- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz FoxiestFox #74 üzenetére
hehe
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Én az alapjátékot végigvittem, de még nem próbáltam úgy, hogy senkihez ne is érjek. Az első DLC-t kezdtem még csak el. Láttam az archi-t, de kicsit ellentmondásos nekem. Minek a sok fegyver, blueprint, ha senkihez sem nyúlok.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-
hommeros
őstag
válasz atainprison #55 üzenetére
Az elég sok embernek a statisztikája.
Rosszul fogalmaztam meg, aztán korrigáltam a következő hsz-ben. sry.
-
hommeros
őstag
válasz mrhitoshi #50 üzenetére
Nem csak az ellenvélemény, de a statisztika is mást mutat: [link]
-
hommeros
őstag
válasz atainprison #49 üzenetére
1. De az.
2. Írhatom akkor úgy, hogy ez a játék eleve történettel lett bemutatva.Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
válasz atainprison #46 üzenetére
Az 5 óra az Orderben speedrun. A main 7 óra normál játékmódon, 100%-ra kimaxolni a játékot kb 10 óra. Az meg kifejezetten furcsa, hogy egy történet nélküli TPS-t akarsz játszani. Meg azt újrajátszani.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
A Wolfeinstein: The New Order-t is végig lehet rusholni 5 óra alatt. Valahogy még sem volt kihegyezve erre minden topik. Inkább csak nagy volt az elvárás és sokan koppantak.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz gyuribácsi88 #14 üzenetére
Erre írtam röviden, hogy hiányzik az iparnak egy Birdman. Régen ez művészet volt, most meg egy iparosított termék, a másolat másolata. Ugyanez a hatás megfigyelhető a filmeknél is. Egyetértek a leírtakkal.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Engem érdekelne, hogy a fikázók hány százaléka játszott már vele egyáltalán, vagy mennyinek vagy egyáltalán PS4-e. A teszt a tipikus fogyasztói szemléletmódban született, "a pénzemért" a perceket számláló felszínes megfogalmazás lengi át. Lassan jöhetne már egy Birdman a játékipar részére is. A történeti elemzés tetszett, bár ezzel a teszttel jobban tudtam azonosulni: [link] A játék linearitása elfogadható, rengeteg ilyen játék született már. A történeti katyvasz viszont nehezen emészthető. A 6-7 óra játékidő pont elég is lehetne, ha lenne rendes lezárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.