The Evil Within: a szinkron

A szinkroncsapatra is igen komoly hangsúlyt fektet a Bethesda a Resident Evil készítőjének új játékában. A most debütált videóban a Anson Mount, a Hell on Wheels sztárja és Jennifer Carpenter, Dexter sokat káromkodó húga is mesél a The Evil Within munkálatairól és ránézésre mindketten nagyon élvezték a dolgot. Anson ráadásul régi vágású gamer, saját elmondása szerint gyermekkora óta imádja a videojátékokat és számára Shinjin Mikami-val dolgozni akkora élmény, mintha az első filmszerepére Martin Scorsese hívta volna be.

Az idén októberben megjelenő túlélő horrorban egy detektívet, Sebastiaon Castellanost alakíthatjuk majd, aki egy különös baleset után hirtelen egy olyan valóságban találja magát, ahol bármi megtörténhet és semmi sem az, aminek látszik. Az id Software grafikus motorjára megírt programot PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenteti meg majd a kiadó.

Azóta történt

  • The Evil Within előzetes

    A horrorjátékok japán mestere a stílus rajongónak nagy örömére hosszú kihagyás után visszatér, az Evil Within az év egyik legrémisztőbb játéka lesz, kizárólag felnőtteknek.

  • Bemutatón a The Evil Within

    Shinji Mikami ismét egy horror játékkal jelentkezik a Resident Evil első és negyedik része után.

  • Megérkezett a The Evil Within gépigénye

    A horrorjáték maximális grafikán történő futtatásához egy komoly konfiguráció szükséges.

  • Előzetesen a The Evil Within

    Továbbra is érkeznek a hamarosan megjelenő játék bemutatói, amelyek alapján érdemes lesz elgondolkodni a program megvásárlásán.

Előzmények