The Evil Within: egy órányi játékmenet

Pete Hines, a Bethesda egyik szakembere egy órán keresztül nyüstöli a Resident Evil készítőének, Shinji Mikaminak új játékát, az Evil Withint. A videóban, amely a Twitchre került ki, többek között azt láthatjuk, hogy Hines baja jó párszor meggyűlik a programmal, amelyet PS4-en mutat be a közösségnek.

Azt, hogy a játék atyja tényleg az első Resident Evil kitalálója, azonnal észrevehetjük a programon: az ajtónyitás animációja, a program alapvető hangulati elemei nagyon passzolnak, még akkor is, ha az ellenségek morbidabbak, és az egész körítés sokkal inkább a Silent Hill sorozatot juttathatja az ember eszébe, sem mint a legendás Resident Evilt. Az első pár percet jó párszor megcsodálhatjuk, Pete ugyanis látványosan kudarcot vall a programból demonstrált küldetésben, amelyet ráadásul nem a legnehezebb nehézségi fokozaton mutat be.

Azóta történt

  • The Evil Within: a szinkron

    A Resident Evil készítőjének új játékában a szinkronra is komoly hangsúlyt fektetnek, erről kérdezték a színészeket egy videóban.

  • The Evil Within előzetes

    A horrorjátékok japán mestere a stílus rajongónak nagy örömére hosszú kihagyás után visszatér, az Evil Within az év egyik legrémisztőbb játéka lesz, kizárólag felnőtteknek.

  • Bemutatón a The Evil Within

    Shinji Mikami ismét egy horror játékkal jelentkezik a Resident Evil első és negyedik része után.

Előzmények