Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz Psychopeti #10 üzenetére
szebb grafika, és tartalmazza már alapból az elo"zmény DLC-t.
-
Psychopeti
senior tag
ráadásul egy picit feljavított és bővített kiadásban.
És lehet tudni hogy ez pontosan mit takar?
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
félisten
vegyél ps3-t ha nem játszottál még vele, mert csak ezért az egy játék miatt is megéri. Nem HD tv-n is gyönyörű és élvezhető, garantáltan odaszegez az élmény. Az eddigi legjobb game szinte amivel valaha toltam, pedig már egy jó 25 év van mögöttem játékok terén
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ViharVadász
őstag
Na ez az a játék, ami miatt vennék simán egy PS4-et Csak hát a pénz, no meg a HD TV hiánya hátráltat
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
saelin
veterán
Egyik legjobb ps cím. Azt hiszem örök kedvenc lesz a two soulsal együtt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hommeros
őstag
-
boost
addikt
válasz mentoloshypo #4 üzenetére
Sok PS4 tulaj korábban XB360 tulajd volt, nekik érdekes lehet. Halo esetében pedig elég naghy név a Halo sorozat, elég nagy IP, hogy megérje elővenni.
-
mentoloshypo
senior tag
Szégyellje magát a "két nagyágyú", hogy az új generáció első igazi E3-n remastered.nek nevezett rókabőrökkel szúrkálják ki a szemünket, tisztelet persze a kivételeknek!
Előre kellene tekinteni teljes gőzzel. Nem tudom hány PS4/XO tulaj igényli, hogy az új gépén előző generációs játékokat toljon, legyen az TLoU vagy Halo. Ha sok ilyen van akkor egy szót se szóltam! -
Logen88
aktív tag
azért látszik, h jóval szebb mint PS3-mon.
The Last of Us is a masterpiece.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest