Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz
Psychopeti #10 üzenetére
szebb grafika, és tartalmazza már alapból az elo"zmény DLC-t.
-
Psychopeti
senior tag
ráadásul egy picit feljavított és bővített kiadásban.
És lehet tudni hogy ez pontosan mit takar?
-
vegyél ps3-t ha nem játszottál még vele, mert csak ezért az egy játék miatt is megéri. Nem HD tv-n is gyönyörű és élvezhető, garantáltan odaszegez az élmény. Az eddigi legjobb game szinte amivel valaha toltam, pedig már egy jó 25 év van mögöttem játékok terén
-
ViharVadász
őstag
Na ez az a játék, ami miatt vennék simán egy PS4-et
Csak hát a pénz, no meg a HD TV hiánya hátráltat
-
saelin
veterán
Egyik legjobb ps cím. Azt hiszem örök kedvenc lesz a two soulsal együtt.
-
boost
addikt
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
Sok PS4 tulaj korábban XB360 tulajd volt, nekik érdekes lehet. Halo esetében pedig elég naghy név a Halo sorozat, elég nagy IP, hogy megérje elővenni.
-
mentoloshypo
senior tag
Szégyellje magát a "két nagyágyú", hogy az új generáció első igazi E3-n remastered.nek nevezett rókabőrökkel szúrkálják ki a szemünket, tisztelet persze a kivételeknek!
Előre kellene tekinteni teljes gőzzel. Nem tudom hány PS4/XO tulaj igényli, hogy az új gépén előző generációs játékokat toljon, legyen az TLoU vagy Halo. Ha sok ilyen van akkor egy szót se szóltam! -
Logen88
aktív tag
azért látszik, h jóval szebb mint PS3-mon.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A korábban beharangozott Last of Us Remastered is látható volt.
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Steam deck OLED 1tb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest