- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
úú de várom ezt, mint Silent Hill rajongó, remélem ez egy igazi jó kis túlélőhorror game lesz.
-
asvald
senior tag
Fúú , de komoly ,kb olyan a hangulata mint a resident evil első részének . Én borzongtam tőle psx-en anno
.
-
törölt tag
Most egy poppet csalodott vagyok - nem neztem vegig a videot, csak bele-bele tekergettem, de az ido nagyjaban azzal szoszol, hogy mindenhol felporszivozzon minden biz-bazt. Ha jol ertem a zold lotty valami fejlodesrendszer kelleke, jo Mikami szokashoz hiven valoszinuleg magasabb nehezsegnek csak akkor lesz ertelme nekimenni, ha eloszor Terminatorra fejleszted magad.
Pont abban biztam, hogy ez valahogy kimarad es kemenykotesubb horror lesz, aminek pont ez a mikromanagement meg minden helyszin vegigkombajnozasa tesz be kellokepp - mint mondjuk az egyebkent zsenialis RE4 eseteben.
Na mindegy, Mikami (allitolag utolso) jateka, bun lenne kihagyni. -
Ren Hoek
veterán
Amnesia 2
Grafika jó, kellően morbid. Szerintem jó lesz ez...
Bár mostanában kicsit sok nyomasztó és morbid játékkal játszottam, már kezd kicsit elegem lenni -
Liquid Snake
aktív tag
Jó kis game lesz! :-)
-
F_Zolee
nagyúr
Év várom a játékot de ilyen spoilerezéssel nem akarom elrontani az élményt így meg se nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged