- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
Bocsi,de az hogy mások mennyi idő alatt viszik végig nem nagyon érdekel. Ma végigjátszottam, nem rohantam és mégis nagyon rövid volt. Ha Gyuszi bácsi (előre is elnézést a Gyusziktól ) teszem azt meghal minden másodpercben és ezért neki 10 óra végigjátszani, hát akkor ő elmondhatja, hogy megfelelő hosszúságú részére a játékidő . Bár ez még az újrajátszhatóságon nem segít.
-
atainprison
senior tag
Tőlem aztán jöhet bármilyen ellenvélemény, statisztika, ma játszottam végig az egyik kollégámmal 5 óra 10-15 perc alatt, és nem siettünk sehová (normál fokozat). A játék maga jó lenne, csak mint írtam, a játékidő és újrajátszhatósági faktor az a no komment kategória.
Mutasd már meg légyszi hol írtam, hogy történet nélküli TPS akarok játszani és újrajátszani. De ha még úgy is lenne én kérek elnézést, hogy egy játéktól elvárok némi újrajátszhatóságot, legyen az bármilyen műfajú. -
atainprison
senior tag
Még mindig nem arról van szó, hogy mit mennyi idő végigrohanni, úgy hogy már ismered a játékot tudod, merre kell menni, hogy kell kinyírni a bossokat stb stb.
Leülsz a játék elé (először) és végignyomod, az az idő számít.
A Wolfeinsteint hoztad példának, akkor maradok annál. Azt nem rég végignyomtam, sajnos nem tudom mennyi idő volt, de mikor végeztem úgy éreztem, hogy FPS-hez képest (pl.: COD kampány) hosszú volt. Szerintem volt kb 8 óra, ami nekem elég is volt.Na akkor térjünk át az Orderre. Ez a játék nem 5 óra, ahogy sokan írjátok, hanem kicsit több, mint 3 !!!!.
Én azt, hogy átvezetőket nézek nem számolom játékidőnek. Szóval mennyi is volt, ja igen 3 óra! Persze most jöhetünk azzal, hogy hardon kétpercenkénti halállal az nem 3 óra, hanem 6, juj de jó.
És a másik iszonyatosan nagy baki (szerintem): nem lehet elnyomni az átvezetőket! Hát ez meg már miez?
Oké hogy első végigjátszásra amúgy sem nyomnám el, mert érdekel a sztori (amúgy sok ember nincs így ezzel), de mi van a második végigjátszással?
Megint meg kell néznem az 5 órából 2 óra átvezetőt? Ja persze a nagy túrót.A lényeg, hogy azzal van a probléma, hogy rohadt rövid teljes játékárhoz képest, nem tudom hogy ezt miért nem lehet beismerni.
Lehet, hogy szép a grafika, jó a játékmenet, jó a sztori, de attól még nagyon kevés, főleg annyi pénzért. Ha kőgazdag lennék is sok lenne a többi játékhoz képest (amik 10 vagy akár 100 órára is lekötnek single player esetében)[ Szerkesztve ]
-
atainprison
senior tag
válasz Plazmacucci #18 üzenetére
Én sem emlékszem rövid RE részre, de nem is ez a lényeg. Szerintem ott a probléma, hogy a 90-es években és a kétezres évek elején alapból nem jöttek ki ilyen rövid játékidőt biztosító "nagy" címek (legalábbis én nem emlékszem ilyenre). NEM játszottam a játékkal, szóval nem fogom szidni a játék grafikai/tartalmi oldalát, nekem csak a játékidő/újrajátszhatósági faktor/játék ár összhanggal van problémám (tehát én ilyen rövid játékért 18k-t nem adok ki, persze ez csak az én nézőpontom, nem nézek le senkit, aki megveszi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest