekkora különbségnél még vállalható LENNE (csak ilyen felállásban úgysem ez történik)...
Szóval szerintem nagy baromság megspórolni azt a pár sort pár extra effektért. És szerintem az ilyesmik miatt nem lesz most sem konzolom, pedig már komolyan fontolgattam.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez nem olyan egyszerű. A TressFX eléggé speciális hajmodellt igényel. A GameWorks hair sokkal egyszerűbb algoritmus az alapja. Azért is mozog olyan furcsán a haj. De ehhez olyan hajmodell kell, ami illik hozzá. Ha megnézed a videókban Geralt hajmozgását, akkor olyan szövetszerű. Nagyon együtt mozognak a tincsek.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
gegory
tag
Az a 10% igen sokat jelent. Igazából és 900p és 1080p közötti 180 sor nem jelent sokat de számítási teljesítményben és erőforrásban igen sokba kerül. Lehetne ezt arra fordítani, hogy jobban nézzen ki nem csak a felbontásra kellene fintorogni a kispöcsöknek.
(DE itt jön a) DE aki 4k tévén fog játszani, (tudjuk, hogy tömegtermék már a 4K tévé ) annak egy fajta kielégülés lesz tudni, hogy nála is 1080p megy a játék mint a PS4-es haverjánál. IRONIA OFF[ Szerkesztve ]
Gegory
-
tothmaxy182
őstag
Nagyon remélem, hogy pc-n a legeslegminimumra lehúzva azért menni fog nálam... A Witcher 2 közepes beállításokkal elég jól megy. Mindenesetre azért a vásárlás előtt kipróbálok egy (hogy is fogalmazzak) félszemű, kampókezű verziót, nehogy el se induljon...
Imádom a Witcher univerzumot, pont ma játszottam a második résszel is, ha futni fog a 3, akkor tuti vétel!
Hajrá CD Projekt, optimalizáljatok!!!!Minden szavam magánvélemény!
-
leviske
veterán
Reméljük az 1-2 év múlva érkező játékok bebizonyítják, hogy a W3 nem a max, amit az új konzolok tudnak, csak most a banda első nekifutásra bikából ment neki.
(#12) M3Ny3'T: Azért az egy kedves húzás, ha konzolon megcsinálják TressFX-re, PC-n meg nV exkluzív PhysX alapú megoldást fognak használni. A kettő megférne egymás mellett is.
[ Szerkesztve ]
-
M3Ny3'T
senior tag
Ha igaz, annyi bizonyosan differencia lesz, hogy erősen használni fogja a PhysX-es szőr/haj animációt, de nem lenne fair a dolog, mert akkor ez azt jelentené jóformán, hogy csak az NV tulajoknak lehet esélye fullon vinni.
De magam sem hiszem, hogy ezt leszámítva túl sok differencia lehetne konzol-pc között.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Mathiassa
tag
válasz sultansmith #10 üzenetére
Én az eggyel nem játszottam. A kettőt elkezdtem könnyű szinten, de volt egy óriáspolipszerű lény, amibe beletört a bicskám, plusz a falut se nagyon tudtam elhagyni, mert 10 percen belül elhaláloztam. A sztori tetszett (habár ez még a játék eleje volt), de egyszerűen nem bírtam tovább a kínlódást, és abbahagytam. Marad nekem az Assassin's Creed, ott legalább lehet ugrálni.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
sultansmith
senior tag
A witcher mindig is nehéz volt, ha komolyan játszotta az ember. Anno a kettőnek a tutorialján se jutott át mindenki...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
-
Vistaboy
veterán
Azért nem érted, mert nyilvánvalóan nem olvastad el az előzményeket. Korábban azt mondták, hogy PS4-en 900p lesz, XBOX One-on pedig csak 720p. Most annyit változott, hogy immár 900p számukra a minimum, vagyis mindkét konzol jelenleg ennyit képes kipréselni magából, és ezt a Sony és a Microsoft már elegendőnek tartja. Ám a CD Projekt RED szeretné elérni, hogy mindkét konzol 1080p-ben futtassa a Witcher 3-at, ami PS4-en valószínűleg sikerül, hiszen erősebb a hardver. Ám az XBOX One is képes lesz rá, most, hogy felszabadult a Kinect által lefoglalt GPU-erőforrás. Csak ehhez több idő kell.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nemlehet
őstag
Egyik Witcher sem volt könnyű, főleg a második nem. Ha csak azt a szinvonalat tartják akkor senki sem fog panaszkodni.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Diopapa
addikt
Akkor mi az, hogy "XBOX One-on is ". Miért még min? Azt írja minden konzolon 900p. Most azt akarja mondani, hogy PS4-en tuti 1080p lesz MAJD de szeretnék XBONE-on is? Vagy tényleg nem értem. Szegény cikkíró nem beszélni magyar.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
"John Mamis megerősítette, hogy a Microsoft bemutatóján látott változat valóban egy XBOX One konzolon futott, mégpedig 900p felbontásban és 30 FPS sebességgel. Elmondása szerint a korábbi híresztelések ellenére mindkét konzolon 900p lesz a felbontás, a CD Projekt ezt tekinti a minimumnak. Emellett szeretnék, ha XBOX One-on is FullHD felbontásban fusson a program, ők ezt tekintik céljuknak."
Ezt most csak én nem értem?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
saelin
veterán
-
alevan
őstag
Szóval a PC játékosok valszeg egy nagyon-nagyon kis része fog a konzolosnál magasabb grafikai beálítással játszani.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest