- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz mrhitoshi #35 üzenetére
Az 50 óra alaphangon szerintem egyébként túlzás is, én legalábbis multiplayeren túl szinte csak RPG-kbe tudok ennyi időt beletenni.
De amúgy a Far Cry 4 a mellékküldetéseivel nekem 60 óra volt, a Dark Souls 2 pedig a DLC-kkel 80 feletti. Ha a sandbox játékokat is számítod, akkor viszont rengeteg játék elérheti ezt, a GTA-széria néhány tagja vagy a Just Cause 2 biztosan köztük vannak.
Sőt, a Dynasty Warriors és mindenféle mellékszálai-oldalhajtásai is bőven efelett vannak, igaz, ezt elég durva önismétléssel érik el.
Nyilván mindenkinél eltér, hogy mi az ideális játékhossz, mindenkinek van olyan a játék, amiből még 30 órát elviselne, és mi az, amiből már a harmadik órában is elfárad. Ettől függetlenül ha egy mai, cirka 18-20 ezer forintos játékkal nem lehet nagyjából 10 órát változatosan szórakozni, én átverve érzem magam. Én ezért támogatnám azt a nem létező játékkategóriát, ami fél áron ugyanolyan AAA igényességű játékot adna, csak mondjuk 6-8 óra hosszban.
-
Grath
HÁZIGAZDA
A Gears nem techdemóként indult, hanem a techdemók azt a játékot használták (még bejelentése előtt) az effektek bemutatására.
A másik dologgal kapcsolatban ("nem hozott játékmenetben újat") nekem teljesen más a véleményem, mert a Gears volt a játék, ami behozta a fedezékharcot, mint játékelemet, amit azóta az FPS-eken kívül minden akciójáték átvett az Unchartedtől a GTA-ig.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz atainprison #19 üzenetére
Szerintem pont a PS2-es időszak első fele volt az ilyen játékok időszaka - Bouncer, Primal, Ghosthunter, kis túlzással akár Onimusha. Mind filmszerű akart lenni, majdnem teljesen lineárisak voltak, a korábbiakhoz képest nagyszerű grafikával és rövid játékidővel.
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #14 üzenetére
Ha az első Resident Evilre gondolsz, nincs az az isten, hogy elsőre azt valaki végigjátszotta 2-3 óra (vagy 10 óra) alatt. Harmadik, negyedik nekifutásra talán a közelébe lehetett érni, de az, hogy néhány speedrun két óra alatt van, az nem azt jelenti, hogy ennyi egy normális végigjátszás ideje, hanem azt, hogy aki száz órát ölt már bele, teljesen kiismerte, minden négyzetcentijét ismeri, az könnyű fokozaton le tudja vinni idáig a játékidőt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.