Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért FPS-t csak PC-n - ahogy RTS-t is (és inkább TPS-t is a multi miatt).
Fallout 1-2 kéne konzolra, a 3-mat is csak PC-n a csudás kedvenc mod-jaim miatt.
Ill. van jónéhány PC-exkluzív cím is az elmúlt legalább 20 évben.Szerintem a konklúzió: PC + konzol (esetemben main-nek egy 60 GB FAT PS3 és egy rakat japán RPG + beat 'em up + VN - aztán a gyűjteménybe még egy NES, SNES, N64, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Neo Geo, GoldStar 3DO, Amiga CD32, Philips CD-i, így első körben ).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kvelstadt
veterán
Eddig minden nintendo konzolomat Zelda miatt vettem és ahogy látom nem most fogok felhagyni ezzel a szép hagyománnyal
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
30z.Samu
félisten
Pedig az FPS-t jól lehet vele játszani, én CS-zek PC-n. Meg PES-ezek controller-el. És hogy valamennyire kitöltsem az űrt, amit a box hiánya okoz, beszerzek egy PS2-t. Arra is van 1-2 jó játék csinálva. Meg hát mint "mondtam", konzolon feeling-esebb a játék. Az irányítás minden kis része ott van a kezedben és nem kell nyújtózkodni egyik vagy másik gombbért.
Sic Parvis Magna
-
maszi99
őstag
Kipróbálnám mint már említettem a Zeldát, csak ezért viszont nem vásárolok gépet.
De erről jut eszembe, hogy PC-m se lenne így, mert amikor megláttam az Imperum Galaktikát 386DX-en azonnal beleszerettem, pedig azt se tudtam mi az a pc.
Talán az első világsikerű magyar játék, és a mai napig nem akadt párja szerintem (bár lehet csak túl elfogult vagyok).
Én is osztom veletek a nézetet, hogy sokkal több értékes játékot adtak ki a gépeinkre, mint manapság, és a válogatás is 1-re nehezebb közülük.
Életem legdurvább példája: Dragon Age 2
Úgy vártam rá mint a messiásra, és kaptunk 1 tökön szúrom magam feelinget helyette
Nagyobbik (13 éves) gyerekemnek roppant tetszett, aki az első részre rá se bagózott.
Tehát a Zeldát értékelni kell ha már ilyen régóta tartja a remek színvonalat, és ki tudja, lehet még én is .......http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
30z.Samu
félisten
-
doncortio
senior tag
Zelda? Mi az a Wii Sportshoz képest, cöh
vicc vót, ne vessetek máglyáraMondjuk én már úgy döntöttem, hogy hagyom a francba a gépfejlesztést, mert minek. Most is OnLive-on koptatom a jobbnál jobb játékok fél órád trialjait (multit kivéve bármit csinálhatsz) és majd tervezem, hogy előfizetek az OnLive PlayPackra - havi 10$ sok jó, 134 játék bármikori használatáért? Hogyan a bánatba ne! Wiit pedig majd fogok venni, ha már küszöbön lesz a Wii U (and Mii ).
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
30z.Samu
félisten
válasz doncortio #67 üzenetére
"Super Mario Galaxy széria, Mario Kart, Wii Sports, Wii Sports Resort, Wii Play, Wii Party, stb."
Konkrétan ezekre gondoltam én is. De ott van még a Zelda sorozat is (ha már arról szól eredetileg a topic... ). Persze, manapság is csinálnak jó játékot, de keveset. Pl a CoD 4-re szívesen emlékszem vissza, az nagyon jó lett.Sic Parvis Magna
-
doncortio
senior tag
Valahogy manapság én is a régebbi stuffokkal vagyok el jól. Transport Giant, Traffic Giant, OpenTTD, SimCity 4, Age of Empires II, Heroes III, stb. Több nincs meg, de tőteni nem fogom Viszont azt nem állítanám, hogy manapság nincsenek jó játékok, sőt. A Wii-s állítás is igaz, arra is sok minden jött ki ami jó, szórakoztat (ez egy játék lémyege, nem?), mint pl. Ghost Squad, DKC Returns, Sonic Colours (végre egy jó Sonic játék, mióta!), Super Mario Galaxy széria, Mario Kart, Wii Sports, Wii Sports Resort, Wii Play, Wii Party, stb.
-
30z.Samu
félisten
Belső nézetes volt.
[oWn]f4te: Igen, a régebbi játékok sokkal jobban le tudják kötni az embert, mert ott tényleg foglalkoztak pl a játék történetével. Talán most a Wii emlékeztet minket erre a korszakra, amikor nem a grafika volt a lényeg, hanem maga a történet.Sic Parvis Magna
-
És még mennyi, de mennyi van - és ez még csak PC.
De jó példa arra, hogy azért VAN mivel játszani, ha még nem lettek volna meg.
Ezeknek még volt LELKÜK (vagy profi multijuk).
Manapság csak 1-2 ilyen program jelenik meg hébe-hóba, de általában már azok sem az igaziak. Nagy általánosságban minden egyre inkább BUTUL, csicsul , meg üresedik és kb. 10 percnél tovább nem köt le.A legszebb játékos éveim kétségtelenül a NES-emhez, a 386 DX-emhez és 486 DX-emhez (később 5x86 / 100, vigyázzá' ) köthetőek. Mondjuk a Voodoo 2-es PII-es korszak sem volt rossz.
Hjajj, régi szép idők, DOS4GW, fiatalság, miegymás... (-___-)Azért már messze nem játszom annyit, mint régen, de amikor igen, akkor is általában 6-10 éves játékokkal (nem hardware miatt). Quake Live (ez sajnos mondjuk már jó fél éve szünetel, mert 8 év Q3A és low sense CPM DeFRaG eléggé megviselte picike kacsómat ;___;), CS 1.6, CoD 4 (Promod), Fallout 3 (CotW <333 + FWE mod), BlazBlue (előtte Guilty Gear X2), néha egy kis battle.net-es War3 TFT vagy még ritkábban Starcraft: BW.
Meg persze egyszer-egyszer előszedek valami "régi" nagyot egy kis nosztalgikus flesselésre (pl. Age of Wonders, előző Fallout-ok (oh yes), Hitman, FA: Tactics (multiban eszméletlen), NFS: High Stakes, NFS: Porsche Unleashed /az utolsó IGAZI NFS/, Carmageddon, GTA: Vice City, stb.), de kb. ennyi.Na jó, pl. a FF XIII-mal cseszettül jáccódnék (meg még pár japán RPG-vel és VN-vel), de ahhoz előbb kell egy PS3 meg egy LCD TV. Majd annak is eljön az ideje.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
maszi99
őstag
válasz Synthwave #61 üzenetére
Megvallom van nekem pár ezer éves játékom (olyan állapotúak mintha most vetted volna a boltba)
Gondolok itt: Rayman első része, Lomax, Fatman, némi buhera után műxenek is win7-en.
Nagyon tetszik nekik, ma is ezekkel játszottak
Jah, és a csili vili nullákat félredobták maguktól ishttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
"Kár, hogy manapság nincs semmi jó játék az 5-6 éves srácoknak-lányoknak."
Ilyen korban lehet nekik megmutatni, hogy honnan indult ez az egész és így talán fel tudják majd ismerni, hogy mi a zsír és lesz bennük egy kis tisztelet (netán őszinte szeretet) a nagyok iránt.
Na jó, az "indult" nem igazán helyes kifejezés, inkább a "hőskorszak A-tól Z-ig" lenne a helyes kifejezés.
Wolfeinstein 3D, Doom 1-2, Duke Nukem 3D, Heretic / Hexen, Redneck Rampage, Prince of Persia (az első, aztán jöhet a második), Prehistorik 2, Ugh!, Jazz Jackrabbit, Stunts, Test Drive 2, Indianapolis 500, The Need for Speed, Screamer, Destruction Derby, Grand Theft Auto, Street Rod 1-2, Golden Axe, F19 Stealth Fighter, F29 Retaliator, Raptor, Ironman, Another World, Flashback, Scorched Earth, Dune 2, Command & Conquer, Warcraft 1-2(-3), Starcraft, alap Quake trilógia (különös hangsúllyal a 3. részre ), Counter Strike 1.6, Shogo: MAD, Mount & Blade, Tomb Raider 1-2, Age of Wonders 1-2, Heroes of Might & Magic III, Worms 2, Archon Ultra, Dungeon Keeper, Fallout-ok (némelyikhez talán még magyarítás is van, de nem baj, ha a gyerek korán kezdi az angolt), Baldur's Gate-ek, Monkey Island-ek, összes Final Fantasy, Rollercoaster Tycoon, Theme Park, Theme Hospital, Lemmings, Sim City 2000, Street Fighter 1-2, Mortal Kombat trilógia, Guilty Gear X2, Blazblue: Calamity Trigger, stb. stb. stb. - a lista napestig folytatható.Attól, hogy a "célközönség" 5-6 éves, nem feltétlenül kell Super Barbie
SlaughterFairy Tale Disney Pink Edition-nel vagy húdecsúcsúszuperülanimált szőrmókos csillivilli nullákkal traktálni őket (nem a Zelda-ra gondoltam) .[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #08052480 #58 üzenetére
Nah akkor jól gondoltam...
Reméltem azért hogy még meg magyarázza de akkor nemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #57 üzenetére
Arra gondolt, hogy a fohos him, a Zelda pedig noi nev, es valamiert azt hitte, hogy a jatek cime csak es kizarolag ot takarhatja. Hat nem Egyebkent ez altalanos tevhit, a kepen is ez a poen. Mindenki azt, hiszi, hogz Link Zelda
-
Sirandrish
legenda
válasz doncortio #56 üzenetére
még mindig nem értem hogy mi az a hsz amit írt..én azzal nem vagyok tisztában hogy ő mit akart
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
doncortio
senior tag
válasz Sirandrish #55 üzenetére
Hát eddig szőke volt, nem? Legalábbis Ocarinában, Wind Wakerben, Minish Capban az volt, most meg barna.
-
-
doncortio
senior tag
válasz Sirandrish #53 üzenetére
Szerintem Linkre gondolt
Bár igaz, eddig szőke volt, nem?[ Módosította: 7 ]
-
-
big-J
őstag
még jo hogy a zelda az egy szöke elf fiu
-
Sirandrish
legenda
Mondtam én!
Egyébként tényleg nem nagyon van..régebben rengeteg ilyen fiataloknak készült cucc jelent meg mint pl a Shrek, Ice AGe, Pac Man stb...mostanában nincsenek ilyesmik..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
smkb
őstag
A DS-es Zeldák is első osztályúak. Szépek, bájosak, remek hosszú sztorival... mivel nekem a DSi főleg "trónolási" tartozik, így sok sok trónülés kellett mire "végignyomtam" pl a Phantom Hourglasst... egyszerűen letehetetlen, bár ebben sokat segít a mentési pontok "gyakorisága" is...
-
ducsidu
senior tag
Végre egy jó Wii játék sok COD-ozás után felüdülés lesz
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
Így már ok , marad a kő papírnehezéknek (látom azért nem vagy teljesen elvakult)
Vistaboy nevét nem kellett volna említeni, de neki se említs meg engem
Háborúban nem állunk, de puszipajtások se vagyunk, és ez már így is marad
Mindenki jól jár ha nem boncolgat, és nem feszeget semmit
Kár, hogy manapság nincs semmi jó játék az 5-6 éves srácoknak-lányoknak.
Kezdtem örülni, hogy a Zelda talán, de mind1.
Maradjon is meg a széleslátókörűséged, jellemet, és tartást adSzebb jövőt:
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
doncortio
senior tag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
El vagyok azzal amíg tart az üveg
Most már négy játékom vanIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
Sirandrish
legenda
válasz doncortio #40 üzenetére
Tudom, de én mondtam hogy ne építs arra hogy 2 gamed lesz amíg nem próbáltad mert nem túl populáris darab
-
doncortio
senior tag
válasz Sirandrish #39 üzenetére
Ingyé' volt
Kíváncsi lennék Vajdics Zsolt véleményére is a Skywarddal kapcsolatban.Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
Sirandrish
legenda
válasz doncortio #38 üzenetére
Nem, nem jött be.
És éppen ezért nem is erről beszéltem, hanem sok-sok ember tapasztalatárólA Killer7-hez meg annyit...én megmondtam
-
doncortio
senior tag
válasz Sirandrish #35 üzenetére
Neked az Oblivion se jött be Bár engem is az Elder Scrollsban az zavart, hogy egy Alsóbögyörővalagpusztától két napi járásra levő, Isten háta mögötti tanyáról éjszaka elvettem egy szőlőszemet alkímiához éz utána az első őr le akart tartóztatni.
Killer7? Beteg, betegebb, legbetebebb játék amivel találkoztam. Még azt se tudom eldönteni, hogy a főhős most olyan profi skizofrén, hogy hét személyisége legyen, vagy mi? Nameg nem is könnyű, első pályán is el voltam egy ideig, de most a másodikon végleg elakadtam, mert NEHÉZ! Mask de Smith-szel alapból pontosan kell célozni, de ráadásul ott a Heaven Smile-ok már folyton spawnolnak. A játékmenet meg alapjáraton különc, a grafika is tisztára, mint a játék. Két szellem segítő? Láthatatlan robbanó fanatikusok? Zárolt útvonal? Beteg fejtörők? Uhh...
Három feles után viszont tök jó.Megyek is Ocarinázni egy keveset, végre kivittem a hercegnőt Jabuból.
-
Sirandrish
legenda
Nem állok be semmilyen sorba.
Maga a Skyrim sosem érdekelt nagyon..ezzel szerintem nincs is probléma. Ettől függetlenül kipróbáltam hátha, de nem. Ennyi..nekem nem tetszett oké.
De az hogy rajongók szerint nem tesz le annyit az asztalra mint az elődei az nem engem minősít szerintem. Emellett a bugok még mindig rendben vannak és aláírom azt is hogy hiperszuper gépeken nem jön annyira elő, de azért hogy egy házasságkötési ceremóniára holtan érkeznek a vendégek, hogy a sárkány visszafelé repül illetve van hogy nem droppol cuccot, hogy meghalok egy dinnyétől ez mind mind olyan hiba ami szerintem nem engedhető meg egy év játékánál....és akkor még nem beszéltem arról hogy van akinek bebugol a főszál és a játékot konkrétan nem tudja végigjátszani. (gondolom ezt azóta javították de azért elég vicces)
És sorolhatnám még de gondolom neked nem kell elmagyaráznom..elég megnézni a patch note-okat..
Ezek mellett én (akinek amúgy nem is tetszik) MÉG MINDIG ELISMEREM a játékot, csak szimplán nem tartom GotY-nak, illetve hát nem adtam volna oda neki.Szóval azt a követ használd inkább papírnehezéknek mert nem nekem szántad azt szerintem
Egyébként még annyi hogy örülj neki hogy nálad nem bugol semmi..
Olvastad Vistaboy Rage-s élménybeszámolóját? ha nem, akkor nézd meg..neki nem annyira szar a gépe és hát...nah..olvasd el
A Skyrimhez meg még annyit hogy azt olvastad hogy a PS3 verziónál ha elértél egy bizonyos mennyiségű gameplayt akkor elkezdett játszhatatlanul akadni?Mindegy...no offense de szerintem azért érdemes ezeken elgondolkodni
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz Sirandrish #34 üzenetére
Fatális (tipikus) Beállok a sorba, és bólogatok hiba !!!
Ezért most komoly követ kapsz tőlem , többet vártam volna el ennél
1 valamit tisztázni kell szinte minden játékkal kapcsolatosan, a bugok nagy része legtöbb esetben elég gépfüggő sajnos, és a fejlesztők nem készíthetnek el minden olyan receptet, hogy mindenki számára jó legyen, erre van a patch (ami legtöbb esetben gyógyír).
Nálam se a Rage, se a Skyrim, és társai se bugosak, mint ahogy állítják, és nem vagyok ezzel egyedül.
Jó oké nem lehet mindenkinek szupi gépe elismerem, de a bugmegítéslési téma akkor is helytelen látásmód így
Olyan játékról tudsz amit teljesen tökéletesen adtak ki, és soha senkinek semmi problémája nem akadt vele
Nehogy kioktatásnak vedd amit írtam, véletlen se annak szántam, csak gondolkozz el rajta (a jó mester mindig tanul, és széles a látóköre)
Szebb jövőt:http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Sirandrish
legenda
válasz doncortio #33 üzenetére
És ezek mellett örülök is hogy nincs mindenkinek Nintendoja, és annak is hogy mindenkinek más és más a kedvenc játéka.
Hülyén nézne ki a világ ha mindenki csak Zeldázna és 2évig csak azzal játszana mindenki amíg a következő rész meg nem jelenikJaah és Killer7...nah milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kizárt...azért 5-6 évesen ne Zeldázzon..
És persze már próbáltam Skyrimet..a játék legelején beleugrottam egy olyan ládába amiben volt két gyümölcs és meghaltam..ezt 5ször játszottam el egymás után Aztán bementem az első városba ahol közölte velem egy haverom hogy fegyver nélkül menjek...ok..a városba leütöttem egy csirkét és onnantól én voltam az első számú közellenség...
Nem kérdezték hogy ki akarom-e fizetni csak szimplán elkezdek ütni verni...elfutottam 1500km-re..persze 1300km-re le is ráztam a falusiakat de gondolom a világ legjobb nyomkövetői lehettek mert 5perc barangolás után rámtaláltak és megint elkezdtek ütni.
Erre levertem őket, de gondolom volt egy mókus a fán aki ennek elvitte a hírét a városba mert onnantól én voltam a leggaládabb gyilkos..na valahol itt unhattam megdoncortio Jelenleg nekem sincs WII-m...ez az egyik.
A másik hogy tuti király cucc a Skyrim..olvastam róla eleget..de egy olyan játéknak amiben annyi hiba és bug van, akkor sem adnám oda a GotY címet ha az egyetlen játék lenne az évben...
Millió videó kering olyan bugokról amiből 1 is sok nemhogy 1000...
Ettől még biztos hogy nagyon jó, tartalmas stb a cucc..A gond ott kezdődik hogy voltak olyan gamek (I)(direkt nem említem a Zeldát pedig az is közöttük van)(/I) amik szintén nagyot alkottak mint pl az uj Deus Ex vagy a Witcher 2..és mind amellett hogy szuper játékok még nem is vannak szartig bugokkal...
Nem becsmérlem a Skyrimet...látványos, hosszú és tartalmas...de szerintem nem év játéka..ennyi. A VGA szerint az..hát legyen..ettől a Zelda nem ér kevesebbet és nem is forgolódok álmatlanul
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Ááá Engem megizzaszt 17 évesen is az Ocarina Igaz, csak egy helyen időztem sokat, a többin azért "agyt" is kell használni.
Sirandrish: Zelda
bufan Nem mindenkinek van Nintendoja és lehet más a kedvence Fogadd el a Skyrim felsőbbrendűségét @_@Zsoccc: Twin Snakest majd próbálok fogni jó áron. Killer7 megvan és hááát... Ha nem kaptam volna a Metroid Prime-mal együtt a géphez akkor nem hinném, hogy meg vettem volna Multiplatform is jöhet, tudom van rá n+1 NFS, Splinter Cell, stb. Most a TimeSplitters 3-at koptatom, nincs ennél jobb offline multis FPS!
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz Sirandrish #31 üzenetére
Azért nézz bele az én játéká-ba is, nehéz kő dobálás helyett, még a végén belefáradsz, vagy fel sem bírsz emelni akkorát
Amúgy Zelda-val kisgyerekek könnyen tudnak játszani, olyan 5-6-ra gondolok most itt elsősorban (saját)http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Sirandrish
legenda
Zelda minden idők legjobb játéka....menőbb mint az én játéka
Ha meg lenne PC-n is azaz multiplatform lenne akkor a Skyrim még most sem zsebeli be az év játéka titulustJah és repül a nehéz kő...
-
maszi99
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Skyrim év játéka
Zelda ? Az mi ?Nem bírtam kihagyni
Jó azért most 1 halom követ nem kérek (dobálózás)
Megvallom őszintén, nekem is nagyon tetszett amit most láttam, és gondolom a játék még jobb lehet.
Ha lenne pc-n kipróbálnám eskühttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
sti10p
senior tag
Orcania-tól tanusíthatom, hogy jó játék, de végigvinni nem volt türelmem, ezért a Majora-ba bele se fogtam, lehet elő kéne venni megint, csak tudjátok most megint előről kezdeni, ah...
Ami még érdekel az a Windwalker, hogy mennyire lett más mint az előzőek, aranyosnak tűnik a grafika, de egy pl. közepesen Zelda fan ezt mennyire fogja élvezni?! Érdemes ránézni azért?!
[ Szerkesztve ]
XY
-
Zsoccc
senior tag
válasz doncortio #27 üzenetére
Metal Gear Solid Twin Snakes, Pikmin, Mario Sunshine, Eternal Darkness, Battalion Wars, Animal Crossing, Rogue Squadron játékok, killer 7, Star Fox Adventures. Hirtelen ennyi jut eszembe. Ezeken felül van jónéhány multiplatform játék is amik kifejezetten jók, de gondolom exkluzívokra hajtasz.
-
doncortio
senior tag
Tudok róla, de az első már meg van Cube-ra (best game, ever), a második meg már remélhetőleg a postán van A Corruption és a Trilogy különbözetéből, pedig kitelik egy Other M, arra is kíváncsi vagyok. De lehet megveszem, hogyha be fog jönni ez a hadonászás.
-
doncortio
senior tag
Anélkül is lehet, legalábbis az Ocarinát billel nyüstölöm. Nem tökéletes, de a semminél jobb Kb. ez az egyetlen játék aminél leszartam a grafikát (najó, MGS kinézetére is teszek, de majd kell a The Twin Snakes)
GameCube-ra lehet megfogom venni a Wind Wakert, az nagyon pöpecül néz ki, szeretem a cel-shadinget, lehet azzal művészit alkotni.Ezt a videót végignézve beszarás a game. Meglepődnék, hogyha nem lenne Év Játéka. Veszek majd óccsóé egy használt Wiit. Metroid Prime 3 mellé kötelező lesz.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Ez is nagyon jó lett! Erősen gondolkodok egy Wii-n, de nem csak a Zelda miatt, van még 1-2 cím, aminél felcsillant a szemem.
Sic Parvis Magna
-
KAMELOT
titán
Jó kis játék! Kár ,hogy nincs PC-re is!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sirandrish
legenda
Váó...nem semmi amire vállalkozol
Egyébként van topikja a játéknak. Ott az első hsz-ben le vannak írva sorban[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Na jó, valaki világosítson fel.
Melyik volt az első Zelda és mire? Szeretném a kezdetektől végig játszani, csak azt se tudom hol kezdjem
-
Sirandrish
legenda
tudsz adni pü-ben nekem egy olyan linket ahol ilyen eladási darabokat nézhetek?
Mint pl eladott hardver /szoftver..gondolom valahol fennt vannak ezek az infokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsoccc
senior tag
Akkor viszont nagyon jól csinálja, ugyanis Wii-ből már közel 95 millió fogyott, DS-ből pedig már több mint 150 millió.
Tehát nyilván nem csak a Zeldák adják el a Nintendo gépeket, de tény, hogy a Nintendo egyik legfontosabb és talán legszerethetőbb sorozatáról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz BloodyEddie #6 üzenetére
Ez az egyetlen szoftver szinte ami eladja a nintendo gépeket (állítólag).
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Sirandrish
legenda
Vábábábuuuummm...szétszedlek!
Amúgy nincsPrézli21 a DS-t meglesném...sajnos még nem volt hozzá szerencsém..
[ Szerkesztve ]
-
Kumite
aktív tag
Nincs.
Az egyetlen nem Nintendo platform, amire kijött Zelda az a Philips CD-i.Egyébként emulátorral van PC-re is természetesen, de mire a Wii-t leemulálod, olcsóbban kijön egy gép beszerzése. Így inkább a Wii előtti részeket tudod tolni.
-
Ocarina
aktív tag
Nintendo exkluzív játékok a Zeldák. De emulátorral lehet játszani.
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
BloodyEddie
őstag
PC-re nincs Zelda? (ne tépjetek szét, nem ismerem annyira a sorozatot)
-
törölt tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
"Ennyi!
Skyrim? Az mi?"+1
Szvsz a Dark Souls is oda-vissza alazza.
Egyebkent meg barmennyire is nem csipem a Nintendot, a Skyward Sword instatnt GotY. Nincs parja. -
Móci
addikt
Ilyenkor tudnék örülni egy Wii-nek...
A teszt jó lett, a játékot meg kipróbálnám, de nagyon."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Sirandrish
legenda
Igen...hisz te vagy Minden Idők Legjobb Játéka!
Tényleg...milyen érzés?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ocarina
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
Ennyi!
Skyrim? Az mi?Grat a teszthez...külön örülök hogy meg lett említve az Ocarina
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest