The Evil Within: hosszú kaland lesz

A Tango Gameworks készülő horrorjátéka, az Evil Within a műfaj rajongóinak egyik nagy reménysége: a Bethesda kiadásában érkező kellően elvont és brutális programban egy detektívet, Sebastian Castellanost alakítjuk, aki egy megelevenedő rémálomban kell, hogy helytálljon, ha meg akarja menteni a saját, és a kollégái életét. A Resident Evil készítőjének, Shinji Mikaminak készülő szoftvere igazi presztízs projekt lett a Bethesdánál: kis túlzással teljesen szabad kezet adtak a legendás direktornak, hogy Tech 5 motoros túlélő horrora igazi közönség kedvenc lehessen.

Az Evil Within nem lesz rövid kaland

A kiadó PR menedzsere, Alistar Hatch tegnap, a rajongók kérdésére válaszolva elmondta: attól függően, hogy milyen nehézségi szinten és milyen alapossággal vetjük bele magunkat a történetbe, 15-20 órányi rettegésre készülhetünk majd fel. Alistar természetesen az első végigjátszásra gondolt, letölthető tartalmak nélkül, utóbbiból pedig előreláthatólag három érkezik majd: a hamarosan előrendelhető Season Pass ugyanis ennyi DLC-t tartalmaz.

Azóta történt

  • The Evil Within: egy órányi játékmenet

    Jó pár dolog kiderül a Resident Evil készítőjének új játékáról a most debütált egyórás játékmenet videóban, többek között az, hogy nem lesz könnyű.

  • The Evil Within: a szinkron

    A Resident Evil készítőjének új játékában a szinkronra is komoly hangsúlyt fektetnek, erről kérdezték a színészeket egy videóban.

  • Bemutatón a The Evil Within

    Shinji Mikami ismét egy horror játékkal jelentkezik a Resident Evil első és negyedik része után.

  • Bemutatón a The Evil Within

    Már csak napok választják az érdeklődőket az év egyik legérdekesebb horror programjától.

Előzmények